ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«Ο Ομπάμα ανοίγει το δρόμο για τον Αντίχριστο»



ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ
Ένας Αμερικάνος πάστορας γνωστός για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του, ο αιδεσιμότατος Robert Jeffress, από το Ντάλας, εμφανίζεται με ένα νέο βιβλίο όπου ισχυρίζεται ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανοίγει το δρόμο για τον Αντίχριστο.
Ο Jeffress, επικεφαλής μιας μεγάλης εκκλησίας Βαπτιστών με 11.000 μέλη, γράφει στο βιβλίο του “Perfect Ending” (Τέλειο Τέλος) ότι δεν πιστεύει ότι ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος, αλλά συνδέει την ενίσχυση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων από τον Ομπάμα με τον ερχομό του Αντιχρίστου.
«Για πρώτη φορά στην ιστορία ένας πρόεδρος της χώρας μας πρότεινε ανοιχτά την μεταβολή ενός από τους πιο θεμελιώδεις νόμους της κοινωνίας (για να μην πούμε του Θεού): ότι ο γάμος πρέπει να είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας», γράφει ο Jeffress.
«Αν και δεν προτείνω ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος, το γεγονός ότι ήταν σε θέση να προτείνει μια τέτοια σαρωτική αλλαγή στο νόμο του Θεού και να κερδίσει ακόμα την επανεκλογή άνετα, δείχνει πώς ένας μελλοντικός παγκόσμιος ηγέτης θα είναι σε θέση να αντιταχθεί στους νόμους του Θεού, χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις».
Ο Jeffress δήλωσε ότι ιδιαίτερα ασχολείται με θέματα όπως η σημερινή μάχη για το αν οι οργανισμοί θα πρέπει να παρέχουν δωρεάν αντισύλληψη για τις εργαζόμενες.
«Δεν λέω ότι ο πρόεδρος είναι ένας κακός άνθρωπος που προσπαθεί να καταστρέψει την κοινωνία μας, αλλά οι Αμερικανοί πρόθυμα εγκαταλείπουν την ελευθερία τους για αυτό που λένε ότι είναι "ένα μεγαλύτερο καλό"», είπε.
«Ένας μελλοντικός παγκόσμιος δικτάτορας θα αναλάβει την εξουσία με το πρόσχημα του "γενικότερου καλού του κόσμου"».
Ο Jeffress είπε είτε με την εποπτείας της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) στις τηλεφωνικές κλήσεις των Αμερικάνων πολιτών είτε με την εφαρμογή του Obamacare, βλέπει μια σταδιακή παραβίαση της ελευθερίας των Αμερικανών.
«Πώς είναι δυνατόν αυτός ο ηγέτης να είναι σε θέση να σφετεριστεί την ελευθερία του λόγου με ελάχιστη ή καμία αντιπολίτευση;», είπε. «Οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμάζονται να παραδώσουν τα ατομικά τους δικαιώματα για το λεγόμενο "κοινό καλό"».
Πέρυσι, ο τηλευαγγελιστής Pat Robertson, δήλωσε στο δίκτυο Christian Broadcasting ότι το Ισλάμ είναι ο Αντίχριστος και συνέδεσε τις κάμερες ασφαλείας με τις έσχατες ημέρες και το «χάραγμα του θηρίου».
«Είναι ανόητο να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον Αντίχριστο, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε πώς αυτό που συμβαίνει τώρα ανοίγει το δρόμο για αυτό που μπορεί να έρθει σε 10 χρόνια ή μπορεί να έρθει σε 1000 χρόνια», είπε ο Jeffress.
(charismanews.com)
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ