ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η Γη η Γαία, όπως ονομάζουν πολλοί το πραγματικό όνομα του πλανήτη μας, συνδέεται απόλυτα με το υπόλοιπο σύμπαν.
Υπάρχει ένας ποταμός ενέργειας που την ενώνει με το κεντρικό άστρο, που είναι ο Ήλιος.
Ο Ήλιος παρόμοια συνδέεται με τέτοιες ενεργειακές χορδές και με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
οι ενεργειακές αυτές χορδές οι ενεργειακοί λώροι, αν θέλετε να τους ονομάσουμε έτσι, τροφοδοτούν με ενέργεια τους πλανήτες.
Ενέργεια που προέρχεται από τον Ήλιο και τροφοδοτεί τα "παιδιά"του, όπως η μητέρα τροφοδοτεί επί εννέα μήνες το έμβρυο κατά την κύηση με τον ομφάλιο λώρο.
Αν το καλοσκεφτείτε το ανθρώπινο σώμα αυξάνει και ευημερεί για όσο τροφοδοτείται μέσω του ομφάλιου λώρου.
Μόλις ο λώρος αποκοπεί, αρχίζει
η φθορά και η οξείδωση από την πρώτη στιγμή.
Ο Ησίοδος είχε πει ότι η οξείδωση το σκούριασμα είναι το αίτιο καταστροφής του ανθρώπινου σώματος.
Ο Ήλιος εντωμεταξύ συνδέεται με το τοπικό σμήνος αστέρων στο οποίο ανήκει, με έναν δικό του ενεργειακό λώρο, που του μεταφέρει ενέργεια,και ο Ήλιος με την σειρά του την μεταφέρει στους πλανήτες.
Το τοπικό σμήνος αστέρων παίρνει ενέργεια από ένα ακόμη μεγαλύτερο κέντρο διανομής ενέργειας, που με την σειρά του παίρνει ενέργεια από το κέντρο του γαλαξία, που κι αυτός τροφοδοτείται από αλλού και όλα τα τρισεκατομμύρια των γαλαξιών του πρώτου επιπέδου της δημιουργίας τροφοδοτούνται από τον Διοικητή που ορίστηκε για να το προσέχει και να το συντηρεί.
Όλα αυτά μέσα από το άχτιστο φως του Δημιουργού, μέσα σε μια πανδαισία ομορφιάς και χαράς και ελευθερίας αποτελούσαν τον Παράδεισο, την φωτεινή πατρίδα.
Αν μπορούσαμε να τα δούμε όλα αυτά,τα άγχη της καθημερινότητας θα έφευγαν μονομιάς και η ήττα των δυνάμεων του κακού θα ήταν συντριπτική, αφού θα έχαναν όλους τους "κρατούμενους", όλους τους "πελάτες" από το άγχος και τον φόβο και την αγωνία και την μιζέρια των οποίων τρέφονται και υπάρχουν.
Η επιστήμη της αστρολογίας μετατράπηκε σταδιακά σε ένα σόου ψέματος και έτσι ξεχάσαμε την πραγματική σημασία και έννοια της.
Η επιστήμη της μελέτης της ενεργειακής συμπεριφοράς των αστέρων, και ταυτόχρονης εκμετάλλευσης της ενέργειας τους θάφτηκε σταδιακά και έντεχνα πίσω από ένα πέπλο δισειδαιμονιών και ακατάληπτων ερμηνειών της ενεργειακής αλληλεπίδρασης των πλανητών.
Η επιστήμη της αστρολογίας καταρχήν έκρυβε όλα τα μυστικά των ενεργειακών υπερινών, από τις οποίες συντονιζόμενοι, έπαιρναν ενέργεια οι Ολύμπιοι κάποτε στο παρελθόν, όπως και οι υπηρέτες του κακού.
Όλα αυτά ήταν η αστρολογική επιστήμη που αποτελούσε την κατεξοχήν γνώση του πραγματικού κόσμου του πρώτου επιπέδου της Δημιουργίας. Και που σήμερα μας αποκρύπτεται συστηματικά.
Οι Ολύμπιοι γνώριζαν ότι οι άνθρωποι λόγω των περιορισμένων αισθήσεων τους αντιλαμβάνονται με περιορισμένο και λανθασμένο τρόπο τον κόσμο γύρω τους, όπως και την ύπαρξη του Τριαδικού Θεού, αλλά το απέκρυπταν από τους ανθρώπους.
Ο μόνος που ήθελε να μιλήσει στους ανθρώπους ήταν ο Ασκληπιός, ο γιός του Απόλλωνα αλλά ο Δίας τον εξόντωσε.
Ο όρκος των Ολύμπιων περιελάμβανε την απαγόρεψη της αποκάλυψης της ύπαρξης του Θεού, και την απαγόρευση της αποκάλυψης της ύπαρξης του κόσμου των ονείρων, του ψεύτικου κόσμου στην ουσία που αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι.
Η τιμωρία ήταν η μετάβαση του παραβάτη σε κατάσταση "στάσης", δηλαδή πλήρους ακινησίας, αφού οι Ολύμπιοι ήταν αθάνατοι και δεν ήταν δυνατόν να θανατωθούν.
Η κατάσταση στάσης επιβαλλόταν με το "δέσιμο" του παραβάτη με ενεργειακό πεδίο"ασύγκριτο", που μόνο ο Δίας και ο Ήφαιστος γνώριζαν πως να τα απενεργοποιήσουν.
Όλα τα συστήματα των πλανητών συνδέονται από τέτοιους ενεργειακούς λώρους. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι το σύμπαν ολόκληρο είναι γεμάτο από τέτοιες ενεργειακές δέσμες που αποτελούν τους ενεργειακούς συνδετικούς δεσμούς των μεγαλύτερων προς τα μικρότερα ενεργειακά κέντρα.
Οι ενεργειακές αυτές ίνες, πολλές φορές τέμνονται μεταξύ τους, δηλαδή διασταυρώνονται. Τότε συμβαίνουν γεγονότα,που έχουν να κάνουν με όλα τα συστήματα που αντλούν ενέργεια από τις δέσμες αυτές.
Όταν λέμε συυστήματα εννοούμε όλα τα έμψυχα και τα άψυχα που τροφοδοτούνται με ενέργεια από τον συγκεκριμένο λώρο.
Όταν δηλαδή ο λώρος του της Γης αγγίζει τον λώρο του πλανήτη Κρόνου, τότε επηρεάζεται ολόκληρο το οικοσύστημα στον πλανήτη Γη, αλλά και η ψυχοσύνθεση και η διάθεση των ανθρώπων.Από την ψυχική διάθεση μάλιστα των ανθρώπων, επηρεάζεται και η απόδοση τους στις εργασίες τους στις αποδόσεις τους και εν γένει στην συμπεριφορά τους.
Κάποτε η επιστήμη της Αστρολογίας, είχε καταγεγραμμένες όλες τις ενεργειακές μεταβολές που ήταν περιοδικές και ακριβείς αφού βασιζότανε στην περιοδική κίνηση των πλανητών και μπορούσαν όσοι είχαν πρόσβαση στην γνώση αυτή, να την χρησιμοποιούν προς όφελος τους.
Όλα αυτά όμως θάφτηκαν πίσω από τα πέπλα στημένης δισιδαιμονίας και έγιναν μύθος και ο μύθος έγινε θρύλος και ο θρύλος παραπλάνηση των αφελών στις μέρες μας.
Πίσω από την "αστρολογία για αφελείς" κρύβεται η μεγαλύτερη των επιστημών, που οδηγεί στην "αλήθεια" που κρύβεται επιμελώς υπό του απατεώνος του αιώνος τούτου.
Όσον αφορά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των λώρων που έρχονται σε επαφή, ή που πλησιάζουν μεταξύ τους, είναι τόσο πιο έντονες όσο περισσότερη ενέργεια μεταφέρεται μέσα από τους αλληλεπιδρώντες λώρους.
morfeas sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ