ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εχω τσεκάρει (από έγκυρες πηγές) ότι η κοκκινοσκουφίτσα είναι αληθινή ιστορία. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα πια.

Μια ακόμη καταπληκτική είδηση που αναδημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, είναι η είδηση ότι 1000 πάμπλουτοι με σκάφη και εισοδήματα 500.000 ευρώ έκαναν αίτηση για να πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ.
Η ιδιαίτερα εξοργιστική είδηση δημοσιεύτηκε στην έγκυρη και υπεράνω υποψίας εφημερίδα "τα Νέα" που ως γνωστόν είναι και αδέσμευτη και ανεξάρτητη και ποτέ μα ποτέ δεν γράφει ψέμματα στα φύλλα της.
Την είδηση αναδημοσίευσαν με τρελή χαρά και σπουδή τα λαγωνικά της ενημέρωσης στο διαδίκτυο και ο Ελληνικός κυβερνοχώρος γέμισε με μίσος, θλίψη και απόγνωση, αφού όλοι μας συνειδητοποιήσαμε για μια ακόμη φορά ότι "τέτοιος λαός είμαστε, αυτά μας αξίζει να πάθουμε".
Κανένα λαγωνικό-μπλόγκερ δεν αμφισβήτησε την είδηση, κανένα λαγωνικό-μπλόγκερ δεν έλεγξε την εγκυρότητα της πληροφορίας, κανένα λαγωνικό-μπλόγκερ δεν έγραψε ότι ακόμη και αν η είδηση είναι αληθινή, στο τέλος - τέλος σε έναν λαό 10.000.000 ανθρώπων, ναι, υπάρχουν και 1000 σκατάνθρωποι.
Κανένα λαγωνικό-μπλόγκερ τέλος δεν κατάλαβε ότι προκειμένου να ανεβάσει την επισκεψιμότητα στο μπλογκ του (για να συνεχίσει να βγάζει 100 ευρώ το μήνα από τις διαφημίσεις της google) αναδημοσιεύει ότι μαλακία του στείλουν και εξυπηρετεί με αυτόν τον τρόπο (άθελα ή ηθελημένα) τα συμφέροντα του συστήματος και άρα αποτελεί μέρος της προπαγανδιστικής μηχανής του συστήματος.
Τελικά δεν χρειάζονται πολλοί πράκτορες για να ασκήσεις ψυχολογικό πόλεμο σε έναν λαό. Χρειάζονται μόνο λίγοι, σε καίριες θέσεις (στις στήλες των έγκυρων εφημερίδων, στις οθόνες των megalon καναλιών και στα μικρόφωνα των αληθινών ραδιοφώνων).
Την υπόλοιπη δουλειά την κάνουν οι ηλίθιοι που την είδαν δημοσιογράφοι και οι λιγούρηδες που αναδημοσιεύουν οτιδήποτε για να πάρουν 100 ευρώ το μήνα.
Τσάμπα πράμα δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ