ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ιδού γιατί κάηκε η Κερατέα: Κατατίθεται νομοσχέδιο που παραδίδει τα καμένα στους εργολάβους


Η αλαζονεία της εξουσίας έχει καταβάλει τους «Καίσαρες» του παλαιοκομματισμού, οι οποίοι εκτελούν το καταστροφικό τους έργο χωρίς αιδώ και χωρίς να κρύβουν τις πομπές τους.
Ενώ η Κερατέα μετράει ακόμα τις πληγές της από το πρωτοφανή εμπρησμό, ο οποίος ήρθε λίγο μόνο καιρό μετά τα πολύ σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή τον ΧΥΤΑ που σχεδιάζεται για την περιοχή, η κυβέρνηση φέρνει άμεσα νομοσχέδιο που επιτρέπει τον άμεσο αποχαρακτηρισμό αναδασωτέων περιοχών, προκειμένου να δοθούν για συγκεκριμένες χρήσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η κατασκευή ΧΥΤΑ!
Όπως αποκαλύπτει η «Ελευθεροτυπία», στην Βουλή θα έρθει νομοσχέδιο που προβλέπει την άρση ή την ανάκληση αναδάσωσης εντός τριμήνου με εισήγηση του Δασάρχη και απόφαση του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Το νομοθέτημα θα στηριχθεί στην πλημμελή αποτύπωση της δασικής εκτάσεως και της γεωργικής γης, έτσι ώστε να καταστήσει πολλές χιλιάδες στρέμματα καμένων δασών σε χώρο εκμετάλλευσης ιδιωτών, ανοίγοντας έτσι τις προοπτικές για περισσότερους εμπρηστές – υπάλληλους συγκεκριμένων συμφερόντων.
Αυτό το συγκεκριμένο «παραθυράκι» θα χρησιμοποιηθεί για να καμφθούν οι συνταγματικές επιταγές που προστατεύουν τα Ελληνικά Δάση.
Ο ερχομός στην Βουλή του συγκεκριμένου νομοθετήματος την ίδια στιγμή που η Κερατέα φλέγεται, με την υπόνοια συμφερόντων που κρύβονται πίσω από την πυρκαγιά ή έστω που θα επωφεληθούν από αυτή, είναι τουλάχιστον προκλητικός, ιδιαιτέρως όταν γίνεται από μία κυβέρνηση που πολλάκις έχει κατηγορηθεί (και ορθώς…) ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων και όχι ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Λαού.

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ