ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μυστικά ραντεβού του Αρτέμη Σώρρα με Τσίπρα και Σαμαρά

Στιγμιότυπα από τις συναντήσεις του Αρτέμη Σώρα με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να πεισθεί να παραχωρήσει τους οπαδούς του, πείθοντάς τους ότι ο «άλλος» είναι ο Αντίχριστος
Του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
Διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε ο «πρώην σωτήρας με τα ανύπαρκτα 600 δις», προκειμένου να αποφασίσει σε ποιόν από τους δύο, θα παραχωρήσει τους οπαδούς του
Σχεδόν καινουργείς ψηφοφόροι (ελαφρώς χρησιμοποιημένοι), καχύποπτοι, αλλά ταυτόχρονα έτοιμοι να πιστέψουν οποιαδήποτε συνωμοσία τους αποκαλύψει ένας τυχαίος.
Αυτοί αποτελούν τον στόχο της νέας κόντρας, ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση που κορυφώνεται τις τελευταίες ημέρες.
Μάλιστα, στα πλαίσια αυτής της χωρίς όρια σύγκρουσης, εκτός από τα επιχειρήματα νηπιαγωγείου που επιστρατεύουν οι δύο πλευρές προκειμένου να γίνουν κατανοητοί από τους «οπαδούς Σώρρα» και να τους προσελκύσουν («εσύ φταις»/«όχι εσύ φταίς»),
Τσίπρας και Σαμαράς, είχαν συνάντηση με τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρα, προκειμένου να τον πείσουν να κάνει μια ανάρτηση υποστήριξης στο Facebook.
Υπενθυμίζεται ότι οι Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, έμειναν «ορφανοί» μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, που αναφέρει ρητά, ότι τα 600 δις που ισχυρίζονταν ότι διαθέτει ο ομογενής ευεργέτης με το κορακί μαλλί για την αποπληρωμή του χρέους, δεν υπάρχουν και ότι η όλη υπόθεση είναι μια κακοστημένη απάτη.
Όμως, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελούν ιδανικό κομματικό υλικό, καθώς φανατίζονται εύκολα, είναι εύπιστοι, (πιστεύουν στους «Ελ», στην Ελεύθερη Ώρα, σε blogs, κοκ) και κυρίως ιδιαίτερα δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης, αφού επι δύο χρόνια επέμεναν να απειλούν με κρεμάλες και να βρίζουν «προδότη» και «δοσίλογο», όποιον δεν πίστευε ότι τα 600 δις υπάρχουν και επέμενε να θεωρεί τον Αρτέμη Σώρρα ψεύτη. Άρα, μπορούν εξίσου εύκολα να πειστούν ότι π.χ., για το πρόσφατο «κραχ» του χρηματιστηρίου στην Ελλάδα, φταίει το αντίπαλο κόμμα, ο διεθνής Σιωνισμός και τα Νεφελίμ.
Τις συναντήσεις των δύο πολιτικώναρχηγών με τον «ομογενή ευεργέτη», κανόνισαν για λογαριασμό του πρωθυπουργού η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και για λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη Nikos Galanis

αακηρατος δελφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ