ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Διχάζει ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας..


Την πιο σκληρή έφοδο στην Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας και στον προκάτοχο του, με την κυρίαρχη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης για την πρόταση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ.Δημήτρη Αβραμόπουλου ως νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Μετά την ήττα του ο κ.Σαμαράς καλείται άμεσα να διαχειριστεί την αναίρεσή του στην πρόταση του κ.Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η ψήφιση αντίθετα δε του κ.Αβραμόπουλου, από τη Νέα Δημοκρατία μετά από την πρόταση του κ.Τσίπρα, θα επιβεβαιώνει την υπαγόρευση της κομματικής λειτουργίας της από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με φυσικό επακόλουθο την εγκατάλειψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας από τον κ.Σαμαρά ή την διάλυση του κόμματος του.
Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ.Τσίπρας από μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας εξελίσσεται σε δεινό "στρατηγό" που αφενός με μία κίνηση εγγυήθηκε το ευρώ και ενέπνευσε την ασφάλεια στον πολίτη με τη φιλοευρωπαϊκή στροφή του και αφετέρου με μία άλλη τώρα δείχνει έτοιμος να διαλύσει την Νέα Δημοκρατία στα "εξ ων συνετέθη", με μόνο την πρόταση Αβραμόπουλου ή Καραμανλή ως σύμβολο για την ενότητα των Ελλήνων.
Φυσικά ευχόμαστε όλοι η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας να είναι προς όφελος της ευημερίας και ενότητας των πολιτών, γιατί η Ελλάδα δεν αντέχει να διχαστεί εκ νέου σε φιλορώσους και φιλοδυτικούς, μετατρεπόμενη σε μία Ουκρανία του Νότου που χρεοκοπεί και δυστυχεί σήμερα…
thedayaftergr.blogspot.gr