ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Μια πανίσχυρη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ συγκυβέρνηση


Οι επαφές ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛβρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η 26η Ιανουαρίου θα βρει την Ελλάδα και πάλι ελεύθερη και με την συγκυβέρνηση των δύο αντιμνημονιακών κομμάτων πανίσχυρη στο τιμόνι της χώρας!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κομμάτων βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο και ήδη όπως όλα δείχνουν οι ΑΝΕΛ θα αναλάβουν τουλάχιστον ένα χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση.
Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ακουστεί το ποιος θα είναι ο βουλευτής της ΑΝΕΛ που θα αναλάβει χαρτοφυλάκιο ούτε βέβαια ποιο θα είναι το υπουργείο.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας τον Κάρολο Παπούλιαστο προεδρικό μέγαρο, προκειμένου να λάβει τη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού.
Νωρίτερα, στις 10:30 το πρωί, σύμφωνα με το toxwni.gr, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, με τον οποίο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής, με πηγές της Κουμουνδούρου να λένε ότι θα έχουμε κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα και ότι εντός της ημέρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.