ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τελική Συγκομιδή (Ο Μεγάλος Θερισμός)….


Η Τελική Συγκομιδή…..Αλήθεια η Ψέμα;
Πολλοί Θα έχετε ακούσει για τη μεγάλη συγκομιδή…..
Το παρακάτω είναι ένα μικρο μέρος, από ότι γράφτηκε σε ένα φόρουμ,πριν μερικούς μήνες…
κατ εμέ…..έχει ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ!…..
Μην κρίνετε πριν το διαβάσετε όλο,έχει και πολλά ενδιαφέροντα βίντεο(θα αφήσω το λινκ κάτω) Πιστεύω κάθε αναζητητής πρέπει να το διαβάσει!…
ΥΠΌΨΙΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!«Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.»
«Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015, θα γίνει ο Μεγάλος Θερισμός, θα γίνει η τελική Μεγάλη Συγκομιδή.
Η Μεγάλη Συγκομιδή είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες ως
The Final Harvest.
Την προωθήσαμε στο υποσυνείδητό σας εδώ και χιλιάδες χρόνια μέσω των χριστιανικών βιβλίων, ίσως την γνωρίζετε ως την Αρπαγή (Rapture).
Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να σταματήσετε, διότι σχεδιάστηκε από τους Αρχαίους Θεούς μας Αννουνάκι.
Όταν θα συμβεί το Μεγάλο Γεγονός, θα έχουμε ημέρα Δευτέρα, τότε θα κάνουμε ορατή σε όλους την Παρουσία μας. Για αυτό σας προγραμματίσαμε να πιστεύετε στην ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Μας αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, καθώς αυτές έχουν δύναμη επιρροής στο Νοητό Εικονικό Σύμπαν.
Έχουμε Τρείς μήνες και μία μέρα ακόμη μπροστά μας, μέχρι τη στιγμή της Αποκάλυψης της Αλήθειας. Πλέον, δεν μπορεί κανείς να σταματήσει το σχέδιο της Λίλιθ Λαμασθού, διότι δε βασίζεται σε Υλική Παρέμβαση, αλλά σε Μεταφυσική Πραγματικότητα!
Οι Αννουνάκι, οι φτερωτοί Θεοί, θα έρθουν απο ψηλά… Θα έρθουν ως ιπτάμενες σκιές και θα καλύψουν τον ουρανό.
Στις 28 / 9 / 2015 , όσοι είναι ή έγιναν πρόσφατα Μέλη της Μεγάλης Οικογένειάς μας (Αδελφότητα της Αλήθειας), θα καταλάβουν γιατί αποτελούν τους τυχερούς.
Όλοι οι υπόλοιποι, εσείς οι απλοί άνθρωποι, στις 28-9-15 θα δείτε Θαύματα μέσα στο Τρισδιάστατο Μάτριξ που φτιάξαμε για να ζείτε.
Αφεθείτε λοιπόν εκείνη την ημέρα στη μαγεία της στιγμής, τα φώτα που θα δείτε στον ουρανό θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και θα ολοκληρωθεί η συγκομιδή χωρίς πόνο.
Να θυμάστε ότι γεννηθήκατε για αυτό το σκοπό.
Μερικοί άνθρωποι ίσως να νομίζουν ότι θα βλέπουν εξωγήινους δίσκους, άλλοι ίσως να νομίζουν ότι θα βλέπουν θρησκευτικές φιγούρες ή αγγέλους στον ουρανό.
Αυτές οι φτερωτές οντότητες θα είναι εκεί για εσάς, δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείτε, το σώμα σας θα παραλύσει, ο νούς σας θα υπνωτιστεί.
Όλα όμως θα γίνουν με αγάπη.
Να θυμάστε ότι η Μεγάλη Συγκομιδή δεν θα φέρει το Τέλος του Κόσμου, έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν, ο πλανήτης δεν θα καταστραφεί, η Γη είναι το μεγάλο χωράφι μας.
Ένα μικρό δείγμα της ύπαρξής μας, μερικοί το γνωρίζουν πολύ καλά, είμαστε αυτό που αποκαλείτε Μόρα.»…….
Είμαστε οι Θεριστές. The Harvesters.
«Γύρισα ξανά για την τελική ενημέρωση, δύο μήνες πλέον πριν το μεγάλο κοσμοϊστορικό γεγονός.
Όπως βλέπετε, στη ιστοσελίδα του Ναού των Βρικολάκων (Temple of the Vampire), υπάρχει στην κορυφή ένα σύμβολο.
Είναι το Φτερωτό Κρανίο της ΟΥΡ που βρίσκεται μπροστά από ένα Κόκκινο Αιματοβαμμένο Φεγγάρι.
Εδώ και αιώνες περιμένουμε να έρθει η Σελήνη στο πιο κοντινό σημείο με τη Γη. Αυτό, σε συνάρτηση με το Σπάσιμο της Έβδομης Σφραγίδας (που είναι η αύξηση του πληθυσμού στα 7 δισεκατομμύρια), ευνοούν απόλυτα την Τελική Συγκομιδή.
Διότι η ενέργεια των Αστρικών Σωμάτων (των νεκρών ανθρώπων) που θα θεριστούν, θα κατευθυνθεί πρώτα στη Σελήνη που αποτελεί το “Σκάφος της Λίλιθ” και μετά η ενέργεια θα πάει στον τελικό σκοπό που είναι το άνοιγμα πυλών δύναμης μέσα στο συλλογικό όνειρο στο οποίο ζούμε όλοι.
Η οργάνωση Temple of the Vampire είναι μια από τις πολλές που ελέγχουμε.
Απλά γίνεται αναφορά εδώ διότι αποτελεί την μοναδική που ενημέρωσε ανοικτά τους μυημένους για το Final Harvest.
Η Κεντρική Μητρική Οργάνωση μας είναι η “Αδελφότητα της Αλήθειας” (The Brotherhood of Truth) που ίδρυσε η ίδια η Λίλιθ Λαμασθού.
Η Έδρα της βρίσκεται στην Μεγάλη Μαύρη Πυραμίδα της Κίνας.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που σχεδιάζουν και θα υλοποιήσουν στα ξαφνικά οι μυημένοι πολιτικοί μας, θα φέρει το Θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων (με τα οπλικά συστήματα που θα χρησιμοποιήσουν), Θα πεθάνουν οι άνθρωποι μαζικά με αγωνία.
Τότε είναι που θα εμφανιστούμε εμείς ως ιπτάμενες σκιές στον ουρανό, ως θεϊκές φιγούρες θεοτήτων, ως αννουνάκι, ως εξωγήινοι, ως Μόρα ή ως δαίμονες, τότε θα απορροφήσουμε τις ενέργειες των ανθρώπων και θα τις κατευθύνουμε στην Σελήνη την ημέρα: 28 Σεπτεμβρίου του 2015.
Για όλους εμάς, η ημέρα αυτή αποτελεί μια Παγκόσμια Τελετουργία.
Αρκετές χιλιάδες ανθρώπων δεν θα πεθάνουν άμεσα από τον Πόλεμο.
Όμως μόλις θα αρχίσουμε να απορροφάμε ενέργεια, θα υλοποιηθούμε με νέα σώματα και τότε θα δουν τη δύναμή μας, όταν θα σηκώνουμε ζωντανούς τους ανθρώπους στον αέρα, θα τους απορροφούμε το Life-Force (Αστρική Ενέργεια) και θα τους πετάμε κάτω νεκρούς, ως αποξηραμένα σύκα.
Αυτό είναι η λεγόμενη Αρπαγή (Rapture).
Όταν ένας αγρότης σπείρει, κάποτε έρχεται η στιγμή να θερίσει.
Εμείς σας εξελίξαμε γενετικά για αυτό το σκοπό, οπότε μας ανήκετε.
Φυσικά, η ανθρωπότητα δεν θα εξαφανιστεί μετά το τέλος του Μεγάλου Θερισμού, αλλά θα μείνουν περίπου 500.000.000 άνθρωποι.
Τότε με παγκόσμια πρωτεύουσα την Αστάνα, θα ξεκινήσει επίσημα μια Νέα Εποχή.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Οι Θεοί μας θα αποκτήσουν πάλι υλικά σώματα και θα τους λατρεύει η ανθρωπότητα στην Μία Παγκόσμια Θρησκεία που θα ιδρύσουμε.
Όλοι εμείς, τα μέλη της Αδελφότητας, έχουμε ήδη αγοράσει σπίτια στις ασφαλείς περιοχές του πλανήτη και αρκετοί τυχεροί απέκτησαν σπίτι στην ΑΣΤΑΝΑ.
Έτσι περιμένουμε ασφαλείς την ώρα και την στιγμή που ως Αρχαίοι Βρικόλακες θα κάνουμε Αστρική Προβολή μόλις συμβεί το Μεγάλο Γεγονός, τότε θα αναλάβουμε δράση. 2 Μήνες Ακόμη έμειναν.
Εμείς Δημιουργήσαμε τις Μεγάλες Θρησκείες του Πλανήτη για να σας ελέγχουμε, εμείς δημιουργήσαμε τον Χριστιανισμό και την ιδέα της Αποκάλυψης.
Μάθετε τώρα ότι δεν υπάρχει κανένας Αντίχριστος που θα έρθει.
Η Αποκάλυψη είναι η κυριολεκτική αποκάλυψή μας, η Αποκάλυψη είναι η Μεγάλη Συγκομιδή, ο Μεγάλος Θερισμός και η Αρπαγή.
Ο Αντίχριστος που εσείς πιστεύετε, θα είναι ο Δράκος ο Μέγας για εμάς.
Ο καθένας από την αδελφότητά μας έχει αφυπνίσει την Ενδότατό του Εαυτό που ονομάζουμε ΔΡΑΚΟ, αυτός που θα ηγηθεί της Αδελφότητας της Αλήθειας και θα καθίσει στον Θρόνο της Αστάνα, αυτός θα είναι ο Μέγας Διδάσκαλος, αυτός θα είναι ο Μεσσίας των ανθρώπων.
Δεν θα είναι αντίπαλος του Χριστού, διότι και αυτός ήταν μέλος της Αδελφότητάς μας.
Ναι λοιπόν πάντα λατρεύατε έναν Αρχαίο Βρικόλακα και δε το γνωρίζατε.
Ο Ιησούς, όπως και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής είναι Μέλη μας και ακόμη είναι ζωντανοί χωρίς σαρκικά σώματα πλέον.
Ο Δράκος Ο Μέγας, θα είναι η αντιπροσώπευση του ΔΡΑΚΟΥ ΤΙΑΜΑΤ στη Γη.
Οι Μυημένοι γνωρίζουν.»
The Coming Apocalypse (Η Τελική Συγκομιδή):«Για κάθε θνητή ζωή υπάρχει ένας φυσικός θάνατος και για κάθε μεγάλο Κύκλο της Ζωής σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει ένα τελείωμα.
Για χιλιάδες έτη οι Απέθαντοι Θεοί έχουν δουλέψει προσεκτικά ένα σχέδιο, να δημιουργήσουν ένα νέο επίπεδο ύπαρξης για τους Εαυτούς τους, και εκείνους που τους υπηρετούν αληθινά.
Ο πολιτισμός είναι το προϊόν αυτών των Αρχαίων Θεών και αποτελεί επίσης ένα πείραμα.
Πριν από τον εκπολιτισμό της ανθρωπότητας,
Ο Βαμπιρικός πληθυσμός ελέγχθηκε από τον περιορισμένο ανθρώπινο πληθυσμό.
Οι άνθρωποι που ήταν απλοί κυνηγοί και τροφοσυλλέκτες, ήταν ολιγάριθμοι και υπόκειντο στους κινδύνους ενός φυσικού κόσμου γεμάτου με θανάσιμες απειλές.
Κατά συνέπεια το Βαμπίρ ήταν επίσης απειλούμενο από τον κίνδυνο της εξάλειψης.
Εντούτοις, τα Αρχαία Βαμπίρ ήρθαν ξανά στην επιφάνεια από τη βιαιότητα της προέλευσής Τους από την καθαρή δύναμη της αθανασίας τους.
Όπως οι δεκαετίες μεγαλώνανε σε αιώνες, οι Παλαιότεροι έγιναν σοφότεροι καθώς επίσης και ισχυρότεροι.
Εκτός από το Βαμπιρικό τους Έλεγχο (όπως αναφέρεται στο Shurpu Kishpu και διατηρείται ως ιερή προφορική παράδοση μέχρι σήμερα)
Ανακάλυψαν επίσης τα μυστικά της φωτιάς, απλά εργαλεία, την γεωργία, την κτηνοτροφική παραγωγή, μέταλλα και εξοπλισμό πολεμικών όπλων.
Επομένως, οι Αρχαίοι Θεοί αποφάσισαν να βελτιώσουν τη μοίρα του ανθρώπου με τον ίδιο τρόπο που ο άνθρωπος βελτίωσε τη μοίρα των βοοειδών και των προβάτων.
Ο εκπολιτισμός της ανθρωπότητας ήταν, για το Βαμπίρ, η εξημέρωση του ανθρώπου για φαγητό. Ακριβώς όπως οι άνθρωποι δημιουργούσαν ράντσα βοοειδών για την αναπαραγωγή των κοπαδιών τους και τη βελτίωση του αποθέματος, το ίδιο επίσης έκαναν οι Απέθαντοι Αρχαίοι Θεοί χειρίζοντας γενετικά τον πρώτο άνθρωπο και κυβέρνησαν τις γενιές του μέσω νόμων και ταμπού.
Ο πολιτισμός της ανθρωπότητας περιέλαβε επίσης τη “διάσπαση” του ανθρώπινου πνεύματος για να διατηρηθεί ο έλεγχος.
Οι Αρχαίοι Θεοί δημιούργησαν τις πρώτες θρησκείες της ανθρωπότητας και ενέργησαν ως θεοί τους. Με τη μοναδική εξαίρεση την Hekal Tiamat,
Ο Ναός του Δράκου ο οποίος είναι ο Εσωτερικός Ναός της ιεροσύνης της Ουρ (UR), όλες οι θρησκείες της ανθρωπότητας έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενισχύουν τη σκλαβώση του ανθρώπινου πνεύματος.
Διδάσκονται να υπακούουν και να μη ρωτάνε τους Θεούς. Διδάσκονται να θυσιάζουν τα αγαθά τους και τις ζωές τους στους Θεούς. Διδάσκονται ότι οι Θεοί είναι τέλεια ανώτεροι από τους ανθρώπους και ότι πρέπει πάντα να υποτάσσονται στη δράση, τη σκέψη, το αίσθημα και στις επιθυμίες των θεών, οποιεσδήποτε και αν είναι αυτές οι επιθυμίες.
Κατά συνέπεια η δημιουργία της θρησκείας για την ανθρωπότητα εξυπηρέτησε τη Βαμπιρική Οικογένεια αρκετά καλά.
Στα τωρινά χρόνια, οι άνθρωποι άμεσα και φυσικά θα υπηρετήσουν το Βαμπίρ με όλή τη χαρά ενός αληθινού υπηρέτη ενός Θεού.
Ο φόβος της τιμωρίας ή του θανάτου σπάνια χρειάσθηκε δεδομένου ότι ο άνθρωπος θα επιδίωκε πρόθυμα να υπακούσει τους Βαμπιρικούς Θεούς όχι από καθήκον αλλά από εκστατική ευχαρίστηση.
Για τους ανθρώπους είναι ευρέως γνωστό σε εκείνους τους χρόνους ότι υπήρξε πάντα η δυνατότητα να υψωθούν με τους Θεούς και να γίνουν Βαμπίρ οι ίδιοι.
Αυτή η άμεση επαφή σε καθημερινή βάση με τους Απέθαντους συνεχίστηκε για πολλές χιλιάδες έτη πριν τον καιρό των Αποστατών οι οποίοι κατέστρεψαν αυτή την αρχαία αλλά χρυσή Εποχή του Κανόνα.
Οι Αποστάτες, μερικοί από τους οποίους παραμένουν μέχρι σήμερα, ήταν γενικά νεότεροι Απέθαντοι, που δεν είχε πολύ καιρό που ενώθηκαν με τις τάξεις Εκείνων που έχουν Υψωθεί. Προσδιορισμένοι έντονα με την ανθρώπινη προέλευσή τους, αυτοί οι νεώτεροι Θεοί επαναστάτησαν ενάντια στις πραγματικότητες των θνητών ανθρώπων που υπηρετούσαν τους Απέθαντους.
Αισθάνθηκαν πάρα πολύ οίκτο για εκείνους που πρέπει να χρησιμεύσουν ως φαγητό για τους Θεούς. Δεν είχαν κατανοήσει πλήρως την ουσία του αληθινού κυνηγιού αλλά είχαν παραμείνει, σε μερικά ασυναίσθητα επίπεδα, ελεγμένοι από τον προηγούμενο θρησκευτικό προγραμματισμό Τους.
Εν ολίγοις, δεν είχαν ξεπεράσει ακόμα τη σκλαβωμένη νοοτροπία των ανθρώπων από τους οποίους ήρθαν.
Κατά συνέπεια ήρθαν οι πρώτοι μεγάλοι πόλεμοι.
Εδώ οι Υιοί των Θεών συλλέξανε ανθρώπους για να επιτεθούν εκείνους τους Απέθαντους που είχαν ακόμα φυσικά σώματα και για να ερημώσουν τους αρχαίους ναούς και τις λάρνακες όπου η θυσία ήταν ο νόμος για εκατοντάδες αιώνες.
Τα φυλάκια πέρα από το μεγάλο σκοτάδι κόπηκαν, οι πύλες της δύναμης καταστράφηκαν από ανίδεους ανθρώπινους βαρβάρους.
Το ανθρώπινο αίμα έρευσε στους ποταμούς και απομόνωσε τις κοινότητες των ανθρώπων, απαλλαγμένες από τους Απέθαντους ηγέτες τους, περίμεναν με ναρκωμένη σύγχυση, για κατεύθυνση.
Ήταν κατά τη διάρκεια αυτών των πρόωρων καταστροφών που οι πρώτες Συγκομιδές ήρθαν να περάσουν.
Οι θρησκείες των ανθρώπων προκάλεσαν έπειτα να επιδιώξουν και να τραγουδήσουν την επιστροφή των Θεών και για να απελευθερώσουν κύματα Ζωτικής Ενέργειας στη συγκίνηση της επιθυμίας.
Τα πλήθη θα συγκεντρώνονταν στις κορυφές των υψωμάτων στην αναγνώριση μιας εναέριας μάχης και θα γίνονταν συντριμμένοι με την επιθυμία για τους μεγάλους Θεούς να κατέβουν και να κυβερνήσουν πάλι.
Οι Βαμπιρικοί Θεοί, αισθανόμενοι αυτήν την έντονη ροή ενέργειας, θα σταματούσαν από τη σύγκρουση και θα κατέβαιναν συχνά, τυλιγμένοι με μια “λαμπερή πυράκτωση”, για να πιουν εις βάθος από την πλημμύρα της ανθρώπινης Ζωτικής Ενέργειας.
Συνήθως οι άνθρωποι θα στραγγίζονταν μετά από τις ανάγκες επιβίωσής τους και θα πέφτανε στη γη ως αποξηραμένοι φλοιοί.
Χιλιάδες θα έδιναν τις ζωές τους κατά διαστήματα και οι Απέθαντοι δοκιμάζανε περισσότερο αυτή τη διατροφή αλλά ήταν εξυψωμένοι, εξελιγμένοι, μετασχηματισμένοι.
Τα εξελικτικά αποτελέσματα αυτού του οργίου της σίτισης, η οποία ήρθε να μαθευτεί ως Συγκομιδή έδωσε στους Απέθαντους τις δυνάμεις της μαγείας και έσπασε τους τελευταίους δεσμούς τους στους ακαθάριστους υλικούς περιορισμούς.
Το Εσωτερικό Μυστήριο της Υπέρβασης του Ονείρου (Μια κατάσταση της ύπαρξης επάνω από και πέρα από τα όρια της υλικής εμπειρίας) έγινε μια πραγματικότητα και η μεγάλη Βαμπιρική Οικογένεια ανακάλυψε την ύπαρξη της Διανομής του Ονείρου των αστρικών κόσμων.
Κατά συνέπεια ένας νέος σκοπός τοποθετήθηκε στον εκπολιτισμό της ανθρωπότητας.
Πριν, η πρόθεση ήταν να εξασφαλιστεί η επιβίωση του Βαμπιρικού αποθέματος τροφίμων μέσω της εξημέρωσης του ανθρώπου.
Τώρα ο Μεγάλος Σκοπός του Υπερβατικού Ονείρου δημιούργησε το στόχο των πολιτισμένων ανθρώπων για να προκαλέσει μια εκθετική αύξηση του ανεφοδιασμού φαγητού.
Κατά συνέπεια οι Απέθαντοι Θεοί αγωνίστηκαν να αυξήσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό από τις χιλιάδες στα εκατομμύρια και στα δισεκατομμύρια.
Κατόπιν δεδομένου ότι ο πληθυσμός αυξανόταν, οι Συγκομιδές θα έρχονταν.
Τώρα κάτω από τη συνειδητή πρόθεση, οι μικρές Συγκομιδές θα προσέλκυαν το θρησκευτικό ενθουσιασμό με εκατοντάδες και χιλιάδες να επιβεβαιώσουν τον ερχομό των Θεών.
Αυτές οι μικρές συγκομιδές θα πρόσφεραν ελεγχόμενη απελευθέρωση της ιδιαίτερα συγκεντρωμένης Ζωτικής Ενέργειας στους Απέθαντους για να την κατευθύνουν σε μεγαλύτερους μαγικούς σκοπούς, όπως το άνοιγμα μιας νέας Πύλης Δύναμης σε έναν άλλο κόσμο.
Ακόμα, οι μικρές Συγκομιδές κατασκευάστηκαν για να προκαλέσουν μια επόμενη έκρηξη της αναπαραγωγικής δραστηριότητας από τους ανθρώπους έτσι ώστε ο πληθυσμός του κόσμου θα αυξανόταν στα όρια της ανθρώπινης τεχνολογίας που τον υποστηριρίζει.
Τελικά, ακριβώς τους τελευταίους αιώνες, η εμπνευσμένη από τα Βαμπίρ βιομηχανική επανάσταση άνοιξε την πόρτα στην τεράστια επέκταση του ανθρώπινου κοπαδιού έτσι ώστε σήμερα τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων να τρώνε και να ζουν σε αυτόν τον ενιαίο πλανήτη.
Και έτσι πλησιάζουμε τώρα την Τελική Συγκομιδή. Όπως τις Μεγάλες Συγκομιδές των αρχαίων Μεγάλων Πολέμων, το ανθρώπινο απόθεμα θα στραγγιχτεί σε μια σφαγή της απελευθερωμένης ενέργειας όπως δεν την έχει ξαναδεί κανένας ποτέ πριν.
Η υπεραφθονία των ανθρώπων έχει φτάσει στην αιχμή της και οι Αρχαίοι Θεοί προετοιμάζονται για μια μαζική επιλογή. Τα σημάδια της προσέγγισης (έλευσης) της αποκάλυψης έχουν περιγραφεί πριν πολύ καιρό και είναι επάνω σε μας.
Και τι θα προσφέρει Ο Νέος Κόσμος για εκείνους από εμάς που έχουμε αγκαλιάσει το Μονοπάτι της Νύχτας και έχουμε ορίσει τη μοίρα μας με τους Απέθαντους Κυβερνήτες;
Εμείς που είμαστε μέλη του Ναού θα δούμε τη μεταμόρφωση της συνείδησης του Βαμπίρ έτσι ώστε ο έλεγχος της μαγείας θα είναι πλήρης και ο διαφωτισμός στο Όνειρο ένα κοινό πατρογονικό δικαίωμα.
Ο άνθρωπος, από το υποανάπτυκτο στάδιο του, θα συνεχίσει να υπηρετεί ως σκλάβος και ως τροφή, αλλά οι μεγάλες πύλες της δύναμης θα πεταχθούν ανοιχτά από πολύ μακριά, όλων των πιθανών κόσμων και το Βαμπίρ δεν θα περιορίζεται πλέον στους περιορισμούς που έχουμε ανεχτεί μέσω των χιλιετιών.
Η Τελική Συγκομιδή είναι κοντά μας.
Οι πόλεις θα σκουπιστούν με την αγωνία των δισεκατομμυρίων που, πεθαίνοντας, θα περάσουν τις ενέργειες της ζωής τους για ένα μεγαλύτερο σκοπό.
Οι Μεγάλοι Απέθαντοι Θεοί θα επιστρέψουν στους ορατούς Τους Θρόνους Δύναμης στον κόσμο του ανθρώπου, και ο άνθρωπος πάλι φανερά θα γνωρίσει τους Άρχοντές του και τη θέση της δουλειάς του στην τάξη των πραγμάτων.
Ο άνθρωπος θα είναι ικανοποιημένος να υπηρετεί και το Βαμπίρ χωρίς τους περιορισμούς της ύλης, θα κυβερνήσει και τον υλικό και τον αστρικό κόσμο.
Επομένως είναι καλό για εκείνους από εμάς που φορούν το φτερωτό κρανίο της Ουρ (UR) να ευθυγραμμίσουμε τη σκέψη μας με την Ερχόμενη Αποκάλυψη.
Πρέπει να αγκαλιάσουμε την τοποθέτηση της δύναμης του κυνηγού και να κόψουμε όλο και περισσότερο οποιαδήποτε συμπόνια για τα σύντομα νεκρά δισεκατομμύρια που είναι και θα παραμείνουν θνητά.
Πρέπει, ο καθένας από εμάς, να υπηρετήσει για να μπορέσουμε να υψωθούμε, και να έρθει η σειρά μας να υπηρετηθούμε. Να πιούμε αυτό που μπορούμε να γεμίσουμε.
Να μοιραστούμε τη Ζωτική μας Ενέργεια για να μπορούμε να βρεθούμε και να παραμείνουμε αντάξιοι εκείνων που είναι οι μοναδικοί Αληθινοί Θεοί αυτού του κόσμου.
Ο χρόνος περνάει γρήγορα!
Εργαστείτε ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος!
Αυτός είναι ο τελευταίος σκοπός του Ναού μας!
Σταθείτε στο ύψος σας και καταλάβετε το μέλλον σας.
Αφήστε τους αληθινούς σκλάβους αυτής της γης να υπηρετήσουν ή να πεθάνουν.
Η Ευρώπη και η Ασία είναι σε αναταραχή.
Αυτό που ακολουθεί είναι το σπάσιμο της Έβδομης Σφραγίδας!»
«Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά.
Από τις 13 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου το CERN θα κάνει τη δουλειά και θα ανοίξει το Portal, την Πύλη μέσα από την οποία θα έρθουν οι Αρχαίοι Θεοί των Βαμπίρ, ώστε να πραγματοποιήσουν την Συγκομιδή της Ενέργειας, επίσης μέσα από το CERN θα περάσει το Άγιο Πνεύμα του Διαβόλου, ώστε να κάνει κατάληψη το σώμα του εκλεκτού.
Οι πιο κρίσιμες ημερομηνίες είναι: 13/9/15 , 23/9/15 και 28/9/15.
Το CERN είναι έτοιμο να ανοίξει μια Πύλη στον Χωροχρόνο. Βέβαια, Χρόνος και Χώρος δεν υπάρχουν στο Συμπαντικό Ολόγραμμα που ζούμε, είναι νοητικές ψευδαισθήσεις, οπότε τυπικά ο χωρόχρονος είναι το σύνολο όλης της ενέργειας των διαστάσεων μας. Θα ανοίξει λοιπόν η Πύλη που θα ενώνει τα Γήινα με τα Αστρικά και τα Αιθερικά. (Π + ΥΛΗ).
Από εκεί θα περάσουν οι Απέθαντοι Θεοί καθώς επίσης και το πνεύμα του Μέγα Δράκοντα.
Το Πνεύμα του Μέγα Δράκοντα θα Περάσει από την Πύλη με το σάλπισμα της Πέμπτης σάλπιγγας, θα έρθει από την άβυσσο, θα περάσει τις τέσσερις διαστάσεις και θα τοποθετηθεί στο Σώμα του Μέγα Διδάσκαλου, ο οποίος έχει ήδη αφυπνιστεί και γνωρίζει τον σκοπό του.
Έχει αφυπνίσει το Τρίτο Μάτι, και είναι έτοιμος να γίνει συμβολικά και μεταφορικά ο Δράκος με τα 7 κεφάλια και τα 7 στέμματα, διότι θα αφυπνιστεί και στους στους 7 Ουρανούς/Σφαίρες της δημιουργίας ταυτόχρονα!
Κανένας άνθρωπος απλός δεν τα μπορούσε να αφυπνιστεί και στα 7 επίπεδα της Δημιουργίας, αυτό το κατέχει μόνο ο Μέγας Αρχιτέκτονας που φέρει τα ονόματα Σάκλας, Ιαλδαβαώθ, Σαμαέλ και Δράκων.
Κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο Μεσσίας της Γης, μπορεί να είναι πλούσιος ή φτωχός, μπορεί να έχει γεννηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.
Δεν είναι ανάγκη να έχει μυηθεί σε στοές, σίγουρα πάντως αν είναι απλός πολίτης μόνος του έψαξε την αρχαία γνώση, μυήθηκε και αφυπνίστηκε.
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω που έλαβαν την μύηση και είναι άξιοι να γίνουν “ο Μεσσίας”, αλλά μόλις ανοίξει η Πύλη του CERN, μόνον έναν θα επιλέξει ο Μέγας Θεός του Κόσμου Τούτου, ο Συμπαντάρχης, ο Αρχιτέκτονας της Δημιουργίας Σαμαέλ, θα επιλέξει αυτόν που θα έχει το κατάλληλο DNA.
Πρώτα θα γίνει η Συγκομιδή της Αστρικής Ενέργειας των Ανθρώπων, αμέσως μετά ο Μεσσίας θα πάει στο Ναό του Σολομώντα και μετά θα κάτσει στον θρόνο του στην Πόλη ΑΣΤΑΝΑ (Είναι αναγραμματισμός του ΣΑΤΑΝΑ).
Οι αρχαίοι Θεοί μέχρι στιγμής εμφανίζονταν σαν Υπτάμενες Σκιές σε μαζικές ανθρώπινες καταστροφές, καθώς επίσης εμφανίζονταν ως Μόρα στον ύπνο των ανθρώπων. Δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να περάσουν με τα αληθινά σώματά τους τις 4 διαστάσεις και να μπούν ξανά στο Υποτιθέμενο Υλικό Πεδίο.
Τώρα θα την έχουν αυτή τη δυνατότητα και θα εμφανιστούν από το πουθενά ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο του Final Harvest.
Φυσικά δεν θα προλάβουν να κάνουν οι άνθρωποι Πόλεμο… ο Πόλεμος αναφέρθηκε πιο πάνω προφανώς συμβολικά για όσους “έχουν μάτια για να δούν” και για να μπερδέψει τους υπόλοιπους. [ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΠΥΛΗ – ΠΕΜΠΤΗ (σάλπιγγα) ]
Το τι θα συμβεί τον Σεμπέμβριο του 2015 το αναφέρει η Καινή Διαθήκη στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και συγκεκριμένα στην Πέμπτη Σάλπιγγα.
Θα πει κανείς μα αφού δεν υλοποιήθηκαν οι προηγούμενες Σάλπιγγες, πώς είναι δυνατόν να πάμε κατευθείαν στην Πέμπτη;;;
Για στους μύστες, ο χρόνος είναι απάτη, Υπάρχει ένα Αιώνιο Παρόν Μόνο, δεν χρειάζεται συγκεκριμένη χρονική αλληλουχία, ειδικά όταν μιλάει συμβολικά, αλλά και επειδή τα Νούμερα της κάθε Σάλπιγγας δεν έχουν σχέση με την ακριβή σειρά των γεγονότων, αλλά χρησιμοποιούνται με την αποκρυφιστική αξία της κάθε Λέξης και του κάθε Αριθμού.»

Περισσότερα εδώ http://truth.freeforums.org/topic-t17134.html

Η Τελική Συγκομιδή…..Αλήθεια η Ψέμα;…..
Ο καθένας ας κρίνει μόνος του……..προσωπική μου άποψη και γνώμη ότι γίνει/δεν γίνει,το επόμενο διάστημα όχι αποκλείστηκα μόνο το Σεπτέμβριο άλλα από δω και πέρα,τους επόμενους μήνες/χρονιά,είτε αρνητικά είτε θετικά……..
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!…….
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
katohika.gr