ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πυραμιδικός κόσμος μας...


ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Αυτός είναι ο κόσμος μας ! Ζούμε σε αυτόν από συνήθεια και όχι επειδή το επιλέξαμε.
Ή ίσως και να το έχουμε επιλέξει ασυναίσθητα, από άγνοια ή και από καλή πίστη απέναντι σε αυτούς που δε θα δίσταζαν ούτε λεπτό να πατήσουν πάνω στο πτώμα μας για λίγο κέρδος. Οι ίδιοι αυτοί κατάφεραν να μας πείσουν ότι γνωρίζουν καλύτερα από μας το καλό μας και αποσκοπούν σε αυτό.
- ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΥΤΟΙ» ΟΜΩΣ ? 
Φτάσαμε εν’τέλει σε ένα σημείο όπου όλα μοιάζουν απογοητευτικά όσο δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ακόμη και στα πιο απαισιόδοξα όνειρά μας. Αναρωτιόμαστε συνεχώς τι φταίει για το ένα, τι φταίει για το άλλο.
Η απάντηση είναι μία και μοναδική.

- ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ! 
ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Με μια πρώτη ματιά στο σχήμα, παρατηρούμε γνώριμες λέξεις και έννοιες, τίτλους εταιριών και οργανισμών, που σχετίζονται πλήρως με τη ζωή μας.

Ας εξετάσουμε όμως λίγο πιο αναλυτικά την πυραμιδική δομή του κόσμου μας από κάτω προς τα πάνω:


1ο επίπεδο – Η βάση της πυραμίδας.
Αποτελείται αποκλειστικά από απλούς ανθρώπους. Οι των υψηλών επιπέδων αναφέρονται συχνά σε αυτούς με τις έννοιες «labor units» (μονάδες εργασίας) ή «useless eaters» (άχρηστοι καταναλωτές). Είναι οι άνθρωποι που παράγουν ενέργεια, την οποία με τεχνάσματα παντός τύπου εκμεταλλεύονται οι των υψηλών επιπέδων της πυραμίδας. Τεχνάσματα όπως η δήθεν ατομική περιουσία, οι φόροι, κλπ.

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Είμαστε η βάση της πυραμίδας. Τα θεμέλια του αποτυχημένου καθεστωτικού συστήματος που βιώνουμε, είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Εμείς παράγουμε την ενέργεια που χρειάζεται η πυραμίδα για να διατηρηθεί ζωντανή σε κάθε λειτουργία της.
Εμείς οι ίδιοι στηρίζουμε αυτό που μας προκαλεί όλα τα δεινά.

2ο επίπεδο – Εδώ υπάρχει ένα ουράνιο τόξο γεμάτο με στοιχεία της ζωής μας.
Σχολείο, θρησκεία, τηλεόραση, Βουλή, αστυνομία, στρατός, κλπ. Φυσιολογικά πράγματα θα σκεφτόταν κανείς. Τι πραγματικά συμβαίνει όμως εδώ ?

Α) Σχολείο/Πανεπιστήμιο. Τι μας προσφέρει στ’ αλήθεια?
- Γνώση επιλεκτική, εξειδικευμένη και όχι σφαιρική, διότι χρήσιμος στα υψηλά πατώματα είναι αυτός που ξέρει να κάνει κάτι συγκεκριμένο χωρίς να σκέφτεται. Γνώση μπερδεμένη και διαστρεβλωμένη διότι χρήσιμος στα υψηλά πατώματα είναι αυτός που πάντα συμφωνεί με τα υψηλά πατώματα. Που δε μπορεί να έχει κριτική σκέψη επειδή στο μυαλό του επικρατεί η αταξία και ο αποπροσανατολισμός, αντί της τάξης και της λογικής.
- Πειθαρχία προς τα άνω και όχι αυτοπειθαρχία. Υπακοή δηλαδή σε άλλους.
- Προετοιμασία για την πυραμιδική πολιτεία της «εκλογής», εξασκώντας από την εφηβική ηλικία τις ολιγαρχικές διαδικασίες εκλογών των 15μελών.
- Προώθηση του ΑΝΤαγωνισμού αντί του ΣΥΝαγωνισμού με χρήση βαθμών, και της ατομικής ανάδειξης αντί της συνεργασίας με χρήση της σύγκρισης.
- Κοπαδοποίηση μέσα σε κάποιο κομματικό μαντρί με χρήση ρουσφετιών, ψευτοπροστασίας και ικανοποίησης ψευτοαναγκών.
18 χρόνια επιλεκτικής παιδείας είναι αρκετά για να προετοιμάσουν μία ακόμη γενιά ΥΠΗΚΟΟΩΝ (υπάκουων «πολιτών»).

Β) Θρησκεία. Μια σκοπιμότητα με στόχο την ψυχή μας. Μια θεωρία βασισμένη σε «πρέπει» και «απαγορεύεται». Μια αόρατη ιδέα που έχει καταφέρει να πείσει ότι μόνο αυτή μπορεί να παρέχει πίστη και δύναμη. Ένα δόγμα που δεν επιτρέπει κριτική σκέψη και αμφισβήτηση. Ένα ακόμα μέσο ελέγχου μαζών με χρήση ηθικών νόμων σε πρώτη φάση και τρομοκρατίας σε τελική. Κάθε θρησκεία είναι χτισμένη με ολιγαρχικό ή μοναρχικό τρόπο. Πάντα στην κορυφή υπάρχει ο ΕΝΑΣ ο ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΟΣ ή η ΜΙΑ ή ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ που χρίζεται αυτόματα ανώτερη των ανθρώπων που με τη σειρά τους οφείλουν να τη λατρεύουν αποδεχόμενοι την κατωτερότητά τους. Γνήσιο πυραμιδικό σύστημα δηλαδή κι εδώ.
Και πρωτού παρεξηγηθώ/κατηγορηθώ ως άθεος, θέλω να πω ότι η διδασκαλία του Χριστού είναι υπέροχη. Η λέξη και έννοια «αγάπη» είναι άκρως δημοκρατική και δεν έχει καμία σχέση με πυραμιδικού τύπου συστήματα, είτε αφορούν πολιτεία είτε θρησκεία. Η αγάπη είναι το αντίθετο του φόβου. Και ο φόβος είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα της πυραμίδας. Τον ζούμε καθημερινά άλλωστε από τα ΜΜΕ. Πόσο υποκριτικό μοιάζει μια πυραμιδική θρησκεία να μιλά για αγάπη ? Άκρως υποκριτικό. Γιατί το κάνει τότε ? Αποκλειστικά για τη δημιουργία ΥΠΗΚΟΩΝ (ανθρώπων υπό έλεγχο) και διατήρηση αυτών εσ’ αεί. Άλλωστε καμιά «εταιρία» δεν επιθυμεί να χάνει «πελάτες».

Γ) Εταιρίες διαμόρφωσης κοινής γνώμης: Η μάστιγα που πλήττει την ανθρωπότητα σε κάθε στάδιο της ζωής. Από τη βρεφική / παιδική ηλικία (Disney) μέχρι και κάθε στάδιο της ζωής μας με χρήση οπτικοακουστικών μέσων (ΜΜΕ, Hollywood, κλπ.). Η μάστιγα που έγινε επιστήμη για 80 ολόκληρα χρόνια μέσω του Φρόιντ, του ανηψιού του Μπερναίζ και της ψευτοεπιστήμης της ψυχιατρικής, του μαθηματικού Νας και της θεωρίας των παιγνίων. Η επιστήμη που  μετατρέπει τις προκατασκευασμένες ανάγκες του καθεστώτος σε προσωπικές φυσικές ανάγκες των ανθρώπων, καταφέρνοντας να  αποζητούν συνεχώς οι ίδιοι οι άνθρωποι αυτό που επιθυμεί το καθεστώς. Η επιστήμη που διαμορφώνει τη γνώμη του κοινού κατά το συμφέρον των υψηλών πατωμάτων της πυραμίδας χρησιμοποιώντας άλλοτε το Δόγμα του Σοκ και άλλοτε την τεχνική του αποπροσανατολισμού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα ΜΜΕ ανήκουν σε θυγατρικές πολυεθνικών. Θα το διαπιστώσουμε και αναλύοντας το επόμενο πάτωμα της πυραμίδας.

Δ) Κυβέρνηση. Πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι η κυβέρνηση μιας χώρας έχει μοναδικό σκοπό την ανάπτυξή της και την ευημερία των πολιτών. ΛΑΘΟΣ !!! Πολλοί πιστεύουν ότι η κυβέρνηση είναι η ανώτερη αρχή ενός κράτους και κανείς και τίποτα δε μπορεί να την εξουσιάσει. ΛΑΘΟΣ !!! Πολλοί πιστεύουν ότι οι κυβερνώντες έχουν αγαθές προθέσεις. ΛΑΘΟΣ !!! Παρατηρώντας την πυραμίδα, καταλαβαίνουμε ότι ναι μεν η κυβέρνηση ασκεί εξουσία στους από κάτω της, δηλαδή στους απλούς ανθρώπους της βάσης της πυραμίδας μέσω των νόμων, του στρατού, της αστυνομίας, των μυστικών υπηρεσιών, κλπ., όμως δεν τελειώνει εδώ ο κύκλος διότι με τη σειρά της η κυβέρνηση κάπου δίνει λογαριασμό. Άρα η κυβέρνηση δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μεσάζων μεταξύ των πολυεθνικών και των απλών ανθρώπων της βάσης, και όπως κάθε μεσάζων εξυπηρετεί το «χέρι» που παρέχει (χρήμα) και όχι το «χέρι» που ζητά. Σαν μια οποιαδήποτε εταιρία όπου ο διευθυντής υπακούει στις εντολές του ιδιοκτήτη και ο ίδιος δίνει εντολές στους υπαλλήλους. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι μεγαλοεπιχειρηματίες ΔΕΝ πληρώνουν φόρους. Δεν είναι τυχαίο το ότι το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι όλο) της δημόσιας περιουσίας έχει περάσει στα χέρια ιδιωτών σχεδόν τσάμπα. Δεν είναι τυχαίο το ρητό «καμιά κυβέρνηση δε μπορεί να χτυπήσει το κεφάλαιο» αφού η κυβέρνηση δίνει λογαριασμό στο κεφάλαιο (στις πολυεθνικές) και παίρνει εντολές από αυτό.

Ε) Μυστικές υπηρεσίες. Στην πυραμίδα βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη θέση της κυβέρνησης. Είναι η υπηρεσία που επιτρέπει ή απαγορεύει με έμμεσους τρόπους στα κόμματα να εισέλθουν στη Βουλή. Κάθε αρχηγός κόμματος οφείλει ανεπίσημα να περάσει από «συνέντευξη» ούτως ώστε να εγκριθεί η συμπεριφορά του κόμματος (αν ταιριάζει δηλαδή με το ολιγαρχικό μοτίβο) και κατά συνέπεια η είσοδός του στη Βουλή. Φημολογείται ότι στην Ελλάδα χρειάζεται η έγκριση από 3 μυστικές υπηρεσίες (μία εγχώρια και δυο ξένες) για την αποδοχή ενός νέου κόμματος στην καθεστωτική οικογένεια. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι κανένα κόμμα δεν θα κυβερνήσει ποτέ δημοκρατικά ή ανεξέλεγκτα φιλολαϊκά. Πώς γίνεται όμως να αποφευχθεί και η πιο μικρή πιθανότητα «δούρειου ίππου» ? Με τρεις τρόπους που το ολιγαρχικό μοτίβο λειτουργεί επιτυχώς για τουλάχιστον τρεις (3) αιώνες.
- Με δημόσιο εξευτελισμό,
- με χρηματισμό,
- με εκβιασμούς & απειλές.

Ζ) Στρατός. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε βιώσει τι σημαίνει στρατιωτική θητεία. 9μηνη τώρα, 19μηνη στη δική μου γεννιά, 28μηνη+ στη γεννιά των γονιών μου. Ας θυμηθούμε τι μας έμαθαν στο στρατό λοιπόν:
- Υποταγή στους ανώτερους σε βαθμό. Οι ανώτεροι έχουν δικαίωμα να κάνουν καψόνια στους κατώτερους, να τους εξευτελίζουν, να τους τιμωρούν. Οι κατώτεροι αποδέχονται κάθε απόφαση των ανωτέρων, γνωρίζοντας ότι μια πιθανή ένσταση θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη τιμωρία.
- Η προθυμία «τιμωρείται» με αγγαρείες ενώ η λούφα «επιβραβεύεται» με ξεκούραση.
- Το μέσον (βύσμα) είναι χρήσιμο για αποφυγή ή αντικατάσταση υπηρεσίας, για μετάθεση ή απόσπαση σε καλύτερη μονάδα, σε καλύτερη πόλη, κλπ.
Στα θετικά υπάρχει η εξοικείωση με οπλισμό που και αυτή όμως κρίνεται ελλειπής λόγω μειωμένου χρόνου εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα να εξασθενεί συνεχώς ο στρατός της χώρας και να αναδύονται ιδιωτικοί στρατοί άριστα εκπαιδευμένοι, πάντα υπό τις διαταγές αυτών που έχουν την άνεση να πληρώνουν τα περισσότερα, δηλαδή των υψηλών πατωμάτων της πυραμίδας.

Η) Αστυνομία. Θα έπρεπε να αποτελεί την προστασία του πολίτη. Αντί αυτού έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων. Κανείς πλέον δε θέλει να συναντά αστυνομικό, αντίθετα όλοι προσπαθούν να τους αποφεύγουν. Τους αποκαλούν «μπάτσους», διεφθαρμένους, πουλημένους. Κάποιους δίκαια, κάποιους άδικα. Το σίγουρο είναι ότι έχουν παρεκκλίνει αρκετά από τις πραγματικές αρμοδιότητές τους, πάντα με διαταγές εξ’ άνωθεν. Από την προστασία του πολίτη έχουν μεταβεί σε άλλες δραστηριότητες, όπως διακίνηση λαθραίων και ναρκωτικών, σωματεμπορία, διάλυση νόμιμων διαδηλώσεων, δηλητηρίαση πολιτών με τις ρίψεις χημικών, επιθέσεις σε ηλικιωμένους και παιδιά (κάποιες φορές με τραγικά αποτελέσματα). Το δόγμα του σοκ με σάρκα και οστά.

Θ) Δικαιοσύνη. Υπάρχει ? Τηρείται ? Ας εξετάσουμε κάποια πράγματα.
- Ποιος ορίζει (διορίζει) τους δικαστές? Σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ποιος ορίζει (διορίζει) τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας? Η πλειοψηφία των Βουλευτών, δηλαδή η κυβέρνηση. Έμμεσα λοιπόν η κυβέρνηση διορίζει τους δικαστές.
- Πώς δικάζουν οι δικαστές ? Βάσει της νομοθεσίας που υφίσταται. Ποιος νομοθετεί όμως ? Η πλειοψηφία των Βουλευτών και οι υπουργοί, δηλαδή η κυβέρνηση..
Επομένως έχουμε μία κυβέρνηση που νομοθετεί κατά βούληση και επίσης προσλαμβάνει και απολύει τους δικαστές κατά βούληση.
Τι είδους δικαιοσύνη μπορεί να απονέμει μια τέτοια Δικαιοσύνη ? Πόσο ανεξάρτητη και αμερόληπτη μπορεί να είναι ? Τι είδους «ισονομία» υπάρχει όταν οι αποφάσεις εξαρτώνται από το χρήμα και τα «παραθυράκια» των νόμων ? Όταν για το ίδιο παράπτωμα κάποιοι φυλακίζονται και κάποιοι μένουν στο «απυρόβλητο» ? Πόσο αισιόδοξοι μπορούν να  αισθάνονται οι πολίτες ενώπιον των δικαστηρίων όταν αυτά βρίσκονται υπό την πλήρη διαχείρηση της εκάστοτε κυβέρνησης ?

Ι) Φυλακές. Ο χώρος αναμόρφωσης των ανθρώπων που διέπραξαν αδικίες απέναντι στην κοινωνία. Επιλεκτική αντιμετώπιση κι εδώ με βάση την οικονομική κατάσταση  και την πυραμιδική θέση των φυλακισμένων. Οι μικροαστοί π.χ. που δεν είχαν να πληρώσουν φόρους, εκτίουν την ποινή τους κανονικά μαζί με τους δολοφόνους, τους βιαστές και τους τρομοκράτες. Αντίθετα οι μεγαλοπολιτικοί και οι μεγαλοεπιχειρηματίες, «αποδιοπομπαίοι τράγοι» κάποιας τεράστιας απάτης, εκτίουν σε διαμερίσματα φυλακών με TV πλάσμα, με ποιοτικό φαγητό και με εξόδους ανά διαστήματα, ή ακόμα και στο σπίτι τους με τη νέα τεχνολογία ηλεκτρονικών βραχιολιών.
Δεν αρκείται όμως στα παραπάνω η πυραμιδική Ολιγαρχία. Τώρα οι φυλακισμένοι μπορούν να εκτίουν και με δωρεάν εργασία στο Δημόσιο. Κάποιος θα σκεφτεί «πού είναι το κακό εδώ?» Όμως το μοτίβο της πυραμίδας είναι υπερβολικά διεστραμμένο για να το κατανοήσει ένα αγαθό μυαλό. Αν οι φυλακές μπορούν να προσφέρουν δωρεάν εργατικό δυναμικό, τι χρειάζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι? Για ποιο λόγο να πληρώνει υπαλλήλους η Κυβέρνηση όταν μπορεί να τους φυλακίζει μέσω της επιλεκτικής Δικαιοσύνης για χρέη που η ίδια δημιουργεί με το έτσι θέλω, και κατόπιν να τους χρησιμοποιεί χωρίς κόστος? Θα μπορούσε να υπάρχει ποτέ καλύτερος τρόπος εκμετάλλευσης και ελέγχου του πληθυσμού?

2ο Γενικό Συμπέρασμα: Το καθεστώς μας βομβαρδίζει συνεχώς με τόνους άχρηστων πληροφοριών θολώνοντας το μυαλό και την κρίση μας.
Μας επιβάλλει να μην αμφισβητούμε. Ελαττώνει τον ελεύθερο χρόνο μας στο ελάχιστο για να μην τον χρησιμοποιούμε σκεπτόμενοι.
Μας επιβάλλει την πυραμίδα ως το μόνο υπάρχον κοινωνικοπολιτικό σύστημα.
Μας επιβάλλει να πατάμε σε πτώματα άλλων για να μπορούμε να επιβιώνουμε.
Μας επιβάλλει την υπακοή μέσω του φόβου και της απειλής.
Μας επιβάλλει την αποδοχή της μοίρας μας χωρίς αντίδραση.
Κι όλα αυτά τα καταφέρνει διαιρώντας μας σε πάρα πάρα πολλά μικρά κομματάκια.

3ο επίπεδο : Πολυεθνικές εταιρίες πρώτων υλών (τροφή, ενέργεια, ορυκτός πλούτος).
 Τα αφεντικά των κυβερνήσεων. Γνωστές εταιρίες που δήθεν εξυπηρετούν την ανθρωπότητα παρέχοντας τα προιόντα τους. Προιόντα ακατάλληλα, που παράγονται με τις πλάτες των κυβερνήσεων. Προιόντα που προκαλούν κακό σε ανθρώπους και περιβάλλον μέσω μεταλλαγμένων τροφών, παράνομων εξορύξεων μεταλλευμάτων, χημικών φαρμάκων κλπ. Μέσα σε τέτοιες πολυεθνικές είναι πιθανόν να διακρίνονται κάποια ονόματα των υψηλών πατωμάτων της πυραμίδας, όπως π.χ. οι Du Pont, οι σχεδόν αποκλειστικοί προμηθευτές μπαρουτιού κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. (Αξίζει να δει κανείς την ταινία «The Foxcatcher» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και να διακρίνει τη διεστραμμένη προσωπικότητα ενός Du Pont). Παρ’όλα αυτά οι πιο πολλοί των υψηλών πατωμάτων προτιμούν να παραμένουν κρυμμένοι μέσα σε θυγατρικές θυγατρικών ή πίσω από κοινωφελείς δήθεν οργανισμούς (ως φιλάνθρωποι) αποπροσανατολίζοντας συνεχώς την κοινή γνώμη για το ποιόν τους.
Ο ρόλος τους είναι σαφής. Παγκόσμιος έλεγχος επιβίωσης των ανθρώπων. Η κάθε εντολή που δίνουν στις κυβερνήσεις, επιβάλλει τον τρόπο επιβίωσης των ανθρώπων που έχει αποφασιστεί από τα υψηλά πατώματα. Έτσι εξηγείται η αυξομείωση τιμών προιόντων, η αυξομείωση μισθών, η αυξομείωση παραγωγής για συγκεκριμένα διαστήματα, οι απολύσεις υπαλλήλων, οι καλοπληρωμένες διαφημήσεις, οι καμπάνιες συγκεκριμένων προϊόντων κλπ.
Παρατηρούμε αυξημένη παροχή επεξεργασμένων βλαβερών τροφών και ταυτόχρονα απαγόρευση καλλιέργειας και απευθείας διάθεσης προιόντων της γης. Τι σημαίνει αυτό ? Ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να τρέφεται ο κόσμος υγιεινά. Διότι υγεία σημαίνει καταστροφή στις πωλήσεις φαρμάκων.
Βιώνουμε εξορύξεις μεταλλευμάτων που καταστρέφουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη. Απογυμνωμένα δάση, δηλητηριασμένο νερό, τεχνητοί σεισμοί, ουράνια πλέγματα, όλα αποσκοπούν στην ελεγχόμενη επιβίωση των ανθρώπων. Στην επιβίωση μέσα από νοσοκομεία και συνεχείς φαρμακευτικές θεραπείες μέχρι το θάνατο.  Στην αιώνια πελατεία.

3Ο Γενικό Συμπέρασμα: Οι πολυεθνικές δεν ελέγχονται από τις κυβερνήσεις, αντίθετα ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
Χρηματοδοτούν τα κόμματα  συνεχώς, φροντίζουν για τις καμπάνιες τους και στήνουν τις προπαγάνδες τους με αντάλλαγμα την απαλλαγή φόρων.
Ελέγχουν πλήρως τα ΜΜΕ  και μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαλύσουν ένα κόμμα που δε συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς των προϊσταμένων τους (στην πυραμίδα) τραπεζικών.
Έχουν στήσει καρτέλ τόσο καλά ούτως ώστε η μία βιομηχανία να στηρίζει την άλλη. Δημιούργησαν πολλές θυγατρικές εταιρίες δήθεν ανταγωνιστικές, των οποίων τα κέρδη χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό.
Να κρύβουν τα ίχνη των ανωτέρων πατωμάτων και να ενισχύουν συνεχώς την άμυνα της κορυφής της πυραμίδας, συντηρώντας το υπάρχον καθεστώς για πάρα πολλούς αιώνες.

4ο επίπεδο : Οργανισμοί και εταιρίες διακίνησης χρήματος.
 Δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για χρηματοκεντρικό σύστημα αν το χρήμα δε βρισκόταν στο κέντρο της πυραμίδας. Το χρήμα έχει καταστεί το μόνο παγκοσμίως εφικτό μέσο συναλλαγής και είναι το μέσο ελέγχου της επιβίωσης των ανθρώπων. Παγκόσμια τράπεζα, τράπεζες ηπείρων, τράπεζες κρατών, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, όλα στημένα με πυραμιδική δομή (σα μια πυραμίδα μέσα σε πυραμίδα), όλα σε χέρια ιδιωτών, με «βιτρίνα» ονομασίες που παραπέμουν σε κρατικούς ή ανεξάρτητους οργανισμούς. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια σχεδόν κανείς δε γνώριζε ότι όλες οι τράπεζες είναι ιδιωτικές πολυμετοχικές εταιρίες. Σχεδόν κανείς δε γνώριζε ότι δανείζουν στα κράτη με ό,τι επιτόκια επιθυμούν. Κανείς δε γνώριζε ότι είναι αναμεμειγμένες σε διακίνηση όπλων και ναρκωτικών και σε χρηματοδοτήσεις εμφυλίων πολέμων.  Το μόνο που γνώριζαν σχεδόν όλοι είναι αυτό που έβγαινε προς τα έξω ... δηλαδή «η καλή τράπεζα που φροντίζει τους πολίτες καταθέτες, που τους εξασφαλίζει τόκους και αυγατίζει τα χρήματά τους με σκοπό να ζουν πλουσιοπάροχα και πιο άνετα». Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο απάνθρωπη, πολύ πιο σκληρή, πολύ πιο άθλια. Αν το χρήμα είναι το μέσο ελέγχου της επιβίωσης των ανθρώπων, οι τράπεζες είναι η «στρόφιγγα». Αρχικά έδωσαν στους ανθρώπους την ευκολία των πλαστικών καρτών και των δανείων. Στο όνομα της ευκολίας δημιούργησαν τεχνητό χρέος για να βάλουν στο χέρι κάθε άνθρωπο. Στήριξαν τον παραλογισμό του χρήματος ως προιόν εμπορίου και τζόγου, χρηματοδοτώντας την προώθηση μιας ψευτοεπιστήμης ψευτοοικονομικών μέσα από τα δικά τους πανεπιστήμια για ολόκληρες δεκαετίες. Κατόπιν διέταξαν τις κυβερνήσεις όλα τα έσοδα και τα μεγάλα έξοδα κάθε ανθρώπου να περνούν μέσα από τις τράπεζες. Τώρα ανά πάσα στιγμή μπορούν να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων ρυθμίζοντας ανάλογα τη «στρόφιγγα». Ρυθμίζουν τον εθισμό τους, την ελπίδα τους, τα αγαθά επιβίωσης, τη συμπεριφορά τους, ... τα πάντα. Μέσω των ΜΜΕ (ειδικά της τηλεόρασης) κατάφεραν να πείσουν κάθε άνθρωπο ότι σκοπός της ύπαρξής του είναι μόνο να δουλεύει και να πληρώνει χρέη. Τουλάχιστον σε αυτά τα δυο έφτασαν να επικεντρώνονται οι ανησυχίες κάθε ανθρώπου πλέον:  α) Πού να βρω δουλειά, β) Πώς να πληρώσω τα χρέη. Ακόμα κι όταν κάποιοι καταφέρουν να ξεχρεώσουν τα προσωπικά τους χρέη, περνούν αυτόματα στη δεύτερη φάση ξεκινώντας να ξεπληρώνουν τα δήθεν χρέη της χώρας, με συνεχείς παράλογους φόρους.

4ο Γενικό Συμπέρασμα: Οι τράπεζες βοήθησαν ως μεσάζοντες στη μετατροπή του χρήματος από μέσο ανταλλαγής αγαθών και αντίτιμο παραγωγής σε προϊόν εμπορίου και τζόγου.
Δεν είναι κοινωφελείς κρατικοί οργανισμοί, αλλά ιδιωτικές (πολυμετοχικές) εταιρίες που όπως κάθε άλλη εταιρία «υπάρχουν για να κερδίζουν».
Ανήκουν σε ιδιώτες των ανωτέρων πατωμάτων της πυραμίδας οι οποίοι αποφασίζουν πού είναι σκόπιμο να διαθέσουν χρήμα και από πού να το πάρουν.
Κατάφεραν να βάλουν στο χέρι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη με παράνομα και παράλογα οικονομικά παιχνίδια, άγνωστα στους ανθρώπους (χρηματιστήρια, μετοχές, ομόλογα, παράγωγα, ηλεκτρονικό «ανύπαρκτο» χρήμα και άλλες απάτες).
Κατάφεραν να μπουν στη συνείδηση των ανθρώπων ως «απαραίτητες» για την επιβίωση τους, ενώ είναι άκρως ζημιογόνες, συμμετέχοντας με χρηματοδοτήσεις σε διακινήσεις ναρκωτικών, παγκόσμιους και εμφύλιους πολέμους, βιολογικές γεννοκτονίες και πολλά άλλα ισοδύναμα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

5ο επίπεδο : ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ή αλλιώς «think tanks».
Είναι κλειστές λέσχες, ινστιτούτα και οργανισμοί που ασχολούνται με το σχεδιασμό του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού σε όλους τους τομείς. Είναι τα όργανα που μετατρέπουν τις απλές εντολές των ανωτέρων πατωμάτων της πυραμίδας σε επιθυμίες της βάσης της πυραμίδας, δημιουργώντας κάθε φορά τις ανάλογες συνθήκες και ανάγκες. Με απλά λόγια παράγουν σκοπιμότητα, με την οποία ταϊζουν ασταμάτητα τη βάση της πυραμίδας. Οι δεξαμενές σκέψης έχουν έναν αντισυμβατικό τρόπο σχεδιασμού της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δε σχεδιάζουν το αύριο εξετάζοντας το σήμερα, αλλά σχεδιάζουν το σήμερα με τέτοιο τρόπο που να οδηγεί αυτόματα στο αύριο που επιθυμούν. Για να κατανοήσει ένας απλός άνθρωπος κάτι τέτοιο θα πρέπει να μάθει να σκέφτεται αντισυμβατικά και διεστραμμένα όπως κι αυτοί. Πρέπει να αναρωτιέται για πράγματα που αγαθά μυαλά και αγαθές ψυχές δε θα φαντάζονταν ποτέ.   Πρέπει να σκέφτεται πυραμιδικά για να κατανοήσει το μηχανισμό που κυβερνά τη γη. Πρέπει να κατανοήσει τη ελεγιανή μέθοδο «Θέση/Αντίθεση/Σύνθεση».
Παράδειγμα προς κατανόηση μπορεί να αποτελέσει η μέθοδος της Μαφίας, όπου αρχικά έστελναν στους επιχειρηματίες ένα γράμμα απαιτώντας χρήματα με το αποτύπωμα ενός μαύρου χεριού. Αν η απαίτηση δε γινόταν δεκτή, η επιχείρηση καιγόταν ή ο επιχειρηματίας πάθαινε κάποιο ατύχημα (ΘΕΣΗ). Τότε εμφανιζόταν η Μαφία ως προστάτης των επιχειρηματιών ενάντια στο Μαυρο Χέρι, δηλαδή τους ίδιους (ΑΝΤΙΘΕΣΗ). Και κατόπιν οι επιχειρηματίες άρχιζαν να πληρώνουν τη Μαφία για προστασία (ΣΥΝΘΕΣΗ).

5ο Γενικό Συμπέρασμα : Στο 5ο επίπεδο παίζεται όλο το παιχνίδι του πυραμιδικού καθεστώτος. Διότι εκεί παράγεται η πλάνη, εκεί η αλήθεια μετατρέπεται σε ψέμα, εκεί δημιουργούνται οι ανάγκες των ανθρώπων ανά εποχές, εκεί αποφασίζεται ο τρόπος που θα σερβιριστούν οι επιθυμίες της κορυφής ως επιθυμίες της βάσης.
Εκεί αποφασίζεται πότε θα χρησιμοποιηθεί ο τρόμος, ο φόβος, το Διαίρει και Βασίλευε, το Τυρί με τη Φάκα, ο εντυπωσιασμός, και άλλα κόλπα που συντελούν στην συμμόρφωση των ανθρώπων σύμφωνα με το σχέδιο των υψηλών πατωμάτων.

6o Επίπεδο: Κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος ΚΑΙ για τα 300 ονόματα που ακολουθούν.
Κι αυτό διότι ανά τακτά διαστήματα γίνονται ανακατατάξεις. Στη λίστα εμφανίζονται ονόματα γνωστά και άγνωστα. Τα πιο γνωστά είναι αυτά που προκαλούν τη δημοσιότητα, τα πιο άγνωστα είναι απλώς καλά κρυμμένα μέσα σε θυγατρικές πολυεθνικών εταιριών. Αρκετά από αυτά τα ονόματα είναι απόγονοι των οικογενειών του 7ου επιπέδου, πολιτικοί, μεγιστάνες, απόγονοι βασιλέων κλπ. Αρκετά από αυτά τα ονόματα συμμετέχουν σε συναντήσεις των δεξαμενών σκέψεων. Λίστες με ονόματα από συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg έχουν βγει στη δημοσιότητα ήδη.

Οι 21 στόχοι της Επιτροπής των 300 (γνωστοί και ως Agenda 21) έχουν ως εξής:
1. Μια παγκόσμια κυβέρνηση – Νέα Τάξη Πραγμάτων με ενιαία εκκλησία και ενιαίο χρηματοπιστωτικό σύστημα υπό τις εντολές τους. Πολλοί δε γνωρίζουν  ότι η Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση άρχισε να στήνει την εκκλησία της από τη δεκαετία 1920-1930.
2. Την απόλυτη καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και περηφάνιας.
3. Την καταστροφή των θρησκειών με εξαίρεση αυτήν που ετοιμάζουν.
4. Τον έλεγχο κάθε ανθρώπου με μέσα ελέγχου του νου και σύστημα διαποράς τρόμου.
5. Το τέλος της παγκόσμιας βιομηχανίας και την έναρξη παραγωγής ηλεκτρικής ισχύος από πυρηνική ενέργεια που αποκαλείται ως «η μεταβιομηχανική μηδενικής ανάπτυξης κοινωνία» (
the post-industrial zero-growth society). Θα εξαιρούνται οι βιομηχανίες υπολογιστών και υπηρεσιών. Οι εναπομείνουσες βιομηχανίες των ΗΠΑ και των άλλων προηγμένων χωρών θα μετακομίσουν σε χώρες με άφθονους εργάτες και συνθήκες σκλάβων (π.χ. Μεξικό). Οι άνεργοι που θα έχουν βιώσει τη βιομηχανική καταστροφή θα εθιστούν στα ναρκωτικά (όπιο, ηρωίνη, κοκκαίνη) ή θα γίνουν στατιστική στη διαδικασία εξόντωσης που γνωρίζουμε σήμερα ως Global 2000.
6. Νομιμοποίηση των ναρκωτικών και της πορνείας / πορνογραφίας.
7. Αποπληθυσμός των μεγάλων πόλεων σύμφωνα με τις δοκιμές γενοκτονίας που έγιναν από τον
Pol Pot στην Καμπότζη. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα σχέδια γενοκτονίας στην Καμπότζη είχαν δημιουργηθεί στις ΗΠΑ από ένα ίδρυμα ερευνών του Club of Rome. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Επιτροπή των 300 προσπαθεί ξανά να τοποθετήσει τους γενοκτόνους σε καίριες θέσεις στην Καμπότζη.
8. Διακοπή κάθε επιστημονικής εξέλιξης εκτός από αυτές που κρίνονται ωφέλιμες για την επιτροπή των 300. Ειδικό στόχο αποτελεί η πυρηνική ενέργεια για σκοπούς ειρήνης.  Ιδιαίτερα μισητά στους 300 είναι τα πειράματα σύντηξης που επί του παρόντος περιφρονούνται και εξευτελίζονται από την Επιτροπή και τα δημοσιογραφικά τσιράκια της. Διότι η εξέλιξη της σύντηξης θα θέσει οριστικό τέλος στην «καραμέλλα» των περιορισμένων φυσικών πόρων.
9. Το θάνατο για 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους (αυτούς που αποκαλούν useless eaters) με στοχευμένους πολέμους στα προηγμένα κράτη και με πείνα και επιδημίες στα τριτοκοσμικά εως το έτος 2000. Η επιτροπή ανέθεσε στον Cyrus Vance να γράψει αναφορά για το θέμα σχετικά με το πόσο καλό μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια γενοκτονία. Η αναφορά παρουσιάστηκε με τον τίτλο "Global 2000 Report" και εγκρίθηκε η πραγματοποίησή της από τον πρόεδρο Carter εκ μέρους της Αμερικανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με τους όρους της αναφοράς, ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι να μειωθεί κατά 100 εκατομμύρια μέχρι το έτος 2050.
10. Αποδυνάμωση του ηθικού και σθένους του έθνους και αποδυνάμωση του σθένους των εργατών με τη δημιουργία μαζικής ανεργίας. Όσο μειώνονται οι ευκαιρίες για εργασία, οι εξασθενημένοι εργάτες θα το ρίξουν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η νεολαία θα παροτρυνθεί μέσα από τα ναρκωτικά και τη ροκ μουσική να επαναστατήσει ενάντια στο καθεστώς, υπονομεύοντας και καταστρέφοντας το θεσμό «οικογένεια». Γι αυτό το σκοπό η Επιτροπή ανέθεσε στο ίδρυμα
Tavistock να ετοιμάσει ένα προσχέδιο για το πώς τα παραπάνω θα μπορούσαν να επιτευχθούν. Το Tavistock με τη σειρά του ανέθεσε στο τμήμα ερευνών του Stanford να φέρει εις πέρας το έργο αυτό υπό την καθοδήγηση του καθηγητή  Willis Harmon. Η όλη υπόθεση έγινε αργότερα γνωστή ως "H Υδροχοϊκή Συνομωσία” (The Aquarian Conspiracy).
11. Διατήρηση των ανθρώπων μέσα σε όρια που τους εμποδίζουν να ελέγχουν οι ίδιοι τη μοίρα τους, δημιουργώντας αλλεπάλληλες κρίσεις και διαχειρίζοντάς τες με ειδικούς τρόπους. Αυτό αποπροσανατολίζει τους ανθρώπους και ρίχνει το ηθικό τους, οδηγώντας τους τελικά στην πλήρη απάθεια. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, υπάρχει ήδη μια υπηρεσία διευθέτησης κρίσεων, η γνωστή
FEMA (Federal Emergency Management Agency), που υφίσταται τουλάχιστον από το 1980.
12. Παρουσίαση νέων αντικειμένων λατρείας και προώθηση των ήδη υπαρχόντων. Π.χ. τα μουσικά συγκροτήματα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δημιούργησε το ίδρυμα
Tavistock (Beatles, Rolling Stones, κλπ.).
13. Συνέχιση της κουλτούρας του χρηματισμού στο Χριστιανισμό που ξεκίνησε με τον
Darby, υπάλληλο της British East India Company, και που θα χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο για να ενισχύσει το Σιωνισμό, αναγνωρίζοντας τους Εβραίους ως «Εκλεκτό Λαό του Θεού» και χρηματοδοτώντας με υψηλά ποσά τη δήθεν προώθηση του Χριστιανισμού.
14. Πίεση για διάδοση άλλων παραθρησκευτικών οργανώσεων όπως
Moslem Brotherhood, Moslem fundamentalism, Sikhs (Σιχ), και διεκπεραίωση πειραμάτων μαζικών δολοφονιών τύπου Jim Jones και "Son of Sam".
15. Εξαγωγή ιδεών «θρησκευτικής απελευθέρωσης» παγκοσμίως για την απαξίωση όλων των υπάρχουσων θρησκειών. Αρχικά η "
Jesuit Liberation Theology" έφερε την κατάρρευση των Somoza στη Νικαράγουα. Σήμερα καταστρέφει το El Salvador με τον 25ετή εμφύλιο, την Costa Rica και την Honduras. Μια πολύ ενεργή κοινότητα της «θρησκευτικής απελευθέρωσης» είναι η Mary Knoll Mission (με κομμουνιστικές καταβολές). Ο θάνατος 4 «καλογριών» της Mary Knoll στο EI Salvador είχε τεράστια απόκρυψη από τον Τύπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της κυβέρνησης του
El Salvador, οι 4 καλόγριες είχαν αξιοσημείωτη δράση στην προώθηση του κομμουνισμού. Ο Αμερικάνικος Τύπος δεν έβγαλε ποτέ προς τα έξω τα στοιχεία της κυβέρνησης του El Salvador. Η Mary Knoll Mission έχει ανοιχθεί σε πολλές χώρες και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάδοση του Κομμουνισμού στη Ροδεσία, τη Μοζαμβίκη, την Ανγκόλα και τη Ν. Αφρική.
16. Πρόκληση ολικής κατάρρευσης των οικονομιών όλων των κρατών που θα επιφέρει ολοκληρωτικό πολιτικό χάος.
17. Έλεγχος κάθε πολιτικής τοπικού και διεθνούς χαρακτήρα των ΗΠΑ.
18. Πλήρης υποστήριξη σε υπερεθνικά ιδρύματα όπως ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, (
BIS), το Παγκόσμιο Δικαστήριο, και αν είναι δυνατόν δημιουργία τοπικών ιδρυμάτων λιγότερο αποτελεσματικών που θα βρίσκονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
19. Διείσδυση σε όλες τις κυβερνήσεις (ή ανατροπή αυτών), και καταστροφή της ενωτικής ακεραιότητας των εθνών εκ των έσω.
20. Οργάνωση μιας παγκόσμιας τρομοκρατικής μηχανής και διαπραγμάτευση με τους τρομοκράτες σε κάθε τρομοκρατική ενέργεια. Να θυμηθούμε τον
Bettino Craxi, που έπεισε την Ιταλική και Αμερικάνικη κυβέρνηση να διαπραγματευτούν με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες την απαγωγή του πρωθυπουργού Moro και του στρατηγού Dozier. Ο στρατηγός  Dozier έχει ρητές εντολές να μην πει λέξη σχετικά με αυτό που του συνέβη. Διαφορετικά, θα γινόταν ένα ακόμα «παράδειγμα» όπως οι Aldo Moro, Ali Bhutto και ο στρατηγός Zia ul Haq.
21. Πλήρης έλεγχος της παιδείας των ΗΠΑ με σκοπό την πλήρη και ολοκληρωτική καταστροφή της.

Πολλοί από αυτούς τους στόχους έχουν ήδη περατωθεί ή βρίσκονται στο τελικό στάδιο περάτωσης.

Σημαντικός για την επιτροπή των 300 είναι ο πυρήνας της οικονομικής πολιτικής τους που βασίζεται στις διδαχές του Malthus. Σύμφωνα με αυτές η πρόοδος του ανθρώπου εξαρτάται από τη φυσική ικανότητα της γης να θρέψει ένα συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων. Πέρα από αυτόν τον αριθμό οι περιορισμένοι πόροι της γης θα μειώνονταν σταδιακά μέχρι να εξαφανιστούν. Κι αν εξαφανίζονταν θα ήταν αδύνατον να αντικατασταθούν. Έτσι ο Malthus παρατήρησε ότι είναι απαραίτητο να περιοριστεί ο αριθμός των ανθρώπων μέχρι το σημείο που θα ξεκινούσαν να μειώνονται οι πόροι της γης. Είναι προφανές ότι η «Ελίτ» δε θα ρίσκαρε να απειληθεί από έναν πληθυσμό «άχρηστων καταναλωτών» (useless eaters). Η σφαγή έχει ήδη ξεκινήσει με μεθόδους που αναφέρονται στην "Global 2000 Report."

Τα 300 ονόματα έχουν ως εξής:
Abdullah II – Ο βασιλιάς της Ιορδανίας. Ανέλαβε το θρόνο στις 7 Φεβρουαρίου 1999 με το θάνατο του πατέρα του βασιλιά Hussein. Ο King Abdullah, του οποίου η μητέρα είναι η πριγκίπησσα Muna al-Hussein, είναι μέλος της οικογένειας Hashemite.
Abramovich, Roman – Ρώσος μεγιστάνας, και κύριος ιδιοκτήτης της εταιρίας επενδύσεων Millhouse LLC. Εκτός Ρωσίας είναι γνωστός ως ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας Chelsea.
Ackermann, Josef – Ελβετός τραπεζίτης, και πρώην ανώτερο στέλεχος της Deutsche Bank. Έχει επίσης υπάρξει μέλος του Group of Thirty, που είναι ένα σώμα οικονομικών συμβούλων με τεράστια επιρροή και βάση την Washington.
Adeane, Edward Προσωπικός γραμματέας του πρίγκηπα της Ουαλλίας
Agius, Marcus – Βρετανός Οικονομολόγος και πρώην πρόεδρος του Group Barclays. Επί του παρόντος, προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νέο εκτελεστικό συμβούλιο του BBC ως ανώτερο διευθύνον μέλος. Παντρεύτηκε την Katherine (γεννημένη το 1949), την κόρη του  Edmund de Rothschild της τραπεζικής οικογένειας Rothschild της Αγγλίας και συμμετέχει ενεργά σε υποθέσεις της ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Rothschild «Exbury Gardens» στο Hampshire. Έχουν δύο παιδιά.
Ahtisaari, Martti – Φινλανδός πολιτικός, ο 10ος πρόεδρος της Φινλανδίας (1994–2000), κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης και διπλωμάτης/διαπραγματευτής των Ηνωμένων Εθνών, είναι γνωστός για το διεθνές έργο του με σκοπό την ειρήνη. Ανέλαβε να οργανώσει τις διαπραγματεύσεις για την υπόθεση του Κοσόβου, καταφέρνοντας να λύσει τις μακροχρόνιες διαφορές με τη Σερβία και να οδηγήσει στην ανεξαρτησία του από αυτήν το 2008.
Akerson, Daniel – Ο παρών πρόεδρος και ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της General Motors. Ο Akerson ήταν διευθύνον στέλεχος του Carlyle Group και ηγήθηκε στην ολική εξαγορά του γκρουπ. Κατόπιν προσελήφθη στη General Motors και έγινε μέλος του διευθυντικού συμβουλίου στις 24 Ιουλίου 2009. Ο Akerson επίσης λαμβάνει μέρος στα συμβούλια της American Express και του ιδρύματος της Ναυτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Albert II – Πρώην Βασιλιάς του Βελγίου
Alexander, Crown – Ο τελευταίος πρίγκηπας της Γιουγκοσλαβίας
Amato, Giuliano – Ιταλός πολιτικός και δις πρωθυπουργός της Ιταλίας (1992-1993 και 2000-2001). Αργότερα υπήρξε αντιπρόεδρος  στην Πρωτοβουλία για το Μέλλον της Ευρώπης, που συνέταξε το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Επίσης η κεφαλή του γκρουπ Amato. Από το 2006 ως το 2008, υπήρξε Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Romano Prodi.
Anderson, Carl A. – Ο 13ος και επί του παρόντος Ανώτερος Ιππότης των Ιπποτών του  Columbus. Ο Anderson είναι αντιπρόεδρος στον τομέα της Washington του Ιδρύματος Επιστημών «Γάμος και Οικογένεια» του Πάππα Ιωάννη Παύλου του 2ου. Επιπροσθέτως, ο  Anderson είναι μέλος του συμβουλίου των Πιστών του Καθολικού Πανεπιστημίου της Αμερικής, the Basilica of the National Shrine of the Immaculate Conception, the National Catholic Educational Association και επίσης ανώτερος σύμβουλος της Τράπεζας του Βατικανού. Τέλος, κατέχει θέση στο διεθνές συμβούλιο των Συμβούλων του Ιδρύματος Wheelchair.
Andreotti, GiulioΠρώην Ιταλός πρωθυπουργός
AndrewΔούκας του York
Anne - Πριγκήπισσα της βασιλικής οικογένειας
Anstee, Nick – Ο 682ος δήμαρχος του City of London, (2009 – 2010). Εξακολουθεί να υπηρετεί ως μέλος του δήμου στο Aldersgate και αντιπρόσωπος του City of London.
Ash, Timothy Garton – Βρετανός ιστορικός, συγγραφέας και σχολιαστής
Astor, William Waldorf – Του Οίκου Άστορ (7ο επίπεδο της πυραμίδας)
Aven, Pyotr – Ρώσος επιχειρηματίας, οικονομολόγος και πολιτικός
Balkenende, Jan PeterΟλλανδός πρώην πρωθυπουργός
Ballmer, SteveΕπιχειρηματίας, ανώτερο στέλεχος της Microsoft και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ L.A.Clippers
Balls, EdΒρετανός πολιτικός του εργατικού κόμματος
Barroso, José ManuelΠορτογάλλος πολιτικός, πρόεδρος της Κομισιόν
BeatrixΒασίλισσα της Ολλανδίας
Belka, Marek – Πολωνός καθηγητής οικονομικών, πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός οικονομικών της Πολωνίας, πρώην διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τομέα του ΔΝΤ και τώρα κεφαλή της Εθνικής Τράπεζας της Πολωνίας.
Bergsten, C. FredΑμερικάνος οικονομολόγος, συγγραφέας και πολιτικός σύμβουλος
Berlusconi, SilvioΙταλός μεγιστάνας, πρώην πρωθυπουργός
Bernanke, BenΑμερικάνος οικονομολόγος, πρώην πρόεδρος της Federal Reserve Bank και ανώτερος πολιτικός σύμβουλος
Bernstein, NilsΔανός πρώην υπουργός και Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Δανίας
Berwick, DonaldΑμερικάνος, υπεύθυνος του Κρατικού Συστήματος Υγείας επί Obama και πολιτικός του Δημοκρατικού κόμματος
Bildt, CarlΣουηδός πολιτικός και διπλωμάτης (πρώην πρωθυπουργός)
Bischoff, Sir WinfriedΑγγλογερμανός τραπεζίτης, πρώην πρόεδρος της Lloyds Bank και του Citigroup
Blair, TonyΠρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας
Blankfein, LloydΠρόεδρος της Goldman Sachs
Blavatnik, LeonardΡώσικης καταγωγής Βρετανός επιχειρηματίας και επενδυτής. Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας σύμφωνα με άρθρο του 2015.
Bloomberg, MichaelΑμερικάνος μεγιστάνας, πολιτικός και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης
Bolkestein, FritsΟλλανδός πρώην πολιτικός
Bolkiah, HassanalΣουλτάνος και πρωθυπουργός του Brunei
Bonello, Michael CΔιαχειριστής της Κ.Τ. της Μάλτας και μέλος του Συμβουλίου της Κ.Τ. της Ευρώπης
Bonino, EmmaΙταλίδα πολιτικός και πρώην υπουργός εξωτερικών
Boren, David L. – Αμερικάνος πολιτικός, πρώην κυβερνήτης της Οκλαχόμα και νυν πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα
BorwinΔούκας του Mecklenburg
Bronfman, CharlesΑμερικανοκαναδός επιχειρηματίας
Bronfman, Edgar Jr. – Αμερικάνος επιχειρηματίας και επενδυτής, πρώην Πρόεδρος της Warner Music Group
Bruton, JohnΙρλανδός πολιτικός, πρώην υπουργός σε διάφορα πόστα και πρέσβυς της Ε.Ε. στις ΗΠΑ.
Brzezinski, ZbigniewΠολιτικός επιστήμονας της γεωστρατηγικής
Budenberg, RobinΒρετανός τραπεζίτης
Buffet, WarrenΑμερικάνος μεγιστάνας. Ο πιο επιτυχημένος επενδυτής του 20ου αιώνα
Bush, George HWΠρώην πρωθυπουργός της Αμερικής και μέλος των Skull & Bones
Cameron, DavidΠρωθυπουργός της Βρετανίας
CamillaΔούκισσα της Κορνουάλης
Cardoso, Fernando HenriqueΒραζιλιάνος κοινωνιολόγος και πολιτικός. Πρώην Πρόεδρος της Βραζιλίας
Carington, PeterΛόρδος, Βρετανός πολιτικός και πρώην Στρατηγός του ΝΑΤΟ
Carl XVI GustafΒασιλεύς της Σουηδίας
CarlosΔούκας της Πάρμας
Carney, MarkΚαναδός τραπεζίτης, νυν πρόεδρος της τράπεζας της Αγγλίας και πρόεδρος των G20. Πρώην διαχειριστής της τράπεζας του Καναδά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Goldman Sachs.
Carroll, CynthiaΑμερικανίδα επιχειρηματίας, ανώτερο στέλεχος και πρόεδρος του Συμβουλίου της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής πλατίνας «Anglo-American PLC».
Caruana, JaimeΙσπανός τραπεζίτης, γενικός διευθυντής της B.I.S.
Castell, Sir WilliamΔιευθυντής της General Electric και πρώην διευθυντής της BP
Chan, AnsonΠρώην Γενική Γραμματέας του Αγγλικού και Κινέζικου Hong Kong
Chan, MargaretΚινέζα, γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας
Chan, NormanΤραπεζίτης του Χονγκ Κονγκ
CharlesΠρίγκηπας της Ουαλίας
Chartres, RichardΕπίσκοπος του Λονδίνου
Chiaie, Stefano DelleΙταλός νεοφασίστας ακτιβιστής
Chipman, Dr JohnΔιευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Σπουδών Στρατηγικής (IISS)
Chodiev, PatokhΟυζμπέκος Ολιγάρχης, και μέλος του “Trio”. Έχει Βέλγικη υπηκοότητα και μένει στο Λονδίνο
ChristophΠρίγκηπας του Schleswig-Holstein
Cicchitto, FabrizioΙταλός πρώην πολιτικός
Clark, WesleyΑμερικάνος στρατηγός, πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ
Clarke, KennethΒρετανός πολιτικός του συντηρητικού κόμματος
Clegg, NickΒρετανός πολιτικός, αναπληρωτής πρωθυπουργού
Clinton, BillΠρώην Πρόεδρος της Αμερικής
Cohen, Abby JosephΑμερικανίδα οικονομολόγος και αναλύτρια της Wall Street. Συνεταίρα στη Goldman Sachs. Από τις πιο ισχυρές Αμερικανίδες.
Cohen, RonaldΒρετανός επιχειρηματίας και πολιτική φιγούρα
Cohn, GaryΑμερικάνος επιχειρηματίας, τωρινός πρόεδρος της Goldman Sachs
Colonna di Paliano, Marcantonio – Δούκας του Paliano
ConstantijnΠρίγκηπας της Ολλανδίας
Constantine II - Βασιλεύς της Ελλάδας
Cooksey, DavidΒρετανός επιχειρηματίας, καπιταλιστής
Cowen, BrianΠρώην Ιρλανδός πολιτικός. Ως κεφαλή της κυβέρνησης συνασπισμού,  πούλησε τη χώρα του στο ΔΝΤ.
Craven, Sir JohnΔιευθυντής του Reuters και πρώην διευθυντής της Deutsche Bank με θητεία επίσης σε αρκετές πυραμιδικές πολυεθνικές ως ανώτερο στέλεχος και πρόεδρος.
Crockett, AndrewΒρετανός τραπεζίτης
Dadush, UriΠρώην διευθυντής της παγκόσμιας τράπεζας και νυν διευθυντής του διεθνούς προγράμματος οπικονομικών στο Carnegie Endowment for International Peace.
D'Aloisio, Tony – Ιταλός, πρώην επίτροπος και νυν πρόεδρος της Australian Securities and Investments Commission.
Darling, AlistairΒρετανός πολιτικός του εργατικού κόμματος
Davies, Sir Howard – Πρόεδρος του Phoenix Group και της Royal Bank of Scotland
Davignon, ÉtienneΒέλγος πολιτικός, επιχειρηματίας και πρώην αντιπρόεδρος της Κομισιόν
Davis, DavidΒρετανός πολιτικός του συντηρητικού κόμματος
de Rothschild, BenjaminΕλβετός τραπεζίτης
de Rothschild, David René – Αμερικάνος τραπεζίτης, υπεύθυνος για το γαλλικό κομμάτι των Rothschild, και πρόεδρος του World Jewish Congress
de Rothschild, EvelynΒρετανή δισεκατομμυριούχος, χρηματοοικονομική σύμβουλος
de Rothschild, LeopoldΒρετανός τραπεζίτης, εκτροφέας αλόγων ιπποδρόμων
Deiss, JosephΕλβετός πολιτικός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος
Deripaska, OlegΡώσος επιχειρηματίας, πρόεδρος πολλών εταιριών ενέργειας και της μεγαλύτερης στον κόσμο αλουμινίου
Dobson, MichaelΒρετανός επιχειρηματίας, διευθυντής της βρετανικής πολυεθνικής Schroder Plc με βάση το City of London
Draghi, Mario – Ιταλός οικονομολόγος, Πρόεδρος της Κεντρικής τράπεζας της Ευρώπης
Du Plessis, JanΠρόεδρος του γκρουπ Rio Tinto και της Lloyds Bank
Dudley, William C. – Πρόεδρος της Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης
Duisenberg, WimΟλλανδός πολιτικός του εργατικού κόμματος, πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Ολλανδίας και μέλος της Bilderberg
EdwardΔούκας του Kent
EdwardΚόμης του Wessex
Elizabeth II – Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου
Elkann, John – Ιταλός βιομήχανος, εγγονός κληρονόμος του Agnelli, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Fiat Chrysler Automobiles
Emanuele, VittorioΠρίγκηπας της Νάπολι
Ernst AugustΠρίγκηπας του Αννόβερου
Feldstein, MartinΑμερικάνος οικονομολόγος του Χάρβαρντ, σύμβουλος του Group of Thirty
Festing, MatthewΆγγλος κληρικός, 79ος πρίγκηπας και Μέγας Μάγιστρος του Sovereign Military Order of Malta
Fillon, FrançoisΓάλλος νομικός, πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας
Fischer, HeinzΠρόεδρος της Αυστρίας
Fischer, JoschkaΓερμανός πολιτικός του κόμματος Alliance 90/The Greens
Fischer, StanleyΑμερικανοεβραίος οικονομολόγος, γεννημένος στη Ζάμπια, διευθυντής της τράπεζας του Ισραήλ
FitzGerald, Niall - Επιχειρηματίας
Franz, - Δούκας της Βαυαρίας
Fridman, MikhailΡώσος επιχειρηματίας
Friso - Πρίγκηπας του Orange-Nassau
Gates, BillΑμερικάνος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Microsoft
Geidt, ChristopherΠροσωπικός γραμματέας της Βασίλισσας Ελισσάβετ της 2ης
Geithner, TimothyΥπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και τραπεζίτης
Georg FriedrichΠρίγκηπας της Πρωσσίας
Gibson-Smith, Dr ChrisΠρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου
Gorbachev, MikhailΠρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης και καταστροφέας της
Gore, AlΑμερικάνος πολιτικός και αντιπρόεδρος για 8 χρόνια (1993-2001)
Gotlieb, AllanΣυγγραφέας και πολιτικός αναλυτής
Green, StephenΒρετανός πολιτικός, πρώην πρόεδρος της HSBC
Greenspan, AlanΠρόεδρος της Federal Reserve Bank των ΗΠΑ επί 20 χρόνια
Grosvenor, Gerald6ος Δούκας του Westminster
Gurría, José ÁngelΜεξικάνος οικονομολόγος και διπλωμάτης
Hague, WilliamΒρετανός πολιτικός του συντηρητικού κόμματος
Hampton, Sir Philip – Επιχειρηματίας, Πρόεδρος της Royal Bank of Scotland
Hans-Adam IIΠρίγκηπας του Λιχτενστάιν
Harald VΒασιλεύς της Νορβηγίας
Harper, StephenΠρωθυπουργός του Καναδά
Heisbourg, FrançoisΔιπλωμάτης
Henri, - Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου
Hildebrand, PhilippΕλβετός τραπεζίτης
Hills, Carla AndersonΑμερικανίδα νομικός και μέλος του επιτελείου του προέδρου Ford
Holbrooke, RichardΑμερικάνος πρέσβυς, διευθυντής περιοδικού, συγγραφέας, καθηγητής, και διευθύνον στέλεχος της Credit Suisse First Boston και της Lehmann Brothers. Μέλος του CFR.
Honohan, PatrickΟικονομολόγος και Διαχειριστής της Κ.Τ. της Ιρλανδίας
Howard, AlanΔιαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου
Ibragimov, AlijanΚαζακστανός Ολιγάρχης, μέλος του “Trio
Ingves, StefanΣουηδός Οικονομολόγος και διαχειριστής της Κ.Τ. Σουηδίας
Isaacson, WalterΣυγγραφέας και βιογράφος της Ελίτ
Juan Carlos - Βασιλεύς της ισπανίας
Jacobs, Kenneth M. – Πρόεδρος της Lazard
Julius, DeAnneΑμερικανοβρετανίδα οικονομολόγος, πρώην αναλύτρια της CIA
Juncker, Jean-ClaudeΛουξεμβουργιανός πολιτικός, πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου
Kenen, PeterΑνώτερο στέλεχος του CFR, και καθηγητής οικονομικών του Princeton. Πέθανε το 2012 οπότε έχει αντικατασταθεί από άλλο όνομα
Kerry, JohnΑμερικάνος πολιτικός των Δημοκρατικών, αντίπαλος του Bush το 2004
King, MervynΒρετανός τραπεζίτης, κυβερνήτης της Bank of England, πρόεδρος της Monetary Policy Committee, της επιτροπής που καθορίζει τα ετήσια επιτόκια στη Βρετανία
Kinnock, GlenysΒρετανίδα πολιτικός και Βαρώνη
Kissinger, HenryΑμερικάνος διπλωμάτης και πολιτικός επιστήμονας. Μέλος των Aspen Institute, Bilderberg, Bohemian Club, CFR, Center for Strategic and International Studies.
Knight, MalcolmΚαναδός οικονομολόγος και τραπεζίτης (Bank of Canada)
Koon, William H. IIΜασόνος ανωτάτου βαθμού
Krugman, PaulΑμερικάνος οικονομολόγος του MIT και του Yale, με νόμπελ και μεγάλη επιρροή
Kufuor, JohnΓκανέζος πολιτικός, πρόεδρος της Γκάνας και της Αφρικανικής Ένωσης
Lajolo, GiovanniΙταλός καρδινάλιος και πρώην κυβερνήτης του Βατικανού
Lake, AnthonyΑμερικανός διπλωμάτης, πολιτικός σύμβουλος και ανώτατο στέλεχος της UNICEF
Lambert, RichardΠρώην γενικός διευθυντής της ΜΚΟ Confederation of British Industry (συνομοσπονδίας 190.000 επιχειρήσεων), και νυν καγκελλάριος του πανεπιστημίου του Warwick
Lamy, PascalΓάλλος επιχειρηματίας και πολιτικός σύμβουλος. Πρώην γενικός διευθυντής της World Trade Organization και επίτροπος του Ευρωπαικού Εμπορίου. Νυν επίτιμος πρόεδρος της δεξαμενής σκέψης Notre Europe
Landau, Jean-PierreΠρώην διευθυντής του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στη Γαλλία, διευθυντής της Ένωσης Γαλλικών τραπεζών, υποδιευθυντής της Banque de France, ανώτατο στέλεχος της BIS (Bank for International Settlements), αναπληρωτής των G7 και G20, επικριτής του Bitcoin (ψηφιακού νομίσματος) και υποστηρικτής των κεντρικών τραπεζών
Laurence, TimothyΠρώην αξιωματικός του Βρετανικού Ναυτικού και 2ος σύζυγος της πριγκήπισσας Άννας, μοναδικής κόρης της Βασίλισσας Ελισσάβετ ΙΙ
Leigh-Pemberton, JamesΒρετανός τραπεζίτης και επόμενος Δούκας της Κορνουάλλης
Leka, CrownΠρίγκηπας της Αλβανίας
Leonard, MarkΒρετανός πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας, διευθυντής του Ευρωπαικού CFR
Levene, PeterΠρόεδρος της ασφαλιστικής / επενδυτικής Starr Underwriting Agents Ltd, και πρώην ανώτερος δήμαρχος του Λονδίνου
Leviev, LevΙσραηλινός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και επενδυτής
Levitt, ArthurΠρόεδρος της U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), υπηρεσίας ασφάλειας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. Επίσης ανώτερος σύμβουλος στο Carlyle Group και τη Goldman Sachs, καθώς και διευθυντής του Bloomberg LP
Levy, MichaelΒρετανός Βαρώνος, μέλος του House of Lords, πρόεδρος του CSV, κύριος χρηματοδότης του εργατικού κόμματος της Αγγλίας και φίλος του Tony Blair
Lieberman, JoeΑμερικάνος πολιτικός
Livingston, IanΆγγλος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας και επιχειρηματίας. Συνιδρυτής της Games Workshop
Loong, Lee Hsien3ος και νυν πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης, γιος του 1ου πρωθυπουργού της Σιγκαπούρης
Lorenz of BelgiumΑρχιδούκας της Ανατολικής Αυστρίας
Louis AlphonseΔούκας του Anjou
Louis-Dreyfus, GérardΑμερικάνος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας
Mabel - Πριγκήπισσα του Orange-Nassau
Mandelson, PeterΒρετανός πολιτικός, πρόεδρος της δεξαμενής σκέψης Policy Network, πρόεδρος της Global Counsel (εταιρία συμβούλων στρατηγικής), μέλος του κοινοβουλίου και πρώην Επίτροπος Εμπορίου της Ευρώπης
Manning, Sir DavidΠρώην Βρετανός διπλωμάτης
MargheritaΑρχιδούκισσα της Ανατολικής Αυστρίας
Margrethe IIΒασίλισσα της Δανίας
Martínez, Guillermo OrtizΜεξικάνος οικονομολόγος του Stanford και πρόεδρος της τράπεζας του Μεξικού. Έφερε το ΔΝΤ στη χώρα του
Mashkevitch, AlexanderΙσραηλινός επιχειρηματίας και επενδυτής με άκρες στο Καζακστάν
Massimo, StefanoΠρίγκηπας του Roccasecca dei Volsci
Massimo-Brancaccio, Fabrizio – Πρίγκηπας των Arsoli και Triggiano
McDonough, William Joseph – Αμερικάνος πρώην αντιπρόεδρος της Merrill Lynch
McLarty, MackΑμερικάνος πολιτικός και επιχειρηματίας
Mersch, YvesΛουξεμβουργιανός δικαστικός και νομικός, κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας του Λουξεμβούργου
MichaelΠρίγκηπας του Kent
MichaelΒασιλεύς της Ρουμανίας
Miliband, DavidΒρετανός πολιτικός του εργατικού κόμματος
Miliband, EdΒρετανός πολιτικός του εργατικού κόμματος, αδερφός του David
Mittal, LakshmiΙνδός μεγιστάνας, μεγαλομέτοχος της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής ατσαλιού στον κόσμο
Moreno, GlenΑμερικάνος επιχειρηματίας, διαχειριστής των τραπεζικών μετοχών της Βρετανικής κυβέρνησης
MoritzΠρίγκηπας του Hesse-Kassel
Murdoch, RupertΑυστραλοαμερικάνος μεγιστάνας των ΜΜΕ
Napoléon, CharlesΓάλλος πολιτικός, απόγονος του Βοναπάρτη και ίσως η κεφαλή του γαλλικού Βασιλικού Οίκου
Nasser, JacquesΑυστραλός (γεννημένος στο Λίβανο) επιχειρηματίας, πρόεδρος της BHP Billiton (κολοσσιαίας εταιρίας παραγωγής άνθρακα)
Niblett, RobinΒρετανός σπεσιαλίστας στις διεθνείς σχέσεις
Nichols, VincentΆγγλος καρδινάλιος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, αρχιεπίσκοπος του Westminster
Nicolás, AdolfoΙσπανός ιερέας της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας
Noyer, ChristianΓάλλος κυβερνήτης της Τράπεζας της Γαλλίας και πρώην υποδιευθυντής του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας
Ofer, SammyΙσραηλινός μεγιστάνας της ναυτιλίας
Ogilvy, Alexandra - Λαίδη
Ogilvy, David13ος Κόμης του Airlie
Ollila, JormaΦινλανδός επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος της Nokia
Oppenheimer, NickyΝοτιοαφρικανός επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος της De Beers και της Diamond Trading (εταιριών εξόρυξης και εμπορίου διαμαντιών), και αναπληρωτής πρόεδρος της Anglo American Corporation
Osborne, GeorgeΒρετανός πολιτικός του συντηρητικού κόμματος
Oudea, FredericΓάλλος, ανώτερο στέλεχος της επενδυτικής Societe Generale και πρόεδρος της ομοσπονδίας ευρωπαικών τραπεζών
Parker, Sir JohnΒρετανός επιχειρηματίας, πρόεδρος της Anglo American PLC
Patten, ChrisΒρετανός βαρώνος, πρώην πρόεδρος του BBC Trust
Pébereau, MichelΓάλλος επιχειρηματίας, πρόεδρος της τράπεζας Banque Nationale de Paris
Penny, GarethΠρόεδρος της Norilsk Nickel, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής νίκελ και παλλαδίου
Peres, ShimonΕβραιοπολωνός πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Ισραήλ
PhilipΔούκας του Εδιμβούργου
Pio, Dom DuarteΔούκας της Braganza
Pöhl, Karl OttoΓερμανός οικονομολόγος, πρόεδρος της Bundesbank (1980-1991)
Powell, ColinΑμερικάνος στρατηγός και σύμβουλος εθνικής ασφάλειας με δράση στους πολέμους του Περσικού
Prokhorov, MikhailΡώσος πολιτικός, δισεκατομμυριοούχος, ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Brooklyn Nets
Quaden, GuyΒέλγος οικονομολόγος, κυβερνήτης της Εθνικής Τράπεζας του Βελγίου
Rasmussen, Anders Foghπρώην πρωθυπουργός της Δανίας και 12ος Γραμματέας του ΝΑΤΟ
Ratzinger, Joseph Alois – Πάπας Βενέδικτος 16ος
Reuben, DavidΒρετανός επιχειρηματίας
Reuben, SimonΒρετανός επιχειρηματίας
Rhodes, William R. – Αμερικανός επιχειρηματίας και τραπεζίτης (Citibank, Citigroup)
Rice, SusanΣύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ
Richard – Δούκας του Gloucester
Rifkind, Sir Malcolm – Βρετανός πολιτικός
Ritblat, Sir John Βρετανός επιχειρηματίας, πρόεδρος της British Land PLC
Roach, Stephen S. – Οικονομολόγος, πρώην πρόεδρος της Morgan Stanley
Robinson, MaryΠρώην πρόεδρος της Ιρλανδίας και Επίτροπος Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
Rockefeller, David Jr. – Αμερικάνος επιχειρηματίας με μη κερδοσκοπικές και περιβαντολλογικές εταιρίες
Rockefeller, David Sr. - Το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειας, τραπεζίτης που διετέλεσε πρόεδρος της Chase Manhattan
Rockefeller, Nicholas – Οικονομολόγος του Yale, μέλος των CFR, IISS, του Advisory Board of RAND, του Pacific Council on International Policy, της Committee on Foreign Relations in Los Angeles, και του Western Justice Center
Rodríguez, Javier EchevarríaΙσπανός επίσκοπος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας
Rogoff, KennethΑμερικανός οικονομολόγος
Roth, Jean-PierreΕλβετός τραπεζίτης, πρώην πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας
Rothschild, JacobΒαρώνος, Βρετανός τραπεζίτης
Rubenstein, DavidΑμερικάνος οικονομολόγος, συνιδρυτής του Carlyle Group
Rubin, RobertΑμερικάνος νομικός με 26χρονη υπηρεσία στη Goldman Sachs και μέλος του επιτελείου του Bill Clinton
Ruspoli, Francesco – 10ος πρίγκηπας του Cerveteri
Safra, Joseph – Βραζιλιάνος τραπεζίτης (Safra Group)
Safra, MoisesΒραζιλιάνος επιχειρηματίας
Sands, PeterΒρετανός τραπεζίτης
Sarkozy, NicolasΠρώην πρόεδρος της Γαλλίας
Sassoon, IsaacΡαββίνος, επιμορφωτής
Sassoon, JamesΛόρδος, βαρώνος (και ποιος ξέρει τι άλλο), διευθύνον στέλεχος της Jardine Matheson Holdings
Sawers, Sir Robert JohnΒρετανός διπλωμάτης, αρχηγός της MI-6
Scardino, MarjorieΒρετανίδα, ανώτερο οικονομικό στέλεχος πολλών εταιριών με έφεση στο να εφεύρει τρόπους φοροδιαφυγής
Schwab, KlausΓερμανός οικονομολόγος, ιδρυτής του World Economic Forum
Schwarzenberg, KarelΤσέχος πρίγκηπας και πολιτικός
Schwarzman, Stephen A. – Αμερικάνος μεγιστάνας και χρηματοδότης
Shapiro, SidneyΚινέζος συγγραφέας και μεταφραστής (γεννημένος στην Αμερική με Εβραϊκές ρίζες)
Sheinwald, NigelΒρετανός διπλωμάτης
Sigismund – Μέγας Δούκας της Τοσκάνης και Αρχιδούκας της Αυστρίας
Simeon of Saxe-Coburg and GothaΒούλγαρος πολιτικός και πρώην μονάρχης. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι οι Saxe-Coburg and Gotha ήταν Γερμανική Δυναστεία. Απόγονοί της είναι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η οποία το 1917 άλλαξε το όνομά της σε Windsor λόγω της κακής φήμης των Γερμανών την περίοδο εκείνη. Οι Saxe-Coburg and Gotha ήταν επίσης μονάρχες του Βελγίου και της Πορτογαλλίας.
Snowe, Olympia – Αμερικανίδα πολιτικός
SofíaΒασίλισσα της Ισπανίας
Soros, George Αμερικάνος (γεννημένος στην Ουγγαρία) μεγιστάνας και επενδυτής. Gyorgy Schwartz το πραγματικό του όνομα
Specter, ArlenΑμερικάνος πολιτικός
Stern, ErnestΟικονομολόγος και διευθύνον στέλεχος δεκάδων πολυεθνικών
Stevenson, DennisΑυστραλός πολιτικός
Steyer, TomΑμερικάνος διαχειριστής ομολόγων
Stiglitz, JosephΑμερικάνος οικονομολόγος, καθηγητής του πανεπιστημίου Columbia
Strauss-Kahn, DominiqueΓάλλος πολιτικός και οικονομολόγος, πρώην διευθυντής του ΔΝΤ
Straw, JackΒρετανός πολιτικός
Sutherland, Peter – Ιρλανδός επιχειρηματίας
Tanner, Mary Βρετανίδα ακαδημαϊκός με ειδίκευση στην Παλαιά Διαθήκη
Tedeschi, Ettore GottiΙταλός οικονομολόγος και τραπεζίτης
Thompson, Mark – Βρετανός ιστορικός
Thomson, Dr. James – Δε βρήκα πληροφορίες ως Dr. James Thompson
Tietmeyer, HansΓερμανός οικονομολόγος, πρώην πρόεδρος της Deutsche Bundesbank
Trichet, Jean-ClaudeΓάλλος, πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ και μέλος του συμβουλίου της BIS
Tucker, PaulΒρετανός οικονομολόγος και τραπεζίτης
Van Rompuy, Herman Βέλγος πολιτικός με θητεία προέδρου στην Ευρωπαική Ένωση
Vélez, Álvaro UribeΚολομβιανός πολιτικός με θητεία προέδρου της Κολομβίας
Verplaetse, AlfonsΒέλγος οικονομολόγος και πρώην πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βελγίου
Villiger, KasparΕλβετός επιχειρηματίας και πολιτικός
Vladimirovna, Maria – Υψίστη Δούκισσα της Ρωσσίας
Volcker, PaulΑμερικάνος οικονομολόγος, πρώην πρόεδρος της Federal Reserve
Von Habsburg, OttoΑρχιδούκας της Αυστρίας
Waddaulah, Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin – Σουλτάνος του Brunei
Walker, Sir DavidΒρετανός τραπεζίτης, πρώην πρόεδρος της Barclays και της Morgan Stanley
Wallenberg, JacobΣουηδός τραπεζίτης και βιομήχανος
Walsh, JohnΑμερικάνος πολιτικός
Warburg, MaxΟ γνωστός προδότης έζησε από το 1867 ως το 1946. Αν ο ερευνητής μιλάει για κάποιον απόγονο, δε βρίσκω κάποια πληροφορία
Weber, Axel AlfredΓερμανός οικονομολόγος, καθηγητής και τραπεζίτης
Weill, Michel DavidΕβραίος επενδυτής / τραπεζίτης και πρώην πρόεδρος της Lazard
Wellink, Nout Ολλανδός οικονομολόγος και πρώην τραπεζίτης. Διετέλεσε πρόεδρος της DNB, διευθυντής της BIS, μέλος του συμβουλίου της ΕΚΤ, κυβερνήτης του ΔΝΤ, και μέλος του Συμβουλίου οικονομικής σταθερότητας
Whitman, Marina von Neumann – Αμερικανίδα οικονομολόγος, ανώτατο στέλεχος δεκάδων πασίγνωστων πολυεθνικών (Unocal, Procter & Gamble, J.P.Morgan, Chase Manhattan, Westinghouse, κλπ.)
Willem-Alexander – Πρίγκηπας του Orange
William – Πρίγκηπας της Ουαλλίας
Williams, Dr RowanΑγγλικανός επίσκοπος, θεολόγος και ποιητής
Williams, ShirleyΒρετανίδα πολιτικός και ακαδημαϊκός. Έχει παραστεί δυο φορές σε συνάντηση Bilderberg
Wilson, DavidΒρετανός Βαρώνος, πρώην διπλωμάτης και Σινολόγος (επιστήμων σε θέματα που αφορούν την Κίνα)
Wolfensohn, JamesΑυστραλοαμερικάνος επενδυτής, τραπεζίτης και οικονομολόγος. Υπηρέτησε ως 9ος πρόεδρος στην Παγκόσμια Τράπεζα
Wolin, Neal S. – Αμερικάνος πολιτικός, μέλος του CFR
Woolf, HarryΒρετανός βαρώνος, ανώτατος δικαστής σε Αγγλία και Ουαλία
Woolsey, R. James Jr. – Πρώην διευθυντής της CIA, ειδικός σε θέματα ενέργειας και εθνικής ασφάλειας
Worcester, Sir RobertΑμερικανοβρετανός ερευνητής επιστημών με βάση την κοινωνία την πολιτική και τα οικονομικά
Wu, SarahΔασκάλα σε δημόσιο σχολείο του Σικάγο. Ξεσκέπασε δημόσια τις αηδίες που σερβίρουν τα σχολεία στα παιδιά ως γεύμα. (Δεν κατάφερα να διακρίνω κάτι μεμπτό από τη δική μου έρευνα για την Sarah Wu γνωστή και ως Mrs. Q. Για ποιο λόγο να είναι στην επιτροπή των 300 ; Μόνο αν βρίσκεται ακόμα στα δυο πρώτα στάδια (ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ) και έπεται το τρίτο (ΣΥΝΘΕΣΗ). Κρατάμε επιφύλαξη εδώ. Το μέλλον θα δείξει.)
Zoellick, RobertΑμερικάνος τραπεζίτης, 11ος πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας

6ο Γενικό Συμπέρασμα : Τι να αναλύσει κανείς στην Ατζέντα 21 ? 
Η καθημερινότητα τα λέει όλα. Ήδη κάποιοι στόχοι έχουν ολοκληρωθεί και βαδίζουμε γοργά στην ολοκλήρωση και των υπολοίπων. Έχει χτιστεί ένα «κάστρο» 200 ετών γύρω από το σχέδιο αυτό. 8-10 γεννεές μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν σύμφωνα με το σχέδιο αυτό και αποτελούν την ισχυρή βάση του. Πώς να αλλάξουν συνήθειες 200 ετών ?
Πώς να παραδεχθούν οι άνθρωποι ότι όλα όσα έζησαν ήταν έξω από μια καλογυαλισμένη βιτρίνα, μέσα σε ένα Matrix σκοπιμοτήτων ?
Πώς να παραδεχθούν ότι όλα όσα δίδασκαν στα παιδιά τους και τα προέτρεπαν να κάνουν ήταν ΛΑΘΟΣ ?
Πώς ο εγωισμός να κάνει στην άκρη όταν καλλιεργείται το λιγότερο για 90 χρόνια ?
Πολύ δύσκολο ... όχι ακατόρθωτο όμως !
Η λίστα των 300 αποτελείται ως επί το πλείστον από πολιτικούς, επιχειρηματίες, βασιλιάδες και πρίγκηπες, οικονομολόγους και τραπεζίτες. Γερμανικά ονόματα κυριαρχούν στη λίστα. Σε κάποια φαίνεται αλλαγμένη η ορθογραφία αλλά παραμένουν γερμανόφωνα. Βασιλείς / πρίγκηπες κλπ. έχουν γερμανικές ρίζες. Πολιτικοί της Αμερικής και της Γαλλίας επίσης.
Τι συμβαίνει στ’ αλήθεια ?
Θα χρειαστεί περαιτέρω «εκσκαφή». Πολλά από τα ονόματα μοιάζουν ανενεργά εν έτι 2015, όμως αποδείχθηκαν (εκ των υστέρων) υπερενεργά τις προηγούμενες δεκαετίες. Υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τα ενεργά ονόματα του 2015 ?
Μάλλον όχι, όχι σύντομα τουλάχιστον. Ίσως τα μάθουμε όταν θα είναι κι αυτά παροπλισμένα. Πόση σημασία έχει όμως ?
Άραγε μπορεί κανείς να τα βάλει με όλους αυτούς ?
Ακόμα κι αν τους ξέρει όλους, μπορεί να τους αγγίξει ?
Ακόμα κι αν αγίξξει 2-3, δε θα αντικατασταθούν άμεσα με άλλους ?
Σίγουρα, όπως θα αντικατασταθεί και κάθε επίπεδο της πυραμίδας που δεν αποδίδει. Εκτός φυσικά από ένα και μοναδικό. Το κάτω κάτω.
Διότι ποιο καλά αμοιβόμενο όργανο της «Ελίτ» θα ήθελε να ξεπέσει σε «υπό εξαφάνιση μάζα» ?


7o Επίπεδο: Στις αρχές του 1800,  η ομάδα του St. Simon θέτει το έτος 2000 ως χρονικό στόχο για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Σύμφωνα με τις ιδέες της, για την ανακατανομή του κόσμου χρειάζονταν κάποια βασικά πράγματα. Δύο θαλάσσια κανάλια (Panama και Suez) και ένα φράγμα στο Νείλο που θα εξυπηρετούν την αλληλοεξάρτηση των εθνών. Ταχεία εισβολή της τεχνολογίας στη ζωή των ανθρώπων και τέλος τη βιολογική δημιουργία ενός μικρού ανθρωποειδούς.

Το Συμβούλιο των 13 είναι γνωστό και ως «Οι Προστάτες του Στέμματος». Οι 13 πιο ισχυρές οικογένειες του πλανήτη δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στις «γραμμές αίματος». Προσπαθούν να διατηρήσουν το DNA τους αμετάβλητο ή και να το βελτιώσουν. Η αιμομιξία δεν είναι γι αυτούς κάτι αφύσικο. Σχετίζονται με σκοτεινές τελετές και  ανθρωποθυσίες ανηλίκων. Υπάρχουν 5 τομείς, οι οποίοι έχουν μοιραστεί ως αρμοδιότητες στις οικογένειες αυτές. Α) Ναρκωτικά/Πορνεία, Β) Πολιτική/Επιχειρήσεις, Γ) Κουλτούρα/Τελετές, Δ) Επικοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο, Ε) Έλεγχος Νου

Μια μικρή περιγραφή των 13ών ακολουθεί παρακάτω:

1.       Οίκος Astor:  Ιδρυτής ο John Jacob Astor – Γερμανός, γιος χασάπη. Στα 16 του έγινε μετανάστης στην Αμερική αφού πέρασε πρωτίστως από τις Αγγλικές Μυστικές Υπηρεσίες. Μέλος μασονικής στοάς νο.8 της Νέας Υόρκης. Συμμετείχε σε βρωμοδουλειές ακινήτων. Απέκτησε το μονοπώλιο στο εμπόριο γουναρικών με απάνθρωπα μέσα και με τις πλάτες του προέδρου Jefferson και του υπουργού εθνικής οικονομίας Gallatin που ανήκαν στην ίδια στοά με αυτόν. Συμμετείχε στο εμπόριο όπιου της Κίνας μαζί με την οικογένεια Russel. Παντρεύτηκε μία Todd (παρακλάδι της οικογένειας Collins) η οποία συνδεόταν και με την επιφανή οικογένεια Brevoort. Είχε συνεχώς εσωτερική πληροφόρηση από την Κυβέρνηση. Αγόρασε στη Ν. Υόρκη απέραντη φθηνή γη που σύντομα πολλαπλασιάστηκε η αξία της. Ήταν άξεστος, αμείλικτος, και δεν πλήρωνε ποτέ τα χρέη του. Έγινε τραπεζίτης της νέας εθνικής τράπεζας της Αμερικής αγοράζοντας τεράστια πακέτα μετοχών. Θεωρήθηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Αμερικής κατέχοντας το 1/20 ολόκληρης της Νέας Υόρκης σε γη.
Οι απόγονοι Astor αποφάσισαν να μην είναι τόσο δημοφιλείς. Κρύφτηκαν πίσω από κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την περιουσία τους. Κατόπιν μετακόμισαν στο Λονδίνο. Εκεί χρηματοδότησαν τη δημιουργία της Στρογγυλής Τραπέζης και του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, δύο από τις δεξαμενές σκέψης (think tanks) που ασχολούνται με το σχέδιο διακυβέρνησης του πλανήτη. Συμμετείχαν σε πολλά άλλα κινήματα διαμόρφωσης κοινής γνώμης (Appeasement Policy, Temperance Movement, κλπ.) καθώς και στη δημιουργία του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού. H πρώτη γυναίκα-μέλος του Αγγλικού κοινοβουλίου ήταν η Nancy Astor. Η δεύτερη ήταν μία της οικογένειας Russel. Παρακλάδι των Astors οι Chanlers, με δυνατή παρουσία στο σατανισμό και στον αποκρυφισμό.

2.       Οίκος Bundy: Η οικογένεια εμφανίζεται για πρώτη φορά γύρω στο 1635 στη Βοστώνη. Οι 4 διασημότεροι του Οίκου ήταν οι παρακάτω:
Harvey Hollister BundyΔικηγόρος, μέλος των Skull & Bones. Έκανε 5 παιδιά, 3 από τα οποία ανήκουν στους Skull & Bones επίσης. Το 1931 μπαίνει στην πολιτική, και κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο συμβάλλει ενεργά αρχικά ως νομικός σύμβουλος του υπουργείου εθνικής οικονομίας και κατόπιν ως ειδικός σύμβουλος Εθνικής Άμυνας. Κατέχει προνομιακή θέση στην επίβλεψη του Manhattan Project (δημιουργία ατομικής βόμβας) και με το πέρας του πολέμου αναλαμβάνει το Ίδρυμα Carnegie που ως βιτρίνα προάγει την Ειρήνη αλλά στην ουσία έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτεί διάφορα projects με επιδοτήσεις του κράτους και αφορολόγητα. Είχε πει ο George Bush (μέλος επίσης των Skull & Bones) ότι η ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όσοι διευθύνουν τα ιδρύματα Carnegie σχετίζονται με τον οίκο Rockefeller.
William Bundy - Υπάλληλος της Covington & Burling, της εταιρίας που ανέλαβε να δημιουργήσει το αριστερό κόμμα των ΗΠΑ. Πράκτορας της CIA, υπεύθυνος για τη δολοφονία του πατριώτη Γερουσιαστή Joe McCarthy, και συμμέτοχος στην άνοδο του σοσιαλίστή Richard Nixon, τσιράκι του CFR (μιας εκ των δεξαμενών σκέψης).
Eric Bundy – Υπεύθυνος της επιχείρησης απόκρυψης απαγωγής και φυλάκισης του Howard Hughes, ενός πανέξυπνου ανερχόμενου επιχειρηματία που προφανώς δε συνέπλευσε με τους κανόνες των 13. Προϊστάμενος του Robert Mayheu, του τύπου που φαίνεται  ανακατεμένος στην εξεύρεση 2 σωσίων του Howard Hughes καθώς και στη δολοφονία του Κέννεντυ. Μια από τις κεφαλές της ομάδας Mayheu ήταν ο Lou Russell του Οίκου Russell που είχε ανάμειξη στο σύμπλεγμα Watergate ως υπεύθυνος ασφαλείας.
McGeorge Bundy – Ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη εύνοια στη ζωή. Έτσι περιγράφεται σε κάποια βιβλία. Πήγε στο Yale όπου και μπήκε στους Skull & Bones. Κατόπιν πήγε στο Harvard. Μπήκε στο στρατό ως απλός στρατιώτης αλλά σύντομα πήρε τόσες προαγωγές που δε θα μπορούσαν να δοθούν σε οποιονδήποτε άλλο στρατιώτη. Μέσα σε ένα χρόνο έγινε λοχαγός, και του ζητήθηκε να συμμετέχει στο σχεδιασμό της απόβασης της Σικελίας και της Νορμανδίας (πράγμα αφύσικο για την πείρα του). Το 1946 γίνεται βοηθός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, και σύμβουλος Οικονομικών χωρίς καμία πείρα ή γνώση στα οικονομικά. Το 1949 επιστρέφει στο Harvard να διδάξει ως βοηθός καθηγητή και σε μόλις 4 χρόνια προάγεται σε Ανώτατο Λέκτορα Τεχνών και Επιστημών. Ένας εξπέρ των στρατιωτικών τεχνικών, των οικονονομικών, των τεχνών και των επιστημών χωρίς ειδικές σπουδές. Από το 1961-1966 ήταν ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ επί Προέδρων Kennedy και Johnson. Χωμένος στη Λέσχη Bilderberg και στο MJ-12, το συμβούλιο των σοφών που κυβερνά τις ΗΠΑ.

3.       Οίκος Collins: Οικογένεια με μεγαλύτερη δύναμη από τους Rothschild και τους Rockefeller. Δημιούργησαν την περιουσία τους κυρίως από ανταλλαγές χρήματος. Πάρα πολλοί από αυτούς ασχολούνται με τον κλάδο των ασφαλίσεων. Το 1955 σε μυστική συνάντηση που συμμετείχαν οι Rothschild και οι άλλες ισχυρές οικογένειες, μία Collins βρίσκεται καθισμένη σε περιστρεφόμενο θρόνο, ντυμένη με μαύρο ύφασμα, χρυσό στέμμα και πολλά κοσμήματα αμύθητης αξίας. Η συγκεκριμένη συνάντηση περιλάμβανε και σατανιστική τελετή με θυσία 7 παιδιών. Οι Collins ήταν από καταβολής τους μυημένοι στη μαγεία και στο σατανισμό. Άλλοι πολύ ενεργά (Sara Aynn Collins) και άλλοι λιγότερο (Michael Collins – αστροναύτης του Απόλλων11, Joan Collins – η γνωστή ηθοποιός της «Δυναστείας» που είχε αρκετούς ρόλους της «κακιάς» σε ταινίες και σειρές του Hollywood, και που σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της πέρασε αρκετό καιρό κοντά στους Edgar Bronfman, Henry Kissinger, Αριστοτέλη Ωνάσση, Σταύρο Νιάρχο – όλοι μέλη ισχυρών οικογενειών.) Το 17ο αιώνα, πολλοί Collins της Μασσαχουσέτης κατηγορήθηκαν για εξάσκηση μαγείας. Ο πλουσιότερος των Collins φαίνεται να είναι ο πετρελαιοπαραγωγός Matthew Garrett Collins (1874-1925). Παλαιότεροι διάσημοι της οικογένειας είναι ο John Collins (1717-1795), 3ος κυβερνήτης του Rhode Island, ένας άλλος John Collins (1775-1822), 10ος κυβερνήτης του Delaware. Οι Clifton W. Collins, Copp Collins, DeWitt Clinton Collins, Hugh Collins, James Foster Collins, Jim Collins, John Anderson Collins, John Churton Collins, Launa Collins, Virginia CollinsMauney D. Collins, Paul Valorous CollinsRobert DeVille Collins, Ross A. Collins, Varnum Lansing Collins, Wilkie Collins & William Collins ήταν μόνο κάποιοι από τους Collins που βρέθηκαν σε θέσεις κλειδιά της πολιτικής σκηνής, της Δικαιοσύνης, των ΜΜΕ, των Μυστικών υπηρεσιών, κλπ. Η λίστα είναι τεράστια. Πριν τον εμφύλιο της Αμερικής οι Collins διαιρούνται στα δύο. Σε Todd και Putman που αργότερα έγινε Putnam. Οι Todd έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Οι  Πρόεδροι της Αμερικής Madison και Lincoln ήταν παντρεμένοι με Todds. H Mary Todd του Προέδρου Lincoln ήταν μυημένη και στο Μυστικισμό. Ο John Jacob Astor παντρεύτηκε μία Todd επίσης. Οι Collins θεωρούνται επίσης πρόγονοι και άλλων ισχυρών οικογενειών όπως οι Phelps (από τους ιδρυτές των Skull & Bones), οι Whitney, οι Harriman (που σχετίζονται με την οπλική ενίσχυση του Χίτλερ και την Προεδρία του Bill Clinton) οι Payne (που κρατούν βασικό ρόλο στις επιχειρήσεις Rockefeller), οι Vanderbilts κ.α. Οι Collins σχετίζονται με το Μεγάλο Συμβούλιο των Δρυίδων που κυβερνά τις ΗΠΑ και βρίσκεται υπό τον έλεγχο της οικογένειας Rothschild.

4.       Οίκος DuPont: Στυλό και αναπτήρες θα έλεγε κανείς, όμως αυτό είναι ένα ισχνό κομμάτι των φανερών επιχειρήσεων των DuPont. Η οικογένεια πρωτοεμφανίζεται στη Γαλλία το 1737 με το γάμο του Samuel DuPont με την Anne Alexandrine Montechanine. Ο γιος τους Pierre Samuel DuPont, μπαίνει στη μασονική στοά και γνωρίζει το Henri de St. Simon, εμπνευστή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.  Το 1769 αναλαμβάνει τη διαχείρηση της δημοσιογραφίας μέσα από την οποία άρχισε να γνωστοποιεί τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το 1774 ταξιδεύει στην Πολωνία με επιθυμία του βασιλιά της Stanislaus-Augustus, για να δημιουργήσει το εθνικό σύστημα Παιδείας της Πολωνίας. Το 1799 μεταναστεύει στις ΗΠΑ όπου με επιθυμία του Προέδρου Jefferson, δημιουργεί το εθνικό σύστημα Παιδείας των ΗΠΑ. Ο Jefferson, μασόνος κι αυτός, βάζει τον Du Pont στην αγορά μπαρουτιού και του δίνει την πρώτη (κρατική) δουλειά. Οι δυό γιοι του Pierre Samuel DuPont, ο Victor Marie και ο Eleuthere Irenee ακολουθούν τα βήματα του πατέρα του στις μασονικές στοές της Αμερικής και δημιουργούν το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής μπαρουτιού στο Delaware, με την αμέριστη βοήθεια Γάλλων και Αμερικάνων κυβερνητικών. Αργότερα επεκτείνονται και στα χημικά. Οι DuPonts όπως και οι Rothschilds κανόνιζαν τους γάμους των παιδιών τους. Έδιναν ιδιαίτερη σημασία στη γραμμή αίματος και γι αυτό το λόγο δε δίσταζαν να τα παντρεύουν με άλλα μέλη της οικογένειας. Από το 1800 μέχρι και σήμερα σε κάθε πόλεμο της Αμερικής υπάρχει μπαρούτι (κάθε μορφής) DuPont. Σήμερα κάθε Αμερικάνος χρησιμοποιεί τουλάχιστον ένα προϊόν παραγωγής DuPont ημερησίως. Σἠμερα η οικογένεια αριθμεί πάνω από 700 μέλη, όλα σε θέσεις «κλειδί» της πολιτικής και εμπορικής ζωής του πλανήτη. 

5.       Οίκος Freeman: Οικογένεια με αγγλικές καταβολές που μένει συνειδητά μακριά από το φως της δημοσιότητας. Συνδεδεμένη με Σιωνιστικά Λόμπυ όπως το Anti-Defamation League με βιτρίνα τη δράση ενάντια στον Αντισημιτισμό και κύρια ασχολία την άσκηση επιρροής στη διακυβέρνηση του πλανήτη. Σε αυτό το λόμπυ είναι ανώτατο στέλεχος ο Stephen M. Freeman.
Η λοβοτομή πρωτοπαρουσιάστηκε το 1936, ως ώφελος για την ανθρωπότητα  από έναν άλλον Freeman, τον Walter.
Ο Simon Freeman φαίνεται να είναι στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών, ενώ ο πιο σημαντικός ίσως Freeman ήταν ο Gaylord, Μέγας Μάγιστρος του Τάγματος των Σοφών της Σιών (Grand Master of Prieure de Sion). Το Τάγμα των Σοφών της Σιών ιδρύθηκε από μέλη οικογενειών των  Merovingeans, House of Lorraine, House of GuiseMedicis, Sforzas, Estes, Gonzagas, και των St. Clairs (Sinclairs), και είναι ουσιαστικά η «μητέρα» των Ροδόσταυρων (Rosicrucians) και των Ελευθεροτεκτόνων (Freemasons).
Οι Gaylord και Roger Freeman διετέλεσαν μυστικοί σύμβουλοι Προέδρων της Αμερικής καθώς είχαν τακτικές προσκλήσεις στο Λευκό Οίκο.
Ο Robert Freeman, ανακατεμένος σε χρηματιστηριακές απάτες, εκτίει μόνο 4 μήνες φυλάκιση μετά από ισχυρή πίεση της Goldmann & Sachs
Για τους Freeman δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες μιας και όπως είπαμε η οικογένεια αυτή αποφάσισε να δρα περισσότερο στο παρασκήνιο.

6.       Οίκος Kennedy: Οι Κέννεντυ κατάγονται από Ιρλανδία/Σκωτία. Σχετίζονται με διάφορες ισχυρές οικογένειες, όπως οι Anketells, Baileys, Booths, Buckleys, Collins, Hatfields, Humphreys, Freemans, James, Phelps, Reagans, Russells, Smiths και ιδιαίτερα με τους Fitzpatricks οι οποίοι συνδέονται με τη βασιλική οικογένεια της Γαλλίας. Η Jackie Bouvier Kennedy Onassis ήταν συνδεδεμένη με την Σκωτική οικογένεια Auchincloss της οποίας παρακλάδια είναι οι Bunt, Grosvenor, Rockefeller, Saltonstall, Tiffany, Vanderbilt και Winthrop.
Ο πιο γνωστός Kennedy, λόγω της δολοφονίας του, ο John Fitzgerald, ή αλλιώς Jack, ήταν δημοφιλής για την ελεύθερη ερωτική του ζωή, που ξεκινούσε με πάρτυ σε πισίνες χωρίς ρούχα, και κατέληγε μέχρι και σε ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων με φίλους μπροστά στα μάτια των καλεσμένων. Ακόμα και μετά το γάμο του με την Jackie διατηρούσε επίσημα ερωμένες, με τρεις από τις οποίες είχε και μακροχρόνια σχέση. Ήταν οι διάσημες Marilyn Monroe (Εβραία stripper), Jayne Mansfield και Sza Sza Gabor. Και οι τρεις ήταν πρώην ερωμένες του Anton LaVey (προωθητή του Σατανισμού και ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά) και μυημένες στον αποκρυφισμό. Πολλά χρήματα για την Προεδρία του Jack, διατέθηκαν από τη Μαφία με την οποία ο πατέρας του Jack, Joseph Kennedy, είχε πολύ στενές σχέσεις. O Joseph Kennedy, αργότερα πρέσβυς της Αμερικής, υπήρξε μέλος των Ιπποτών της Μάλτας οι οποίοι συμμερίζονταν τις ίδιες ιδέες με τον Χίτλερ, περί ευθανασίας των μη χρήσιμων ανθρώπων. Την ιδέα αυτή την προώθησε μάλιστα σε νοσοκομείο του Λονδίνου με χρήση του μείγματος Brompton που περιείχε ηρωίνη, κοκκαίνη, αλκοόλ, ηρεμιστικά και χλωροφόρμιο. Αυτά τα έδιναν κάθε 3 ώρες στους ασθενείς «από ευσπλαχνία» μέχρι να πεθάνουν. Οι περισσότεροι Kennedy ήταν εθισμένοι στα ναρκωτικά, τα οποία επίσης παρείχαν και στον Τσώρτσιλ και στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας που έκανε χρήση ηρωίνης, κοκκαίνης και οπίου στο θερινό της θέρετρο Balmoral. O Jack δεν ήταν τίποτα αξιοσημείωτο. Με IQ 119, μέτριος στο σχολείο και ανίκανος σωματικά, κατάφερε να γίνει αξιωματικός του Ναυτικού παρακάμπτοντας όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις και διαδικασίες. Σαν αξιωματικός του Ναυτικού απέτυχε, και η γνωστή ιστορία PT-109 τροποποιήθηκε κατάλληλα με τις γνωριμίες του μπαμπά Kennedy για να αναδείξει τελικά τον Jack ήρωα, αντί για υπεύθυνο της καταδίωξης του σκάφους του από τους Ιάπωνες. Ο μπαμπάς Joseph παντρεμένος με μια Fitzgerald (ισχυρή ιταλική οικογένεια) κατάφερε να έχει εσωτερική πληροφόρηση στο χρηματιστήριο και έφτασε μέχρι το σημείο να χειραγωγεί τις μετοχές. Έκανε τεράστια περιουσία με απάτες και λαθρεμπόριο αλκοόλ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Έκανε λοβοτομή στην ίδια του την κόρη και την έκλεισε σε σανατόριο. Αλλά κι ο παππούς Pat Kennedy δεν πήγαινε πίσω. Αγράμματος κι αυτός, ανοίγει επιχείρηση με αλκοολούχα, κατόπιν γίνεται τραπεζίτης, και μπαίνει στην πολιτική. Εκλέγεται αφού διαπράττει ύψιστη νοθεία, πληρώνοντας τους ψηφοφόρους να τον ψηφίζουν πολλαπλές φορές (128 ήταν το ρεκόρ).

7.       Οίκος Li: Παμπάλαια οικογένεια της Κίνας (ο πρώτος Li φαίνεται να έζησε πριν το 2000 π.Χ.). Το όνομα Li είναι συνδεδεμένο με την εκτύπωση και εισαγωγή χάρτινου χρήματος στην Κίνα. Επίσης πολλοί Li έχουν καίριες θέσεις στην «κόκκινη» Κίνα καθώς και στις αποικίες Χονγκ Κονγκ, Ταιβάν, Σινγαπούρη, κλπ. Στη σύγχρονη ιστορία συναντούμε τους 3 πανίσχυρους:
1. Li Ka-shing – δισεκατομμυριούχος και de facto κυβερνήτης του Χονγκ Κονγκ, με άρτιες σχέσεις με Rothschilds και Rockefellers. Χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση. Χάρη σε αυτόν η Μαντόνα και γενικά το Χόλλυγουντ έγινε αγαπητό στους Ασιάτες μέσω των ΜΜΕ επιχειρήσεών του. Κατέχει το 86% της Καναδικής Huskey Oil, και έχει σημαντικά μερίδια μετοχών σε πολυεθνικές της Πυραμίδας.
2. Li Peng  - κυβερνήτης της Κίνας, φίλος του George Bush Sr. των Skull & Bones, με σπουδές στη Μόσχα στον τομέα των οικονομικών.
3. Lee Kuan Yew – πρόεδρος και δικτάτωρ της Σιγκαπούρης, νομικός με σπουδές στο Καίμπριτζ και καλές σχέσεις με τη βρετανική ελίτ.
Αλλά και παλαιότερα έχουμε έναν Li ως ιδρυτή της δυναστείας Tang που κυβέρνησε την Κίνα για 3 αιώνες.
Ο γνωστός Mao Tse-Tung είχε αδελφικές σχέσεις με τους Li. Ο μέντοράς του ήταν ένας Li με άκρες στη μυστική κοινωνία Red Spears.
Τραπεζικά σκάνδαλα (BCCHK) στο Χονγκ Κονγκ καλύπτονται από Li, ενώ υπεύθυνοι Li για τα σκάνδαλα φεύγουν ανενόχλητοι από τη χώρα.
Αμερικανοποιημένοι Li (David, Simon, Richard, Victor κλπ.) συναντώνται σε καίριες θέσεις κυβερνήσεων, τραπεζών και Χρηματιστηρίων.
Ο Li Mi με εντολές της CIA ξεκινά την παραγωγή οπίου. Μετά το θάνατό του ένας δεύτερος Li τη συνεχίζει.
Με τις ευλογίες της παγκόσμιας ελίτ δίνεται άδεια στους Li να ανοίξουν τράπεζα (Li Commercial Bank) στο Long Island της Νέας Υόρκης.
Οι Li σχετίζονται άμεσα και με την Μαφία της Κίνας, τη γνωστή «Τριάδα» (Triads). Αρχηγοί της οργάνωσης έχουν υπάρξει οι:
Li Chi-tang
Li Hslen-chih
Li Hsiu-ch’eng -- Hunan
Li Hung -- Honan
Li K’ai-ch’en -- Shanghai
Li Lap Ting -- Kwangsi province
Li Ping-ch’ing -- Shanghai
Li Shih-chin
Li Wen-mao
Li Yuan-fa -- Hunan
Li Chol Fat - Hong Kong
Li Jarfar Mah -- Britain
Τέλος οι Li έχουν αναδείξει πολλούς επιστήμονες στον τομέα της γενετικής.
8.       Οίκος Ωνάσση: Αδυσώπητος μεγιστάνας της ναυτιλίας. Ένας άνθρωπος, μια οικογένεια. Μπατίρης στα 21 του και δισεκατομμυριούχος στα 23 του. Συνδέθηκε επιχειρηματικά με το Σταύρο Νιάρχο, μέλος της Bilderberg, και φίλο των επιφανών Colgate, Roosvelt, Bernard Baruch, Harry Hopkins, Δούκα του Εδιμβούργου, Βαρόνου Elie de Rothschild, αλλά και συγγενικά μιας και οι δυο παντρεύτηκαν τις κόρες του Λιβανού. Ήταν θέμα χρόνου για τον Ωνάσση να μπει στα υψηλά πατώματα της παγκόσμιας κοινωνίας. O μπαμπάς Ωνάσσης ζούσε στη Σμύρνη και είχε τραπεζική επιχείρηση όπου ξέπλενε χρήματα Τούρκων επιφανών και ίσως της οικογένειας Astor που έκανε μεταφορές οπίου από τη Σμύρνη στην Κίνα. Το 1924 ο Αριστοτέλης Ωνάσσης βρίσκεται στην Αργεντινή άφραγκος και καταφέρνει να βρει δουλειά σε μια εταιρία τηλεφωνίας. Σύντομα ο Juan Gaoana, διευθυντής της μεγαλύτερης βιομηχανίας τσιγάρων, συνεννοείται με τον Ωνάσση για εισαγωγή καπνού στην Αργεντινή από την Τουρκία μέσω του πατέρα του. Μέσα σε δύο χρόνια ο Αριστοτέλης μπαίνει στην παραγωγή τσιγάρων κλέβοντας την επωνυμία BIS από άλλη εταιρία της Αργεντινής. Η εταιρία του κάνει μήνυση και κερδίζει τη δίκη. Η επιχείρηση του Ωνάσση είναι προβληματική και ζημιογόνα από το ξεκίνημά της μέχρι το τέλος της. Σε αυτό το διάστημα ο Ωνάσσης γίνεται δισεκατομμυριούχος. Πώς ? Διακινώντας λαθραίο όπιο με βιτρίνα την εταιρία του. Στη συνέχεια δημιουργεί το δικό του κύκλο έχοντας σχέσεις με υψηλής κοινωνίας άτομα όπως ο Πρίγκηπας Alfonso της Ισπανίας, ο Βαρώνος Guy de Rothschield, η οικογένεια Peron (που έστησε τη δικτατορία της Αργεντινής και συνδέεται με πολλούς σημαντικούς Ναζί όπως οι Josef Mengele, Dr. Fritz Thyssen, Otto Skorzeny), ο ελευθεροτέκτονας Winston Churchill, o Joseph Kennedy (πατέρας του JFK), ο Peter Grace, ο Gianni Agnelli, κ.α. Ο Ωνάσσης είχε όμως και απευθείας σχέσεις με Ναζιστές όπως ο Hjalmar Schacht που μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο τον βοήθησε να χτίσει δεξαμενόπλοια στα ναυπηγεία της Γερμανίας, εξυπηρετώντας το καρτέλ πετρελαίου που είχαν στήσει Rothshields (BP), Rockefellers (Exxon), και Sinclairs από το 1928. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το βομβαρδισμό του Pearl Harbor, η Γερμανία εκδίδει διαταγή σύμφωνα με την οποία στο νόμο που απαγόρευε ως τότε τις συναλλαγές μεταξύ εχθρών θα έμπαινε ένα «εκτός αν» παραθυράκι, σύμφωνα με το οποίο θα επιτρέπονταν συναλλαγές μεταξύ εχθρών αν το επέτρεπε ο εκάστοτε υπουργός εθνικής οικονομίας. Την εποχή εκείνη ήταν υπουργός ο Hans Morganthau, ο οποίος έδωσε και το πράσινο φως. Ο Ωνάσσης σε συνεργασία με Rockefeller, Kennedy και Getty, κατάφερε να πουλάει πετρέλαιο και όπλα και στις δυο παρατάξεις, επεκτείνοντας τη διάρκεια του πολέμου και βγάζοντας τεράστια κέρδη γι αυτόν και γενικότερα την Ελίτ. Δεν είναι μυστικό ότι στα γερμανικά υποβρύχια χρησιμοποιούνταν τηλέφωνα της ΙΤΤ. Από τα 450 ελληνικά εμπορικά πλοία που υπήρχαν στις θάλλασες, τα 410 βυθίστηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Τα πλοία του Ωνάσση έμειναν άθικτα.
Ο Howard Hughes ήταν ένας αυτοδημιούργητος και πανέξυπνος εκατομμυριούχος, που προτίμησε να είναι εκτός «συστήματος». Η Ελίτ μη επιτρέποντας ανταγωνιστές έδωσε εντολή στον Ωνάσση να τακτοποιήσει το θέμα. Το 1955 ο Ωνάσσης βρίσκει δύο σωσίες του Howard Hughes και ξεκινά να τους εκπαιδεύει. Ήταν οι L. Wayne Rector και Bruce Randie. Το Μάρτιο του 1957 ο Ωνάσσης με βοήθεια ενός Bundy απαγάγει τον Hughes και τον πάει σε ξενοδοχείο στις Μπαχάμες (Emerald Hotel). Επί ένα μήνα τον ποτίζει ηρωίνη και τελικά τον μεταφέρει σε  ένα μπουντρούμι στο ιδιωτικό του νησί Σκορπιό. Όταν ο L. Wayne Rector είναι πανέτοιμος για την αντικατάσταση, ο Hughes δολοφονείται στο «Rothschields Inn» του Λονδίνου.
Ο Ωνάσσης όμως φέρεται και ως γενικός διοικητής της γνωστής Μαφίας. Ανεβάζει στην Προεδρία τον Κέννεντυ με χρήματα της Μαφίας η οποία φροντίζει να «φτιάξει» τα εκλογικά αποτελέσματα ανάλογα. Ακόμα και ο αντίπαλος Nixon, αποφεύγει να ζητήσει να ξαναμετρηθούν οι ψήφοι με αντάλλαγμα υπόσχεση Προεδρίας μετά τον Κέννεντυ. Το 1961, με το θάνατο του μπαμπά Κέννεντυ, o Πρόεδρος John και ο αδερφός του Robert μοιάζουν να ελευθερώνονται από την πίεση δεσμού με την Ελίτ. Αποφασίζουν να στραφούν εναντίον του μισητού Ωνάσση και των λοιπών οικογενειών. Εκμεταλλευόμενοι τη θέση και τη δημοτικότητά τους, σχεδιάζουν να τους ξεσκεπάσουν εκ των έσω. Η CIA καταλαβαίνει ότι αρχίζει να χάνει τον έλεγχο  πάνω τους και φροντίζει να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον του προέδρου Κέννεντυ «στήνοντας» μια ήττα στον Κόλπο των Χοίρων. Κατόπιν ξεκινά τα πιο δραστικά μέτρα. Δολοφονεί τους 2 φίλους του προέδρου που είχαν δεχθεί να τον βοηθήσουν στο ξεσκέπασμα. Α) Το Γερουσιαστή Estes Kefauver που είχε ανακαλύψει μια συνομωτική συμφωνία των  Ωνάσση, Joseph Kennedy, Meyer, Roosevelt, Lansky και μελών της Μαφίας. Ο γερουσιαστής δηλητηριάζεται και πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς. Δράστης φάινεται να ήταν ο υφιστάμενός του Bernard Fensterwald που επίσης ήταν και εκτελεστής για τη CIA. Β) Τον Philip Graham που βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε σανατόριο που τον είχε κλείσει η γυναίκα του Katherine MEYER Graham, με δικαστική εντολή αφού πρωτίστως είχε δωροδοκήσει ψυχίατρους να τον διαγνώσουν «τρελλό». Κατόπιν πήρε σειρά ο πρόεδρος με το γνωστό τρόπο. Ο αδερφός του προέδρου Robert γνώριζε καλά ποιος δολοφόνησε τον αδερφό του και εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «The Enemy Within”. Το βιβλίο αυτό οδήγησε και στη δική του δολοφονία, με τη συμμετοχή του George Bush. O Ωνάσσης ακολούθησε τη γνωστή συμπεριφορά των γκάνγκστερ. Είχε πρωτίστως σχεδιάσει να πουλήσει γοητεία στη Jackie, κάτι που έκανε ευκολότερη την «αρπαγή» της μετά το θάνατο του Κέννεντυ.
Ο οίκος Ωνάσση πιθανότατα έχει αντικατασταθεί από άλλη οικογένεια, διότι σήμερα δεν υπάρχουν απόγονοι που να σχετίζονται με τη διακυβέρνηση του πλανήτη.
9.       Οίκος Rockefeller: Οίκος με περίπου 190 μέλη στη σημερινή εποχή και πιθανόν μερικά ακόμα κάτω από άλλο επίθετο. Αριθμεί στην κατοχή του πάνω από 1000 εταιρίες, άλλες φανερές, άλλες μυστικές, (Standard Oil, Texas Instruments, General Electric, Eastman Kodak, Boeing, Delta Airlines, κλπ.) καθώς και περίπου 200 ιδρύματα. Ασκεί μεγάλη επιρροή στο αμερικάνικο έθνος μέσω χρηματοδοτήσεων για τη διεξαγωγή σεμιναρίων και για τη λειτουργία πανεπιστημίων, μέσω δωρεών σε διάφορες θρησκευτικές οργανώσεις και γκρουπ όπως το Lucis Trust. Το ίδρυμα Sealantic Fund έχει δαπανήσει εκατομμύρια δολλάρια με σκοπό τη χειραγώγηση των Πρωτεσταντών.
Το 1952, μέλος του Κονγκρέσσου ονόματι Eugene E. Cox ξεκινά έρευνα για να ξεσκεπάσει τις δραστηριότητες των ιδρυμάτων Rockefeller. Η έρευνά του βρίσκει συνεχώς μεγάλα εμπόδια. Για κάποιο λόγο αρρωσταίνει και πεθαίνει. Ένα μέλος της επιτροπής ερευνών ο Carroll Reese και ο σύμβουλός του Rene Wormser αποφασίζουν να συνεχίσουν τις έρευνες. Τα προσκείμενα στους Rockefeller ΜΜΕ κάνουν τα πάντα για να δυσφημίσουν τον Reese. Με τεράστιες δυσκολίες βγαίνει το πρώτο πόρισμα που δείχνει τους Rockefellers κατά τη δεκαετία του 1930 να χρηματοδοτούν την προώθηση του John Dewey, του Μαρξισμού, της Ατζέντας της Παγκοσμιοποίησης, και του Σοσιαλισμού. Νέο πόρισμα δείχνει τα ιδρύματα  Rockefeller και Carnegie να έχουν διεισδύσει στην Παιδεία των ΗΠΑ για την προώθηση του Σοσιαλισμού στα σχολεία και τα πανεπιστήμια με βιβλία εκδοτικών οίκων στους οποίους βρίσκονταν Rockefellers σε ισχυρές θέσεις.
Οι Rockefellers κατέχουν επίσης ένα τεράστιο μερίδιο σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το πασίγνωστο ΤΙΜΕ και σκούν μεγάλη επιρροή στα κόμικς της Marvel. Έχουν πάνω από 100 σπίτια σε όλο τον κόσμο. Κατέχουν φιλέτα γης της Ν.Αμερικής σε Βραζιλία, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα. Εξοχικά στη Χαβάη, στο Πουέρτο Ρίκο και την Καραϊβική. Έπαυλες στην Ουάσινγκτον, αρκετά ράντσα σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ. Ένα συγκρότημα 32 δωματίων στη Νέα Υόρκη, και έναν οικισμό στο Pocantico Hills NY με 2,500 εσώκλειστους υπηρέτες. Σε όλα σχεδόν τα σπίτια των Rockefellers υπάρχουν μυστικές κρύπτες, δωμάτια και στοές για τελετουργικές συναθροίσεις.
Έχουν τον έλεγχο του FBI, μιας και συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία του. Σχετίζονται με το σκάνδαλο απαγωγής παιδιών από το FBI και πώλησής τους σε παραθρησκευτικές οργανώσεις για θυσία. Σε άρθρο αναφέρονται τα ακόλουθα ονόματα πρακτόρων του FBI που είχαν σχέση με τις απαγωγές: ChuckyMike,” “Peters”- εκτελεστής του FBI - Div. 5,  Nichol Harrah – πράκτορας FBI, Linda Krieg – σατανίστρια που δούλευε για το FBI, Ken Lanning – πράκτορας FBI, Nick OHara – εκτελεστής FBI, σατανιστής που συγκάλυψε τις απαγωγές του FBI φορτώνοντας τις στον πράκτορα της CIA Kape Richardson και σκοτώνοντας τον στη συνέχεια.
Οι Rockefellers συμμετέχουν ενεργά σε αποφάσεις που αφορούν τη Ρωσία, την Κίνα και άλλες χώρες της Ασίας. Ασκούν ισχυρή επιρροή στον ΟΗΕ, και στο CFR (δεξαμενές σκέψης).
Η ανωμαλία δε θα μπορούσε να λείπει και από αυτήν την οικογένεια. Ο Winthrop Rockefeller, δηλωμένος ομοφυλόφυλος, κατέχει τη μεγαλύτερη πορνογραφική συλλογή στον κόσμο. Η Winifred δολοφόνησε τα δυο παιδιά της και αυτοκτόνησε. Ο Michael δολοφονήθηκε από ιθαγενείς της Νέας Γουϊνέας επειδή δεν τους πλήρωσε όσα τους έταξε για να του φέρουν ανθρώπινα κεφάλια σε σαφάρι «ανθρώπων».
Ιδρυτής του οίκου θεωρείται ο William Avery Rockefeller (1810-1906). Ένας διεφθαρμένος και ανήθικος τύπος. Γυναικάς, τζογαδόρος, βιαστής, κλέφτης, ψεύτης, εκμεταλλευτής και αδίστακτος σε ότι χρειαζόταν για να αποκτήσει δύναμη.

10.   Οίκος Rothschild: Ιδρυτής ο Mayer Amschel Bauer το 17ο αιώνα. Πήρε το όνομα Rotschild από το κόκκινο εξάγραμμο σχήμα που είχε κρεμάσει στην πόρτα του σπιτιού του για να ξεχωρίζει από τα άλλα καθώς και για προστασία. Ήταν η κόκκινη «σφραγίδα» του Σολομώντα. Κόκκινη ασπίδα δηλαδή ή Red Shield στα αγγλικά, ή Rot Schild στα γερμανικά. Είχε κάποτε δηλώσει «Δώστε μου τον έλεγχο των οικονομικών μιας χώρας, και δε με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους». Πλούτισε με λαθρεμπόριο κατά τη διάρκεια του Ναπολεόντιου πολέμου. Έστειλε τους 5 γιους του στις 5 βασικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Οι ίδιοι δημιούργησαν εταιρίες Courier (της εποχής) για να έχουν άμεση πληροφόρηση των γεγονότων. Πλούτισαν κάνοντας και κατασκοπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι γνώριζαν κυβερνητικές πληροφορίες πριν τις γνωρίσει η ίδια η κυβέρνηση.
Οι Ρότσιλδ είναι οι βασικοί δημιουργοί του κράτους του Ισραήλ, και γι αυτό συναντούμε το ίδιο εξάγραμμο σύμβολο και στη σημαία του Ισραήλ.
Οι Ρότσιλδ έγιναν πανίσχυροι μέσω του Ελευθεροτεκτονισμού. Φρόντισαν να διατηρήσουν και να αυξήσουν τη δύναμη του οίκου τους όπως ακριβώς η βασιλική οικογένεια. Με γάμους που είχαν ώφελος για τον οίκο τους και με γάμους μεταξύ συγγενών.
Πολλά ηχηρά ονόματα είναι υπόχρεα στους Ρότσιλδ για το ξεκίνημα της επιτυχίας τους.  Οι Morgans, οι Rockefellers, οι Harrimans, οι Carnegies, όλοι χρηματοδοτήθηκαν από τους Ρότσιλδ.
Οι Ρότσιλδ στήριξαν οικονομικά και τους Rhodes:
Α) για να ιδρύσουν την εταιρία “De Beers”, με αντικείμενο την εξόρυξη και εκμετάλλευση διαμαντιών στην Αφρική.
Β) για τη δημιουργία μιας μυστικής κοινωνίας σύμφωνα με τα πρότυπα των Ιησουιτών και των  Μασόνων, όπου στον εσωτερικό κύκλο υπήρχαν τα ονόματα Rhodes, Stead, Lord Esher (Brett), και ο 33ου βαθμού μασόνος, Alfred Milner, και στον εξωτερικό κύκλο οι Lord Balfour, Sir Harry Johnson, Lord Rotschild, Lord Grey, κ.α. Η εκτελεστική ομάδα του εσωτερικού κύκλου εξελίχθηκε στο γκρουπ Round Table (δεξαμενή σκέψης), από το οποίο μετά τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο δημιουργείται το Royal Institute of International Affairs (RIIA) του οποίου μέτωπο στην Αμερική είναι το CFR (Council of Foreign Relations) που με τη σειρά του δημιουργεί το μέτωπο IPR (Institute of Pacific Relations).
Γ) για τη δημιουργία των υποτροφιών Rhodes στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αφού πρωτίστως το επανδρώνουν με μέλη του Φαμπιανού Σοσιαλισμού (Fabian Socialism). Οι κάτοχοι των υποτροφιών διδάσκονταν το δόγμα του σοσιαλισμού και προετοιμάζονταν για τη συμμετοχή τους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Οι Ρότσιλδ χρηματοδότησαν τον Καρλ Μαρξ για τη συγγραφή του “Das Kapital” (Κεφάλαιο). Ο Μαρξ ήταν λάτρης της εγελιανής πρακτικής «Θέση, αντίθεση, σύνθεση» που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη διακυβέρνηση του πλανήτη.
Βατικανό: Από το 1823 οι Ρότσιλδ έχουν τη διαχείρηση των οικονομικών της καθολικής εκκλησίας.
Ρωσική επανάσταση: Οι τσάροι εμπιστεύθηκαν τη μυθική περιουσία τους στους Ρότσιλδ. 35 εκατομμύρια δολλάρια στην τράπεζά τους στην Αγγλία και 80 εκατομμύρια δολλάρια στην τράπεζά τους στο Παρίσι. Οι Ρότσιλδ χρηματοδότησαν τη Ρωσική επανάσταση η οποία κατάφερε να κατάσχει μεγάλη περιουσία από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Είχαν τόση δύναμη που κατάφεραν να μπλοκάρουν τα χρήματα των τσάρων στις τράπεζές τους για πάντα, κερδίζοντας στα δικαστήρια που είχαν ήδη υπό τον έλεγχό τους. Έτσι η Ρωσική επανάσταση απέφερε τεράστιο πλούτο στους Ρότσιλδ, οι οποίοι εκτός από την αρπαγή του τσαρικού πλούτου, πήραν πίσω σε χρήμα και χρυσό όσα λεφτά είχαν δανείσει στους Μπολσεβίκους για την επανάσταση.
Οι Ρότσιλδ κατέχουν αξιόλογη θέση τόσο στο CFR όσο και στη λέσχη Bilderberg. Μόνιμη θέση είχαν και στο Τάγμα των Σοφών της Σιών (Prieure de Sion). Έχουν υπό τον έλεγχό τους τα 3 πιο σημαντικά τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής (ABC, CBS, NBC) καθώς και τα CNN και Reuters. Είναι ιδιοκτήτες του κολοσσιαίου γκρουπ  Rio Tinto. Αναμεμειγμένοι κι αυτοί σε τραπεζικές (Bankcal) και χρηματιστηριακές απάτες με εσωτερική πληροφόρηση,  χειραγώγηση μετοχών και μυστικές συμφωνίες. Κύριοι μέτοχοι σε εκατοντάδες πολυεθνικές, και ανώτερα στελέχη των συμβουλίων τους. Σήμερα, οι απόγονοι Ρότσιλδ συναντιούνται δυο φορές την ημέρα στο Λονδίνο για να καθορίσουν την τιμή του χρυσού παγκοσμίως. Επίσης καθορίζουν τις αποφάσεις του Federal Reserve System για τα οικονομικά της Αμερικής.
«Αν ένα αγόρι της Αμερικής έχει όνειρο να γίνει Πρόεδρος, ένα αγόρι της Ευρώπης έχει όνειρο να γίνει Ρότσιλδ» .... ρήση που επικρατούσε στη Βόρεια Ευρώπη πριν μερικές δεκαετίες και δηλώνει την τεράστια ισχύ της οικογένειας.

11.   Οίκος Russell: Οι Russels πρωτοεμφανίζονται στη Γερμανία ως Roessel, από όπου μετοικούν στη Σκωτία και κατόπιν στη Β. Ιρλανδία. Στα 1820 ο Alexander G. Russel μεταναστεύει στη Νέα Υόρκη και εγκαθίσταται τελικά στο Orange Co. NY. Με το λιμό της πατάτας της Ιρλανδίας, σχεδόν όλη η οικογένεια Russel μεταναστεύει στις ΗΠΑ.
Οι Russels ήταν «Άριοι» στις πεποιθήσεις. Το όνομα Russel εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε πτυχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φαίνεται όμως ότι ο τομέας που τους ανατέθηκε είναι η «Θρησκεία». Από τον πρώτο καιρό ιδρύουν αδελφότητες. Ο William Huntington Russel την πασίγνωστη Skull & Bones, ο John Russel την Daughters of Isabella (DOI) και ο μασόνος Charles Taze Russel την Watchtower Society. Το λιγότερο είκοσι τέσσερεις Russels (πολιτικοί, εκδότες, κληρικοί, καθηγητές, οικονομολόγοι, νομικοί) αναφέρονται ως μυημένοι στη μασονία. Δύο κληρικοί Russel σχετίζονται άμεσα με τους «Μάρτυρες του Ιεχωβά» και την «Κοινωνία των Μορμόνων».
Η Russell Trust Association είναι η νόμιμη εταιρία που έχει υπό τον έλεγχό της τη Skull and Bones. Εϊναι επίσης η εταιρία που έχει χρηματοδοτήσει τη δημιουργία της πολυεθνικής  Wackenhut Corporation και της θυγατρικής Wackenhut World Technologies, εταιρίας συστημάτων υψηλής ασφάλειας που χειρίζεται όλα τα απόρρητα θέματα των ΗΠΑ στο εξωτερικό.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβούλιο της WWT αποτελείται από πράκτορες του FBI και της CIA.
Οι Russels έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διακίνηση όπιου στις αρχές του 1800. Ένας από τους συνεργάτες των Russels, και υπεύθυνος της εταιρίας Russell and Co. στην Canton της Κίνας ήταν ο Delano, ο παππούς του Προέδρου Franklin Roosevelt των ΗΠΑ. Ο λογότυπος της εταιρίας ήταν ένα κρανίο και κόκκαλα (Skull and Bones). Δύο άλλες οικογένειες συνδεδεμένες με τη Skull and Bones ήταν οι Taft και οι Harriman. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηγέτης των Μορμόνων είναι ένας απόγονος Taft. Οι Taft συγγενεύουν και εξ αίματος με την οικογένεια Bush. Οι Harriman από την άλλη έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Προέδρου Bill Clinton. Η Pamela Harriman κατάφερε να συγκεντρώσει ποσό ρεκόρ για το Δημοκρατικό κόμμα. Ίδρυσε ένα κίνημα με όνομα PAM PAC. Όταν ο Clinton έχασε τη μάχη για κυβερνήτης, η Pamela διόρισε τον Clinton πρόεδρο του PAM PAC.
Όντας μαθητής λυκείου (high school) ο Clinton συνάντησε τον πρόεδρο Κέννεντυ σε μια τελετή και του έσφιξε το χέρι. Οργανωτής της τελετής ήταν ο Winthrop Rockefeller. Τον Clinton τον βρίσκουμε όμως και σε υποτροφία Rhodes (Rhodes scholarship), συνχρηματοδοτούμενη από τον οίκο Astor. Ο Bill Clinton είναι απόγονος των Russell.

12.   Οίκος VanDuyn: Το 1626 ο Ολλανδός Peter Minuit αγοράζει από τους ιθαγενείς το Manhattan με αντάλλαγμα διάφορα μπιχλιμπίδια αξίας 24 δολλαρίων. Έτσι έγινε η πρώτη ολλανδική αποικία στην οποία μετοίκησαν πολλές ολλανδικές οικογένειες συμπεριλαμβανομένων και των Van Duyn. Για τους Van Duyn γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα. Τόσα που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν να μην είναι μία οικογένεια εκ των 13, αλλά εκ των 300 του κάτω επιπέδου της πυραμίδας. Αν είναι στους 13 τότε κρύβουν πάρα πολύ καλά τις δραστηριότητές τους. Μία από αυτές που έχει βγει στο φως είναι το ίδρυμα «Planned Parenthood Federation of America». Ένα ίδρυμα που στήθηκε για να εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς. Ο βασικός όπως αναφέρεται στο καταστατικό της οργάνωσης είναι «Καθοδήγηση για την εύρεση αποτελεσματικών τρόπων οικειοθελούς στειρότητας, όπως αντισύλληψη, έκτρωση, στείρωση, και άλλες υπηρεσίες στειρότητας διαθέσιμες και προσβάσιμες σε όλους ως κεντρικό στοιχείο της αναπαραγωγικής υγείας. Χρηματοδότηση βιοϊατρικών, κοινονικο-οικονομικών και δημογραφικών ερευνών. Δημιουργία κατάλληλων πληροφοριών, επιμόρφωση και προγράμματα πρακτικής για την ενίσχυση της γνώσης πάνω σε θέματα ανθρώπινης σεξουαλικότητας και αναπαραγωγής.» Η οργάνωση αυτή έχει 190 θυγατρικές και προωθεί την ατζέντα της σε όλον τον πλανήτη. Λειτουργεί περίπου 900 κέντρα στις ΗΠΑ. Διατηρεί βιβλιοθήκη περίπου 5.000 τόμων με αντικείμενο την έκτρωση, τη στείρωση και τον έλεγχο πληθυσμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο για το έτος 1984 το ίδρυμα έλαβε χρηματοδοτήσεις τεραστίων διαστάσεων από γνωστά και άγνωστα ιδρύματα. Συγκεκριμένα:
Vincent ASTOR Foundation -- $150,000
Mary Duke BIDDLE Foundation -- $5,000
DODGE Foundation -- $115,000 (Οι DuPont είναι πίσω από την GM)
FORD Foundation -- $200,000 (Ο McGeorge Bundy ήταν Πρόεδρος του ιδρύματος Ford)
William Randolph HEARST Foundation -- $10,000
(Ελευθεροτέκτονας) Jessee H. Jones’ HOUSTON Endowment -- $30,000
Eli LILLY & CO. Foundation -- $10,000
LILLY Endowment -- $100,000
Andrew W. MELLON Foundation -- $970,000
Richard King MELLON Foundation -- $55,000
(Jewish Rosicrucian) Fred MEYER Charitable Fund - $10,000
MORGAN Guaranty Trust -- $31,000
Jessie Smith NOYES Foundation -- $152,400
J.N. PEW Memorial Trust -- $730,000
PRUDENTIAL Foundation -- $8,000
Kate B. REYNOLDS Charitable Trust -- $25,000
Z.S. REYNOLDS Foundation -- $30,000
Russell SAGE Foundation -- $5,000
Max STERN Foundation -- $20,000
Levi STRAUSS Foundation -- $5,000
AHMANSON Foundation -- $125,600
Theodore & Beulah BEASLEY Foundation -- $100,000
ALLEN-BRADLEY Foundation -- $15,000
Worthington BENEDUM Foundation -- $15,000
Otto BREMER Foundation -- $7,500
Gwendolyn CAFRITZ Foundation -- $50,000
Lewis CALDER Foundation -- $20,000
CHAMPLIN Foundation -- $25,000
CENTRAL N.Y. COMMUNITY Foundation -- $125,000
CHARLOTTE Foundation -- $6,250
Robert Sterling CLARK Foundation -- $200,000
Clark Foundation -- $15,000
Olive B. COLE Foundation -- $30,000
Commonwealth Fund -- $200,500
DOLFINGER-MCMAHON Foundation -- $5,000
EDUCATIONAL Foundation of America -- $50,000
OP. & W.E. EDWARDS Foundation -- $15,000
Samuel S. FELS Fund -- $5,000
FIELD Foundation -- $40,000
GEBBIE Foundation -- $10,945
GENERAL MILLS Foundation -- $15,000
Wallace Alexander GERBODE Foundation - $16,000
Morris GOLDSEKER Foundation -- $30,000
George GUND Foundation -- $108,096
Walter HAAS Foundation -- $7,870
Adah F. HALL Charity Fund -- $11,000
Ewing HALSELL Foundation -- $25,000
William HEWLETT Foundation -- $850,000
Dayton HUDSON Foundation -- $10,000
HUMBOLDT Area Foundation -- $35,000
JEWETT Foundation (of CALIF) -- $12,500 (έδωσε στην ID & WA Planned Parenthood)
Walter S. JOHNSON Foundation -- $147,506
KALAMAZOO Foundation -- $32,656
J.M. Kaplan Fund -- $50,000
KECK Foundation --$15,000
Peter Kiewit Foundation -- $45,000
KRANNERT Charitable Trust -- $150,000
MANSANTO Fund -- $5,000
MEDICAL Trust -- $600,000
METROPOLITAN Life Foundation -- $7,500
MCCUNE Foundation -- $10,000
MCGREGOR Foundation -- $5,000
MCKNIGHT Foundation -- $35,000
MUSKEGON County Community Foundation -- $6,000
NEEDMOR Fund -- $30,000
Edward John NOBLE Foundation -- $80,000
NORTON Co. Foundation -- $25,000
PACKARD Foundation -- $100,636
PASADENA Foundation -- $5,000
PITON Foundation -- $80,000
PITTSBURGH Foundation -- $55,000
PHILADELPHIA Foundation -- $23.000
PUBLIC Welfare Foundation -- $30,000
RIPLEY Memorial Foundation -- $5,000
SAN FRANCISCO Foundation -- $32,209
SANTA BARBARA Foundation -- $20,000
Florence & John SCHUMAN -- $25,000
William G. SELBY Foundation -- $18,700
SKILLMAN Foundation -- $30,000
Harry G. STEELE Foundation -- $418,950
Eloise & Richard WEBBER Foundation -- $20,000
WESTERN Electric Fund -- $6,000
Robert WILSON Foundation -- $50,000

Γνωστούς Van Duyn συναντάμε σε MI-6 και NSA, σε ιδιόκτητο γηροκομείο των ΗΠΑ με 537 άτομα προσωπικό και 526 αδειοδοτημένες κλίνες, σε ιδιόκτητο εργοστάσιο σοκολάτας, σε βραβεία ποίησης (Mona Van Duyn), σε αίρεση του Χριστιανισμού (Unitarianism), κλπ. όμως σε καμιά περίπτωση δεν φθάνουν το μέγεθος της ισχύος των προηγούμενων οικογενειών. Οι Van Duyns συγγένεψαν διά γάμου με τους Van Cleef, μια άλλη ισχυρή οικογένεια με ολλανδικές ρίζες. Πιθανόν να σχετίζονται και με τους Vanderbilt που διαθέτουν περιουσία δισεκατομμυρίων δολλαρίων και εμφανίστηκαν ξαφνικά γύρω στο 1900. (Πολλές από τις προηγούμενες οικογένειες άλλωστε έσπασαν το όνομα τους σε δυο διαφορετικά εξυπηρετώντας σκοπιμότητες.)

13.   Οίκος Merovingean: Οίκος με αρχαία ιστορία. Μελετητές τους πρωτοεμφανίζουν στη Φρανγκία τον 5ο αιώνα μ.Χ. , όμως ανεπίσημες έρευνες από διαφορετικούς σε ιδεολογία ερευνητές δείχνουν την εποχή των Φαραώ ως αρχή της ύπαρξης των Μεροβίγγιων γύρω στο 1.200 π.Χ., και συγκεκριμένα του Ραμσή Β’. Ήταν ο Δάσκαλος της Αρχιτεκτονικής και Αποκρυφιστικής Γεωμετρίας στην Αίγυπτο. Το όνομά του είναι γραμμένο σχεδόν σε κάθε αρχαίο πάπυρο. Πλούτισε με τον χρυσό των ορυχείων της Νουβίας. Από την εποχή εκείνη μέχρι και σήμερα πολλά πασίγνωστα ονόματα σχετίζονται με τη δυναστεία των Μεροβίγγιων:
- Φίλιππος της Μακεδονίας (382-336 π.Χ.)
- Κλεοπάτρα (60-30 π.Χ.)
- Βασιλιάς Ηρώδης
- Οικογένεια Piso
- Μέγας Κωνσταντίνος (3ος-4ος αιώνας μ.Χ)
- Βασιλιάς Φερδινάνδος της Ισπανίας και Βασίλισσα Ισαβέλλα της Καστίλλης (χρηματοδότες του Χριστόφορου Κολόμβου)
- Βασιλιάς James ο 1ος της Αγγλίας
- Καρλομάγνος
- Μαρία Αντουανέτα της οποίας ο γιος ονόματι Daniel Payseur μετακόμισε στις ΗΠΑ και έγινε η κινητήριος δύναμη των αυτοκρατοριών Morgan και Carnegie.
- Βασιλιάδες της Γαλλίας όπως ο Robert II, Philip I, II & III, Louis I, II, VI, VII, VIII, IX, XIII, XV & XVI.
- Οίκοι Medicis και Lorraine
- Αψβούργοι (η πλουσιότερη δυναστεία κατά τη Ρωμαική αυτοκρατορία)
- Geoffrey Plantagenet και η Plantagenet βασιλική δυναστεία της Αγγλίας
- Βασιλιάς Ιωάννης που υπέγραψε τη Magna Carta
- Βασιλιάς Ερρίκος ο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ
- Mary Stuart και η δυναστεία Stuart
- King George I, II, και III
- Εδουάρδος Ι, ΙΙ, ΙΙΙ & VII
- Βασίλισσα Βικτώρια
- Γεώργιος o V & VI
- Βασίλισσα Ελισσάβετ η ΙΙ
- Πρίγκηπας Κάρολος και οι έτεροι απόγονοι Anne, Andrew και Edward
- Πρίγκηπες William και Harry από το γάμου του Κάρολου με την Νταιάνα
- 33 από τους 42 Αμερικάνους προέδρους συμπεριλαμβανομένων των George Washington, John Adams, John Quincy Adams, Thomas Jefferson, Franklin Delano Roosevelt, George Bush.

Η δυναστεία πήρε το όνομά της από τον Meroveus ή Merovee, αφού μετακόμισε στη Φραγκία και συνεχίζει να υφίσταται μέχρι σήμερα μέσω φατριών όπως οι  Clovis και οι Dagoberts που συνδέονται με τη μυστική κοινωνία Priory of Sion (Τάγμα των Σοφών της Σιών).  Συνήθιζε να λατρεύει τη θεά Άρτεμη (Diana). Ίδρυσε την πόλη που σήμερα λέμε Παρίσι όπου σε μια παλιά τοποθεσία θρησκευτικών τελετών δολοφονήθηκε η πριγκήπισσα Νταιάνα στις 31.8.1997. Η ίδια η βασιλική οικογένεια, απόγονοι Μεροβίγγιων κι αυτοί, ήταν αναμεμειγμένοι σε αυτή την τελετή. Η Νταϊάνα ήταν απόγονος των Μεροβίγγιων, το ίδιο και η Kate Middleton.

Φημολογείται ότι είναι ο οίκος που έχει περισσότερο από όλους χρησιμοποιήσει την τακτική του αποπροσανατολισμού (DECEPTION).

7ο Γενικό Συμπέρασμα : Κι αν στο 6ο επίπεδο υπήρχε μία στο δισεκατομμύριο να αγγίξεις, εδώ στερεύει και η τελευταία πιθανότητα, διότι έχεις να κάνεις με διεστραμμένους αδίστακτους τύπους που βρίσκονται πάντα υπεράνω των νόμων.
Ακόμα κι αν καταφέρεις να στρέψεις τον έναν ενάντια στον άλλον, υπάρχουν οίκοι που περιμένουν στην ουρά.
Ένας από αυτούς είναι οι Reynolds. Άλλος οι Vanderbilt.
Ζωντανό παράδειγμα ο οίκος Ωνάσση που ξεθώριασε με τα χρόνια και κατά πάσα πιθανότητα έχει σήμερα αντικατασταθεί.  

8ο Επίπεδο: Το στέμμα. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί πλήρως η έννοια «το στέμμα». Ίσως είναι η Αγγλική Βασιλική Οικογένεια, ίσως είναι ΟΛΟΙ όσοι ανήκουν στο βασιλικό κύκλο παγκοσμίως με ηγέτη ή βιτρίνα την Αγγλική Βασιλική Οικογένεια.  Αμυδρές ενδείξεις πάντως, όπως το City of London και η απαγόρευση της χρήσης του τίτλου ΣΕΡ στον υπόλοιπο κόσμο, φανερώνουν μια αξιοσημείωτη ισχύ στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Φήμες μιλούν για συνέχιση της Αιγυπτιακής Ηγεμονίας, ντυμένης με μοντέρνα ρούχα της εκάστοτε εποχής. Θα χρειαστεί να ανατρέξουμε σε λεπτομέρειες που φανερώνουν ομοιότητες, όπως π.χ. η όψη του βασιλικού θρόνου, έθιμα τελετών, κλπ. αλλά πάνω από όλα ας μην ξεχνάμε ότι η ίδια η πυραμίδα είναι προϊόν της αρχαίας Αιγύπτου.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ο λόγος που ασχολήθηκα με αυτή την έρευνα, ήταν αρχικά για να συμπληρώσω κάποια κομμάτια του παζλ που έλειπαν, όπως π.χ. ποια η σκοπιμότητα των παγκοσμίων πολέμων εκτός από τα υπερκέρδη του εμπορίου όπλων και πετρελαίου ? Και δεν αρκέστηκα στην υλική εξήγηση διότι κάθε μα κάθε κίνηση / δράση του σχεδίου της Πυραμίδας εξυπηρετεί  τουλάχιστον 3-4 σκοπιμότητες και για κάθε μιά από αυτές υπάρχει πάντοτε plan-B , plan-C κλπ.

Ο σκοπός της ανάρτησης δεν είναι να «πείσει». Είναι να προβληματίσει. Να κάνει όσους το διαβάσουν να μπουν στη διαδικασία να ανατρέξουν στη ζωή τους και να βρουν στοιχεία της καθημερινότητάς τους που έρχονται και δένουν με σημεία της ανάρτησης.

Όσα έχουν αναρτηθεί απορρέουν από βιβλιογραφία, διαιδικτυακές βιβλιοθήκες, και άρθρα περιοδικών /εφημερίδων. Κάποια στοιχεία έχουν παρθεί από έρευνες πανεπιστημίων, κάποια άλλα είναι δικά μου προσωπικά συμπεράσματα. Τι σημασία έχει όμως, από τη στιγμή που η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να πείσει ή να γίνει αποδεκτή αυτούσια ?

Προσωπικά σας προτρέπω να τη διαβάσετε δυο και τρεις φορές. Ότι σας κάνει εντύπωση, ψάξτε το. Κάντε τη δική σας έρευνα. Μην επαφίεστε στην έτοιμη «μασημένη» γνώση. 
Σκάψτε βαθύτερα.
Η γνώση είναι δύναμη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ