ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

« Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά. »
Οδυσσέας Ελλύτης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
Είμαστε Έλληνες πολίτες που δεν άντεξαν και δεν αντέχουν να βλέπουν την κατάπτωση της Χώρας τους, χώρας που γέννησε τον πολιτισμό τις επιστήμες και τη Δημοκρατία.
Οργιστήκαμε πάρα πολλές φορές παρακολουθώντας την Ανυπαρξία, την Σκοπιμότητα, την Κονιορτοποίηση της κοινωνίας και των ανθρώπων αυτού του τόπου από τους ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ πολιτικούς ταγούς, υπηρέτες των προσωπικών τους συμφερόντων και του μικρόκοσμου τους. Οικογένειες δοσίλογων που διαχρονικά έχουν λεηλατήσει και λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο από τους πόρους της Πατρίδας μας, έχοντας καταστρατηγήσει Νόμους και Σύνταγμα, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρώπινου κεκτημένου και όχι μόνο!
Είμαστε οργισμένοι με την ασυδοσία και το θράσος αυτών που μας κυβερνούν αρκετές δεκαετίες, «πολιτικοί» που έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μας, τα ιδανικά μας και ότι πρεσβεύει για εμάς τους πολίτες και την Ανθρωπότητα η πατρίδα Ελλάδα.
Είμαστε εκείνοι που δεν υποχωρούν στις ορέξεις αυτών που θέλουν να μας εξαπατήσουν, να μας «εξαφανίσουν» ως Ιστορία, Έθνος, Κράτος, Πνεύμα και στάση ζωής!
Εκείνοι που αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν νέο πολιτικό φορέα με τον τίλο
« ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ »
και που ως σκοπό έχει να σταθεί απέναντι σε όλους και σε όλα, εκείνους και εκείνα, που συντελούν στην εκμετάλλευση και την εξαθλίωση των πολιτών, στο ξεπούλημα της Εθνικής μας ταυτότητας του πλούτου και της κυριαρχίας.
Είμαστε εκείνοι που ως σκοπό έχουν την πραγμάτωση της άσκησης της εξουσίας στην πατρίδα μας άμεσα από τον λαό με νόμιμο και ειρηνικό τρόπο, με πολιτειακή και κοινωνική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, όπως αυτά ορίζονται από τα δικαιώματα του ανθρώπου και το Σύνταγμα μας (αναθεωρημένο από τις εγκληματικές παρεμβάσεις των «πολιτικών»), θεσμοθετώντας αυστηρές δικλείδες κατά της διαφθοράς καθώς και άμεση ανάταση και ανασυγκρότηση της οικονομίας. Τελικός μας στόχος είναι η επαναφορά του αισθήματος δικαίου στους πολίτες, η απόδοση δικαιοσύνης στους ενόχους, σε όλους εκείνους που συνήργησαν στην σημερινή «κατάντια» της αγαπημένης μας Πατρίδας (στο εσωτερικό και στο εξωτερικό) καθώς και η αποζημίωση της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών για την ζημία που έχουν υποστεί.