ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

αγαπητέ συμπατριώτη διάβασε το αν θέλεις ......


.... είσαι εσύ που σπεύδεις να οικειοποιηθείς ένα κομμάτι δάσους, που πριν λίγο κάποιος καθοδηγούμενος εμπρηστής είχε κάψει !
πας στο πρωτοδικείο σε συνεννόηση μα κάποιον φίλο σου, αλληλομηνυόμενοι για τη κυριότητα του καταπατημένου, παίρνετε εύκολα σχετική απόφαση που σας εκχωρεί τη γη, μόνο με τη δική σας μαρτυρία.
Χτίζεις παράνομα και με γνωστό σου βουλευτή παίρνεις νερό και ρεύμα και το παίζεις "μάγκας"γιατί μόνο εσύ είσαι αυτός που μπορείς να κάνεις τέτοιες πουστιές !
.... έρχεται το άθλιο κράτος και σου λέει δήλωσε το, πλήρωσε το πρόστιμο (...πάντα έχει ανάγκη από έσοδα) και σου το αναγνωρίζει.
Όμως λεβέντη μου, κάποιοι άλλοι βάζουν καινούργιους εμπρηστές να κάψουν δίπλα στο δικό σου, αφού τους άνοιξες την όρεξη, για να επεκταθεί ο αστικός ιστός και τότε χάνεται ο έλεγχος της πυρκαγιά και καταστρέφονται όλα και τα πάντα και το δικό σου "νομιμοποιημένο παράνομο" και εσύ θα κλαις στα κανάλια για τους κόπους μιας ζωής .......
και θα έρθει το ΚΑΚΟ ανοργάνωτο και ελεεινό Ελληνικό δημόσιο, να σου πει, πως εσύ φταις και πως δεν μπορεί να σε προστατέψει, στις πλημμύρες, στις φωτιές και στους σεισμούς !
.... φταίμε όλοι μας μα πάνω απ όλα ΦΤΑΙΕΙ η Ελληνική πολιτεία και οι ανίκανοι κυβερνώντες, που παρεμπιπτόντως, εμείς τους ψηφίζουμε !
σκληρά λόγια, αλλά τώρα πρέπει να ειπωθούν, γιατί σε λίγο θα ξεχαστούν και αυτές οι φωτιές και οι χαμένοι άνθρωποι, όπως δηλαδή συμβαίνει πάντα στον τόπο μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ