ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού.

φωτογραφία www.enet.gr
Αν είσαι Έλληνας και δεν είσαι αριστερός, είσαι ένα κατώτερο ον για τους «φιλάνθρωπους» και είσαι άξιος χλευασμού και αδιαφορίας.
Για να σε προσέξουν θα πρέπει να είσαι βρωμιάρης, ελεεινός, τρισάθλιος και ζητιάνος, ειδάλλως δεν είσαι άξιος της «ελεημοσύνης» τους.
Κάποτε οι αριστεροί όταν οι απεργοσπάστες τούς έκλεβαν τις δουλειές, αρματώνονταν κι έβαλαν κατά πάντων και των αφεντικών αλλά και των εργατών που γύρευαν ένα κομμάτι ψωμί.
Δεν τους αναγνώριζαν το δικαίωμα να βρουν κι αυτοί στον ήλιο μοίρα, όπως σήμερα που το αναγνωρίζουν στους λαθρομετανάστες, εις βάρος των γηγενών εργατών.
Όχι μόνο υπερασπίζονται το άδικο αλλά εξυπηρετούν και το κεφάλαιο που εισάγει ευτελείς δούλους για μεγαλύτερο κέρδος.
Από την πρώτη μέρα της πολιτικής υπέρ της λαθρομετανάστευσης, κατηγόρησα το ΚΚΕ γιατί στο όνομα μιας δήθεν διεθνής εργατιάς κάποιοι Έλληνες εργάτες υπέφεραν.
Δηλαδή το ευαγγέλιο του κεφαλαίου, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» ενστερνίζεται και το λαϊκό κόμμα. Πόσο οξύμωρο και πόσο ηλίθιοι είναι όλοι οι φανατισμένοι της γης;
Δεν το βλέπουν πως κάθε θέση εργασίας που καταλαμβάνουν οι λαθρομετανάστες -με αθέμιτο μάλιστα ανταγωνισμό- χάνει την θέση του κι ένας Έλληνας.
Γιατί ο άνθρωπος είναι ένα εγωιστικό κτήνος, «βλέπει» μόνο όσα τον βλάπτουν και όσα ικανοποιούν την φιλαυτία του και την μεγαλομανία του να παριστάνει τον άρχοντα ο χωριάτης.
Αν και όταν οι λαθρομετανάστες διεκδικούσαν θέσεις στο δημόσιο ή ανωτέρων υπαλλήλων τότε θα καιγόταν ο «κώλος» τους και θα σήκωναν λάβαρα Κολοκοτρωνέικα, ναι, αυτόν που χλευάζουν ανίκανοι να αντιληφθούν τις ομοιότητές τους.
Προεστοί γαρ εκατέρωθεν!
Δεν πρέπει να λέγεσαι κομμουνιστής όταν υπερασπίζεσαι το δίκιο ενός εργάτη εναντίον τού δικαίου ενός άλλου εργάτη.
Να λέγεσαι δικολάβος, γιαλαντζί κομμούνι!
Όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι» έχουν αναμετρηθεί με τη φτώχεια;
Περπάτησαν σε λασπωμένους δρόμους;
Έσταξε ποτέ το ταβάνι τους;
Έσβησε ποτέ η φωτιά πριν καν πέσει η παγωνιά της νύχτας;
Βγήκαν στους καφενέδες ξημερώματα με ένα σκεπάρνι στον ώμο να βρουν δουλεία στο γιαπί; Χτύπησαν πόρτες σε φάμπρικες για μεροκάματο;
Να δουν τι θα πει αστική επιβίωση. Αντιθέτως τρώνε γλυκό και δανεικό ψωμί κι επειδή το βρήκαν εύκολα θαρρούν πως ήταν ίδιο για όλους τους υπόλοιπους.
Υποσυνείδητα νιώθουν τύψεις κι έχουν βαλθεί να εξιλεωθούν προσφέροντας την συμπαράστασή τους, σε μια εικόνα που εστιάζει το κεφάλαιο με ευχολόγια μεν, εις βάρος δε, μιας κατώτερης εργατικής τάξης -της ανειδίκευτης.
Και δυστυχώς οι πολιτικές της «αριστερής» μεταπολίτευσης κατάφεραν να εξολοθρεύσουν την ιδιωτική πρωτοβουλία, καθιστώντας αυτούς, ανειδίκευτους εργάτες και τώρα τους δίνουν τη χαριστική βολή.
Από τη μια εισάγοντας λαθρομετανάστες με ανταγωνιστικά ως ευτελή μεροκάματα κι από την άλλη εξάγοντας όλο το συνάλλαγμα οι μόνοι εργαζόμενοι πλέον λαθρομετανάστες αυτοστιγμεί, αλλά και οι Έλληνες, εμμέσως, καταναλώνοντας σκουπίδια στις πολυεθνικές.
Με την αρωγή των «αριστερών ρατσιστών» κατάντησαν τους Έλληνες παιδιά ενός κατώτερου θεού!

Rory Gas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ