ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Διαβάστε για το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ.


Για την ενημερωσή σας, σάς γνωστοποιώ ότι ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες οι εργασίες προετοιμασίας του "Ανταλλακτηρίου Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων", το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ, όπως θα λέγεται. Εκεί θα παραλαμβάνονται τα αγροτικά\ελληνικά προϊόντα τα οποία θα διατίθενται ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΕΡΔΟΣ στους καταναλωτές της Αθήνας.
Το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ βρίσκεται στην περιοχή Κολωνού, πίσω ακριβώς από το σταθμό Λαρίσσης, οδός Αγίας Σοφίας 50 και Διδυμότειχου, με συνολικό εμβαδόν για την πώληση των προϊόντων, 200 τετραγωνικά  μέτρα.
Καλούνται οι εθελοντές αγρότες και καταναλωτές να δηλώσουν συμμετοχή -ο καθένας με τη δική του δυνατότητα - στον υπεύθυνο κ. Γιάννη Γαλανόπουλο τηλ. 697 5646728.
Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη οργανωθεί η πρώτη ροή αγροτικών προϊόντων όπως φασόλια, ρύζι, φακές, μακαρόνια, τσίπουρα, κρασιά, μέλια, αλεύρι, κ.α. Και τα οποία θα πωλούνται σε τιμές "χωραφιού", χωρίς μεσάζοντες.
Το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ θα συνεχίσει και με εισαγωγές προϊόντων και δίκτυο τροφοδοσίας που θα οργανωθεί από ομοειδούς τύπου συνεταιριστικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του εξωτερικού.
Πηγή: Εφημερίδα "ΡΗΞΗ", Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011
Β.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ