ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ACTA ! Πείτε ΟΧΙ στην ACTA !

Η υπογραφή της συμφωνίας ACTA από κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (συν την δοτή κυβέρνηση των καθαρμάτων ), δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει και κάθε διαπραγμάτευση , διότι πρέπει πρώτα να επικυρωθεί και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
STOP ACTA! 2012 INTERNET FREEDOM! (Greek Subtitles)



Η ACTA θα ψηφιστεί τον Ιούνιο του 2012 , προκειμένου είτε να κυρωθεί ή “ να απορριφτεί ” , όποτε τα γράμματα διαμαρτυρίας που θα αποσταλούν προς τους ευρωβουλευτές , με το αίτημα – απαίτηση να μην την ψηφίσουν , συστήνοντας και στους συναδέλφους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να την απορρίψουν , καθώς και η ενημέρωση τους για τους κινδύνους της ACTA ….. ίσως …. να εμποδίσουν σε μεγάλο βαθμό την επικύρωση της.




Επίσης διάφορες επιτροπές του Ε.Κ. θα πρέπει να δώσουν τη γνώμη τους σχετικά με το κείμενο, τις κατευθυντήριες γραμμές για τελική στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , σχετικά με την ACTA , πριν αυτή φτάσει να ψηφιστεί από το σύνολο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου . Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα μέλη των διαφόρων επιτροπών αυτών , και , τους ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , για να βεβαιωθούν ότι όλοι έχουν ακούσει : για το τι ακριβώς « πάει στραβά » με αυτή την ACTA.

ACTA Explained (Greek Subs)



Τι είναι η ACTA;
Η ACTA είναι μια διεθνής εμπορική συμφωνία , που διαπραγματεύθηκαν η Ευρωπαϊκή Ένωση , οι Ηνωμένες Πολιτείες , η Ιαπωνία , ο Καναδάς , η Νότια Κορέα , Αυστραλία , Μεξικό , Μαρόκο , Σιγκαπούρη , καθώς και μερικές άλλες χώρες , της οποίας στόχος είναι η επιβολή των πνευματικών δικαιωμάτων και η αντιμετώπιση των παραποιημένων προϊόντων (ως εκ τούτου, ακρωνύμιο της: την καταπολέμηση της παραποίησης Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών).

Το κύριο πρόβλημα με αυτή τη συνθήκη είναι ότι όλες οι διαπραγματεύσεις έγιναν κρυφά , με τον αποκλεισμό των πολιτών και των οργανώσεων των από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων , σαν να λέμε « η κατ εξοχήν μέθοδος της παγκόσμιας διακυβέρνησης ».

« Όλες οι πληροφορίες μέχρι το 2010 στηρίχθηκαν σε διαρροές του απορρήτου που διέρρεαν εκ προθέσεως , για την παραπλάνηση του κοινού. »
Οι διαπραγματεύσεις για την ACTA άρχισαν το 2007 και ολοκληρώθηκαν το 2010.
Ποιοι χώρες υπέγραψαν ήδη την ACTA;


Οκτώβριος 2010: Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποία ενέκρινε την συνθήκη , μαζί με τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη και Νότια Κορέα
Γενάρης του 2011: η Ευρωπαϊκή Επιτροπή , αρμόδιος για τις διαπραγματεύσεις , σε συνδυασμό με μη εκλεγμένους αντιπροσώπους από 22 κράτη μέλη : Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Σλοβενία, Λουξεμβούργο , Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο
«Η υπογραφή της συμφωνίας ACTA από τις ευρωπαϊκές χώρες δεν σημαίνει ότι η τίθεται και σε ισχύ , πρέπει να επικυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.»

Ποιες χώρες δεν έχουν υπογράψει την ACTA;
Μεξικό, την Ελβετία και η Γερμανία (μέχρι τώρα)
Και στις δύο χώρες, η κατάσταση δεν είναι σαφής.
Η Γερουσία Μεξικού ψήφισε ένα μη δεσμευτικό ψήφισμα που απορρίπτει την επικύρωση της συνθήκης πέρυσι, μετά από πολύ-συμμετοχικές δημόσιες ακροάσεις που έδειξαν ότι η ACTA αντιτίθεται στο Σύνταγμα .
( . . . . . καλά εμείς εδώ συνεχίζουμε και μιλάμε δημοκρατία ; και για … ; )

Α! να και μια φωτογραφία …. από τα πρεζάκια των ΜΑΤ , καθώς κυνηγούν τα παιδιά σας .
Κόκα , κόκα , κόκα ….. Φυσικά μιλάμε για κόκα χωρίς κόλα ,
«Ποια «σεα» και ποια «μεα» ; ….. παν αυτά …. αυτούς τους φτιάχνουν με φτυαριές !» …. όλα νόμιμα …… ένα κιλό COCAINE είναι νομιμότατο ….. για την υπουργαρα …. τον «μη κύριο» Μιλτιάδη Ηλ. Παπαϊωάννου, που προσπαθεί να καταστρέψει τα νιάτα της Ελλάδος ρίχνοντας τα στην πρέζα για χάρη των ( χρηματοδοτών ; ) ναρκεμπόρων !

Να τον χαίρονται οι *@%#>^* ψηφοφόροι του ……
Πάντως ένα είναι σίγουρο …. χα, χα, χα
…..τα ΜΑΤ …. θα την βρουν …. από … κ@τ@δρομείς …
Και τότε …. Θα περάσουν καλά … χα, χα, χα…..
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :  Revelation9-Abaddon-The-Destroyer-



«Αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή των πολιτών». Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν είχε ουδεμία εκπροσώπηση στις διαπραγματεύσεις της ACTA .
Είναι εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός , ότι η δημοκρατική συζήτηση έχει αποβληθεί από τις συνομιλίες μιας νομοθεσίας που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε θεμελιώδεις ελευθερίες , όπως αυτή της ελεύθερης έκφρασης.
«Ακριβώς ….. η αποδοχή ή η απόρριψη μιας συμφωνίας δεν αποτελεί άσκηση της δημοκρατίας, βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας.»



Τα μέτρα που αφορούν τα δικαιώματα των ανθρώπων πρέπει να συνδέονται απευθείας με δημοκρατικές διαδικασίες , και όχι να επιβάλλονται στους λαούς μέσω της ρύθμισης με τις οδηγίες της Χ’ κοινοτικής νομοθεσίας .
D’Andrea Incecco, ο διευθυντής δημοσίων υποθέσεων από EuroISPA (Business ένωση των ευρωπαϊκών φορέων παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου) :
Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το τελικό κείμενο θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στις αναπτυσσόμενες χώρες και να υπονομεύσει την ισορροπία μεταξύ της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και την ανάγκη για την παροχή προσιτών φαρμάκων για τους φτωχούς.

Michelle και Childs των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κάτοχοι του Νόμπελ ειρήνης, έχουν εκδώσει ένα πολύ κρίσιμη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την ACTA.
“Μάθετε περισσότερα” – Τα κυριότερα σημεία είναι :
• ACTA : μετατρέπει τις εταιρείες του Διαδικτύου ( ISP , φορείς παροχής υπηρεσιών ) σε μια ιδιωτική αστυνομία πνευματικών δικαιωμάτων, επιβάλλοντας σε αυτές να αναλάβουν τη νομική ευθύνη για ό, τι οι χρήστες τους κάνουν on-line.
• ACTA : επιφέρει επικίνδυνες ποινικές κυρώσεις
• ACTA : παρακάμπτει τη δημοκρατία και « ανοίγει την πόρτα σε μια παράλληλη νομοθετική διαδικασία » , την οποία οι ευρωβουλευτές θα πρέπει να σταματήσουν.

Μόλις οι διάφορες επιτροπές δώσουν τη γνώμη τους για την ACTA, τότε η ACTA θα τεθεί σε ψηφοφορία ενώπιον ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ψηφοφορία στην ολομέλεια). Δεν θα ξέρουμε ακριβώς την ημέρα ψηφοφορίας στην Ολομέλεια, διότι ο προγραμματισμός της Ολομέλειας δίνεται στην δημοσιότητα , λίγες μόνο ημέρες / εβδομάδες πριν.
Πρέπει λοιπόν να παραμείνουμε σε εγρήγορση και για αυτό το θέμα , μαζί με τις αναγκαίες καταλήψεις των κτιρίων , των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ μας ταμείων , των οργανισμών κοινής ωφελείας , κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών – εβδομάδων , ώστε να προστατεύουμε το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , και , απαλλαγούμε μια για πάντα από όλα αυτά τα b@stard μιάσματα που μας κυβερνούν !
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!
Εξ αλλού το γνωστό παραμύθι των illuminist ….. για αλλαγή των προσώπων….
όχι μόνο δεν μας αρέσει πλέον ….. αλλά και μας αηδιάζει !!!!!!!!!!!!

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ.1.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ACTA και τους κινδύνους για την ελευθερία μας στο http://lqdn.fr/acta

Υ.Γ.2.
= ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ=
Ομογενείς – ΠΡΟΣΟΧΗ – ‘Όχι χρήματα στους απατεώνες : (κυβερνητικές, κρατικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)
Ομογενείς και ομογενειακές Οργανώσεις , ΜΗΝ δίνεται χρήματα (για βοήθεια στους συνέλληνες στην πατρίδα) σε κυβερνητικές Υπηρεσίες, νομαρχιακές, δημοτικές, γενικά κρατικές.
Είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!!
Θυμηθείτε ότι έφαγαν τα χρήματα της Ομογένειας για τους πυρόπληκτους το 2007. (τότε το 2007 εγγυάτο εκείνο το λαμογιο ο κολλητός του εθνάρχη) ( από τότε δεν τον ξανακούσαμε τον μολυβιατη …..καθάρματα όλα …… καθάρματα )
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΑΝΑΛΑ ,
«Δώστε τα χρήματα απευθείας στους έχοντες ανάγκη (το καλύτερο) ή σε φιλανθρωπικές Οργανώσεις, αποδεδειγμένα καθαρές (μη κρατικές).»



Ενας Ελληνας.


1 σχόλιο:

  1. Η μπλόφα της Ευρώπης

    Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Φεβρουαρίου 23, 2012

    From HEIL GAP ( or mind the GAP

    https://1greek.wordpress.com/2012/02/23/%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82/



    http://netnewsgr.wordpress.com/2012/02/23/%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ