ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προεκλογικές υποσχέσεις για προσλήψεις σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Εμπόριο ελπίδας έχουν στήσει τα κόμματα του δικομματισμού σε επαρχιακές πόλεις λίγο πριν τις εκλογές, όπως καταγγέλει η Πανεργατική κίνηση δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, Αυτόνομη Παρέμβαση.

Όπως καταγγέλουν, διάφορα Πολιτικά Γραφεία, υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων εξουσίας κυρίως σε επαρχιακές πόλεις έχουν στήσει «δόκανα» ομηρίας χιλιάδων ανέργων πουλώντας ελπίδα για μια θέση στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Για τις ανάγκες της δικής τους επιβίωσης ξαναστήνουν ένα νέο εμπόριο ελπίδας για μια θέση εργασίας 5μηνης απασχόλησης, στα πλαίσια προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας με την συμμετοχή και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Οι οργανώσεις καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις συλλογικότητες πολιτών, εκεί που κάνουν τέτοιες πρακτικές την εμφάνισή τους από τους εμπόρους ελπίδας για «λίγη δουλειά», για λίγα ευρώ, να αναπτύσσουν πρωτοβουλίες πολιτικής αποδοκιμασίας και καταδίκης, για να βάλουν φρένο στους φαύλους και ιδιοτελείς πολιτικάντηδες.

Τέλος, δηλώνοντας τη διαφωνία για το εργασιακό πρότυπο που εδραιώνεται με αυτά τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας διεκδικούν να γίνουν προσλήψεις τακτικού προσωπικού εκεί που υπάρχουν ανάγκες.

πηγή: http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=12707&spec=job&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ