ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΣ



ΣΗΜΕΙΩΜΑ

"Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετων πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται απο έλληνες εδω και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θατσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθουμε."

Αλέξανδρος 29/05/12

Πατέρας δύο παιδιών, άνθρωπος του μεροκάματου έδεσε την θηλιά στον λαιμό του,,, κρεμάστηκε σε ένα δέντρο ,,, στο πλάι του βρέθηκαν τα εργαλεία και η φόρμα της δουλειάς,,,

Όπως λένε οι μαρτυρίες δύσκολα έβρισκε μεροκάματο σε επισκευές πλοίων ή σε οικοδομές. Χθες, οι γείτονες τον είδαν να στέκεται μόνος σε ένα παγκάκι. Κανείς δεν μπόρεσε, λένε, να φανταστεί πως είχε φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας. Σήμερα όπως κάθε μέρα ο 60χρονος πήρε τα εργαλεία του, τη φόρμα του και έμοιαζε να ξεκινάει για το μεροκάματο. Δυστυχώς αποδείχθηκε πως είχε πάρει τη μοιραία απόφαση.
Πέντε λεπτά μετά τις επτά το πρωί οι περαστικοί από το πάρκο αντίκρισαν το τραγικό θέαμα. Ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά. Οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Εντόπισαν πάνω του το σημείωμα με το οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
Παλιότερα ο 60χρονος είχε ένα κατάστημα, ωστόσο οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και το έκλεισε. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν είχε προσπαθήσει να μπαρκάρει. Τη Μεγάλη Εβδομάδα μάλιστα ξεκίνησε ταξίδι ως ηλεκτρολόγος πλοίου. Δεν κατάφερε όμως να συνεχίσει σε αυτή τη δουλειά. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε στο newsit πως είχε προσπαθήσει να πουλήσει και ένα οικογενειακό ακίνητο στη Νίκαια, αλλά και πάλι δίχως αποτέλεσμα.
Στην τριώροφη πολυκατοικία όπου έμενε η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Οι γείτονες μιλούν για έναν καλό και ευγενικό άνθρωπο. Γνώριζαν ότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο άνθρωπος θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ (newsit.gr)


Από το Γραφείο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το μήνυμα του τραγικού αυτόχειρα της Νίκαιας, έχει αποδέκτες τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν εναλλάξ, 31 χρόνια την Ελλάδα και οδήγησαν στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα τον ελληνικό λαό.

Κοινοποιείται παράλληλα και στις «θυγατρικές επιχειρήσεις»- κόμματα που χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς συνταγή, με άλλο περιτύλιγμα.

Και για όποιον δεν κατάλαβε, ή δεν πρόλαβε να το διαβάσει, τους ενημερώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο, ότι τα ψέματα με τα οποία νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να εξαπατούν τον ελληνικό λαό, τελείωσαν,,,

www.neolailaos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ