ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Φίλες και φίλοι,
Ο σύντομος και πρωτόγνωρος προεκλογικός χρόνος και τρόπος, δεν μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια πληρέστερη και καλύτερη επικοινωνία μαζί σας.
Με το σκεπτικό ότι θέλουμε περισσότερο να ακούσουμε εμείς τις δίκες σας φωνές αληθείας, που βγαίνουν από τα στόματα των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου του καφενείου και της παρέας, της γειτονιάς και της συνοικίας.
Να ειδουμε από κοντά την αγωνιά και τα προβλήματα, που χρονιά τώρα ταλανίζουν την νεολαία, τις γυναίκες, τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες, τους αγρότες.
Για να βρούμε μαζί τις λύσεις και τις διεξόδους.
Και λιγότερο, όσα μπορούσαμε να πούμε εμείς προς εσάς.. Δεσμευόμαστε όμως, να βρεθούμε κοντά σας μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 αδιάφορου εκλογικού αποτελέσματος.
Επειδή ο προεκλογικός χρόνος τέλειωσε και η λαϊκή ετυμηγορία έφτασε, θεωρούμε χρήσιμο και ενδιαφέρον να σας γνωρίσουμε μερικές θέσεις και απόψεις μας «στο γίγνεσθαι των πολιτικών εξελίξεων στην χώρα μας.»
Είναι αλήθεια ότι με καταχρεωμένη σήμερα την Ελλάδα, βιώνουμε μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση. Με τα μετρά λιτότητας των δανειακών συμβάσεων και μνημονίων, που πάρθηκαν χωρίς διαπραγματεύσεις και χωρίς έγκριση από τη Βουλή και το λαό, μειώθηκαν τα εισοδήματα περιορίστηκαν σημαντικά οι μισθοί και οι συντάξεις και άλλαξαν ριζικά οι εργασιακές σχέσεις. Αυξήθηκε η φοροδιαφυγή και η σπάταλη.
Δεν έτυχε τελικά «το φάρμακο» της διαχρονικής συνταγής, το μνημόνιο στην θεραπεία άρρωστων οικονομιών.
Όταν αυτές πάσχουν από «ανίατες» διαχειριστικές διαπλεγμένων συμφερόντων, από διαφθορά και αδιαφάνεια, οι όποιες δανειακές συμβάσεις δεν σε απαλλάσσουν από τα χρέη και τα δάνεια.
Όμως σαϊτών τον κατήφορο που πηρέ η χώρα μας πρέπει όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε για να κρατήσουμε την Ελλάδα μας όρθια και υπερήφανη. Όπως την πήραμε από τους προγονούς μας με ηρωικούς αγώνες και αμέτρητες θυσίες.
Προέχει για όλους μας η σωτηρία της πατρίδας μας για να αποφύγουμε τα χειρότερα.
Πολιτική είναι η χαρισματική ικανότητα των αρχόντων, να προβλέπουν και να προλέγουν τόσον τα τωρινά όσο και τα μελλούμενα, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι άρχουν σε ανθρώπους, σύμφωνα με το νόμο και όχι για πολυετές.
Είναι γεγονός, συνήθως κάθε τέσσερα χρονιά στις προεκλογικές περιόδους οι υποψήφιοι πολιτικοί να λένε πολλά και να υπόσχονται περισσότερα. Σκοπός τους είναι να πάρουν την ψήφο του πολίτη. Το μοναδικό όπλο του ψηφοφόρου στα τέσσερα χρονιά είναι η ψήφος του. Τότε θα πρέπει να κάνει σωστή επιλογή κόμματων και προσώπων που θα τον αντιπροσωπεύσουν στην κεντρική εξουσία.
Δεν οφείλει σε τίποτα και είναι κουραστικό να ακούει κανείς, πολίτες «μετανοιωμένος» και «κοψοχέρηδες».
Ψηφίζουμε τους καλύτερους και ικανότερους. Που έχουν γνώση, αξιοπιστία, ήθος και χαρακτήρα. Που πιστεύουν στις ηθικές αξίες. Που σέβονται τις Χριστιανικές οικογενειακές αρχές. Που τιμουνε τις Εθνικές Παραδόσεις.
Τώρα στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 καλουμεθα και έχουμε όλοι την υποχρέωση υποψήφιοι και ψηφοφόροι να κάνουμε ένα ταξίδι στην σημερινή πραγματικότητα για να ειπούμε από κοντά το χθες, το σήμερα και το αύριο.
Να δώσουμε περισσότερη και μεγαλύτερη προσοχή, όχι στα όσα μας έλεγαν οι προηγούμενοι πολιτικοί άρχοντες, αλλά στα όσα «στραβά» έκαναν ή με ασυγχώρητες παραλείψεις δεν έκαναν.
Να εμπιστευτούμε αυτούς που ανεβαίνουν στην πολιτική για να δώσουν αξιοπιστία και λάμψη στην «καρεκλά» της εξουσίας και όχι να πάρουν από αυτή δόξα πλούτο και αξιώματα.
Επιτρέψτε μου καλοί μου φίλοι, να σας ζητήσω την στήριξη σας, να με ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές, για να αλλάξουμε μαζί τις λαθεμένες πολίτες των κόμματων και τους πολιτικούς των προηγούμενων κυβερνήσεων που οδήγησαν την Ελλάδα ταπεινωμένη και χλευασμένη στην πιο χρήσιμη καμπή της ιστορίας της.
- «……Εμπιστευτούμε κάθε άτομα ικανό αλλά και τίμιο να υπηρετήσει τα «κοινά» συμφέροντα του τόπο του» τονίζει με έμφαση ο μεγάλος συγγραφέας και κοινωνιολόγος Ανατολή Φρανς με το σκεπτικό ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και χρήσιμοι, αλλά οι απασχολούμενοι με τα κοινά είναι χρησιμότεροι αφού είναι απαραίτητοι για την λειτουργιά του Κράτους των θεσμών τις Πολίτες και της Δημοκρατίας.
Οι διακηρύξεις όλων περί εμπειρίας, ειλικρινείας, διαφάνειας, συνέπειας και προοπτικής, προφανώς θα ακουστούν από όλα τα κόμματα και από πολλούς συνυποψήφιους. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με επικεφαλή το άξιο αρχηγό τους, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ πλαισιωμένος από ένα άριστο επιτελείο και εκλεκτούς υποψηφίους βουλευτές σας γνωστοποιούμε ότι όταν διακηρύττουμε έχουμε πλήρη γνώση της σημασίας και της βαρυτητας αυτών των λέξεων.
Στις εκλογές ο νικητής αυτών βγαίνει πάντα από τις κάλπες και όχι από τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις.
Εγώ, σαν ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ εκτός από το ενδιαφέρον μου για τις πόλεις της Περιφέρειας Αττικής και την αγάπη μου για τους κατοίκους αυτής, μπορώ να προσθέσω ακόμα τρία χαρακτηριστικά που με διακρίνουν. Ανθρωπιά, γνώση και συναίσθηση ευθύνης.
Πραγματικά αυτές οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 είναι μια πρόταση ευθηνής. Θεωρώ μεγάλη τιμή να είμαι στο Συνδυασμό Εκλογικής Περιφέρειας ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ με τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Με σεβασμό και εκτίμηση,
ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ