ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑ.Ο.Σ.

Το δυναμικό Παρών έδωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ πραγματοποιώντας χθες, ημέρα Τετάρτη 02.05.12, συνάντηση γνωριμίας με τη νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είχε στα γραφεία της ΝΕ.Ο.Σ. Πειραιά. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιώργος Ανατολάκης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και αναπτύχθηκε ελεύθερος διάλογος, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για την δράση της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., το ρόλο τους στο κόμμα και την παρουσία τους στα πολιτικά δρώμενα.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος υποσχέθηκε την πλήρη στήριξή του στους δυναμικούς Νεολαίους του ΛΑ.Ο.Σ., τονίζοντας ότι και ο ίδιος υπήρξε πάντα αγωνιστής στη προσωπική του ζωή, στην καριέρα του, αλλά και στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Κάλεσε επίσης τους Νεολαίους να βρίσκονται σε εγρήγορση και να διατηρήσουν στα ίδια υψηλά επίπεδα την αγωνιστικότητά τους και τον πατριωτικό τους ενθουσιασμό.

Συζήτησαν επίσης για τα πολιτικά δρώμενα, το διακύβευμα των εκλογών και την συμμετοχή και συνεργασία όλων κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και την ημέρα των εκλογών της Κυριακής 6ης Μαίου.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους και για μετά τις εκλογές, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία και η κοινή πολιτική δράση του Βουλευτή ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ και της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ.

πηγή: http://www.mantouvalos.gr/homepage/