ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Το πρωί με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ δόθηκε αιφνιδιαστική ενεργοποίηση των αεροπορικών δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με στόχο συγκεκριμένες εγκαταστάσεις σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου.

“Αποστολή εξετελέσθη”! Ο κόκκινος συναγερμός που σήμανε απροειδοποίητα στις ΕΔ ,με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ, είχε στόχο να “μετρήσει” τις πραγματικές δυνατότητες της Ελληνικής στρατιωτικής μηχανής, σ΄ οτιδήποτε απρόοπτο μπορεί να προκύψει.Και μπορεί να προκύψουν πολλά.
Ο τρόπος αντίδρασης ήταν άψογος, από όλο το προσωπικό της Π.Α., στο έδαφος και στον αέρα. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σενάριο της απειλής να αντιμετωπiστεί γρήγορα και γι΄ αυτό -αν τα γεγονότα ήταν πραγματικά- αποτελεσματικά.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές εξελίξεις και διεργασίες , είναι ενθαρρυντικό ότι υπάρχει έμπρακτη επιβεβαιώση της άψογης λειτουργίας της στρατιωτικής μας μηχανής. Η οποία ασφαλώς και αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα από την οικονομική κρίση. Προβλήματα όμως που δεν μπορούν να επηρεάσουν το κυριότερο και πιο αποτελεσματικό όπλο που διαθέτουν οι Ε.Δ. όλου του κόσμου, όχι μόνο της Ελλάδας: τον άνθρωπο, του οποίου οι αντιδράσεις και οι αποφάσεις είναι το Α και το Ω οποιασδήποτε επιχείρησης.

Αυτό ήταν το βασικότερο συμπέρασμα της σημερινής άσκησης ταχείας αντίδρασης. Και γι΄ αυτό θα πρέπει η πολιτική ηγεσία, όποια κι αν είναι αυτή επιτέλους να σοβαρευτεί. Προς το παρόν σοβαρές ενδείξεις ότι κινούμαστε προς αυτή τη κατεύθυνση, δεν υπάρχουν.....

πηγή: www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ