ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ...


Ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Γαλατσίου στο Άλσος Βείκου ( κεντρική πύλη )
την Κυριακή 13 Μαίου 2012 στις 11 το πρωί
Στην εκδήλωση που γίνεται με αφορμή την γιορτή της μητέρας θα μιλήσουν για θέματα γονεϊκής ισότητας στην ανατροφή του παιδιού και για τις σύγχρονες μορφές οικογένειας ο Γιάννης Παπαρρηγόπουλος δικηγόρος και η Μαίρη Γεωργιάδου εκπαιδευτικός και συντονίστρια του Κέντρου Στήριξης Οικογενειακών Σχέσεων του ΓΟΝ.ΙΣ. , με θέμα το ρόλο των γονέων στην ελληνική οικογένεια.
Παράλληλα, με την εκδήλωση θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση (τα παιδιά ζωγραφίζουν και αφιερώνουν στη Μητέρα) για όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας.
Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τους μουσικούς Σταύρο Εκιζόγλου, Νίκο Σπέρη και Βασίλη Σαλταγιάννη και χορευτικό από το παιδικό τμήμα της Ομάδας Χορού του Δήμου Γαλατσίου.



Ενημερωθείτε για τις παραστάσεις και τα εργαστήρια για παιδιά και γονείς του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ» όπου οι παραστάσεις συνεχίζονται & καθιερώνεται το οικογενειακό εισιτήριο. Τα μέλη του ΓΟΝ.ΙΣ. έχουν ειδικές τιμές!!!
Η Πανελλήνια Αιμοδοσία στα παιδιατρικά Νοσοκομεία που πραγματοποιήθηκε από 20 - 30 Απριλίου 2012, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά της Γονεϊκής αποξένωσης στις 25 Απριλίου συνεχίζεται...

δείτε τα βίντεο από πρόσφατες εκδηλώσεις του Συλλόγου

http://youtu.be/rVLelLWCNoU

http://youtu.be/TramCP7JnYA

http://youtu.be/A7DHCZeL89g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ