ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Mε 2 ώρες καθυστέρηση η τουρκική Αεροπορία "αναχαίτισε" το ισραηλινό F-15 στη Κύπρο !!!

"Στον ύπνο" πιάστηκε το τουρκικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης στην Κύπρο, καθώς η άφιξη τουρκικών μαχητικών έγινε σχεδόν δύο ώρες μετά την πτήση του ισραηλινού F-15 επάνω από τα Κατεχόμενα!

Συγκεκριμένα, το ισραηλινό μαχητικό πέταξε πάνω από τα Κατεχόμενα από τις 11.05 μέχρι τις 12.49, ένα γεγονός που καταδεικνύει έλλειψη ετοιμότητας και πρόβλημα στην διαδικασία λήψης αποφάσεων όταν δεν έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν έχουν προαποφασισμένη πλάνο ενεργειών, όπως γίνεται με τις παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Το ισραηλινό μαχητικό εντοπίστηκε από το τουρκικό ραντάρ του Προφήτη Ηλία (TRS-22XX), το οποίο μετέδωσε το σήμα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, αλλά για άγνωστους λόγους δεν αξιολογήθηκε σωστά από την τουρκική διοίκηση αεράμυνας. Έτσι, η εντολή για αναχαίτιση, δόθηκε περίπου 1 ώρα και 15’ μετά από το σήμερα που έλαβαν, το οποίο όπως αναφέρουν πηγές της Κυπριακής Εθνοφρουράς έφυγε στις 11.08. Περί τις 12.25 ξεκίνησε η διαδικασία απογείωσης από το Ινσιρλίκ και έφτασαν στις 12.49 κοντά στο ισραηλινό μαχητικό τα δύο μαχητικά F-16C απογειώθηκαν για να αναχαιτίσουν το ισραηλινό F-15.

Επίσης επιβεβαιώνεται απόλυτα η πληροφόρηση του defencenet.gr αναφορικά με την αντίδραση των ισραηλινών και όπως μεταδίδει το κυπριακό κανάλι Sigma Live, Συγκεκριμένα όταν τα τουρκικά μαχητικά ζήτησαν από το Ισραηλινό πιλότο να απομακρυνθεί από την περιοχή ο τελευταίος αρνήθηκε απαντώντας ότι ίπταται μέσα στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας από την οποία έλαβε άδεια και αυτοί που πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως είναι εκείνοι διότι παρανομούν κάτι που είχε μεταδώσει από την πρώτη στιγμή το defencenet.gr. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

πηγή: http://elnewsgr.blogspot.com/2012/05/m-2-f-15.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter