ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Έκαψαν με μολότοφ το πούλμαν του Ολυμπιακού (pics)

Ολοσχερώς κάηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, που βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου.

Όπως επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική της Κεφαλλονιάς άγνωστοι έκαψαν το όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο του ξενοδοχείου που διέμενε η αποστολή των "ερυθρολεύκων".

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η Πυροσβεστική Αργοστολίου η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημέρώματα του Σαββάτου. Η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς είναι σε εξέλιξη. Για έκρηξη που προήλθαν από μολότοφ κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Ζημιές υπέστη και ένα περιπολικό που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο λεωφορείο.

Ο Ολυμπιακός, που αποκλείστηκε την Παρασκευή στον ημιτελικό από την Βουλιαγμένη, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το νησί του Ιονίου στις 8:30 το πρωί με προορισμό τον Πειραιά, όπως και τελικά έγινε με... άλλο πούλμαν που τους παραχώρησε ο Δήμος Αργοστολίου.

Πρωτοφανές το συμβάν σε διοργάνωση υδατοσφαίρισης.

Οι Αρχές του νησιού ανησυχούν αρκετά για την επίθεση αυτή, ενώ κάποιοι την συνδέουν με την επίθεση που έγινε στο πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού πριν τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

«Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα, σε τουριστικό λεωφορείο, στην περιοχή Λάσση στην Κεφαλονιά. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο λεωφορείο, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα».

Βλάχος: "Πρόκειται για αντίποινα"

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στο sportfm εκφράζοντας την ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις των παικτών: «Όταν έγινε η έκρηξη, ξυπνήσαμε όλοι σοκαρισμένοι και είδαμε το πούλμαν της ομάδας να έχει καεί ολοσχερώς. Μάλιστα, πέντε λεπτά μετά την πυρκαγιά, κατέφθασαν δύο άτομα που διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με εμάς. Φανταστείτε η έκρηξη να είχε συμβεί πέντε λεπτά αργότερα».

Επιπλέον εξέφρασε φόβους ότι πρόκειται για αντίποινα για την επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενώ μετέβαινε στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό: «Από την Τετάρτη που βρισκόμαστε εδώ υπήρχαν ‘ενοχλήσεις’ από οπαδούς του Παναθηναϊκού και το λέω αυτό γιατί έφεραν διακριτικά της ομάδας τους. Δεν γνωρίζω αν έκαναν αυτοί κάτι τέτοιο, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται για αντίποινα για όσα συνέβησαν την Πέμπτη στο λεωφορείο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, παρά μόνο ότι τέτοια γεγονότα δεν έχουν θέση στον ελληνικό αθλητισμό. Δεν φταίνε σε τίποτα οι παίκτες μιας ομάδας. Αν θέλουν να κάνουν τέτοιο ας δώσουν ένα ραντεβού και ας πέσουν όλοι μαζί σε μια... θάλασσα».

πηγή: http://keratsinivoice.blogspot.com/2012/05/pics.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ