ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ΣΟΚ ! Tokyo Mitsubishi-UFJ : η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου

Aν η εκτίμηση του επικεφαλής οικονομολόγου της Citigroup, W. Βuiter, πως η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ την 1η Ιανουαρίου 2013 επέφερε ισχυρούς κλυδωνισμούς στις αγορές, τότε η πρόβλεψη της ιαπωνικής Tokyo Mitsubishi-UFJ πραγματικά σοκάρει!Σύμφωνα με τους αναλυτές του οίκου, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ έχει ήδη προγραμματιστεί και μάλιστα θα πραγματοποιηθεί πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου!
Πότε; Σύμφωνα πάντα με την Tokyo Mitsubishi-UFJ, η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ σε περίπου 10 μέρες... και πιο συγκεκριμένα... το σαββακύριακο 2-3 Ιουνίου!
Κατά τον οίκο, η φημολογία περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ στις 2-3 Ιουνίου αυξάνεται όλο και περισσότερο στις αγορές... ειδικά μάλιστα μετά τη χλιαρή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών της Τετάρτης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ιάπωνες κυρίως μέσω της Nomura αλλά και μέσω της Tokyo Mitsubishi-UFJ παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Προφανώς και η πρόβλεψη της Ιαπωνικής τράπεζας ενέχει μεγάλο ρίσκο γιατί η λογική λέει ότι οι Ευρωπαίοι θα αναμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών στις 17 Ιουνίου.
Η Tokyo Mitsubishi-UFJ δεν αποδέχεται αυτή την προσέγγιση και θεωρεί ότι θα έχουμε έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ 2-3 Ιουνίου.

http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/

www.logia-starata@blogspot.com