ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Πέτρος Στ. Μαντούβαλος μιλά για την Λαθρομετανάστευση στον αθήνα 9,84

Ο ΠΕΤΡΟΣ Στ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ, Β' Περιφέρειας Πειραιά, σε πολιτική συζήτηση στην εκπομπή του κου Τάσσου Παππά στο Ρ/Σ 9,84 αθήνα μιλά για την παράνομη μετανάστευση.

Δήλωσε ότι ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός αγωνίζεται και παλεύει ενάντια στην Λαθρομετανάστευση με το δικό του τρόπο εδώ και πολλά χρόνια και ξεκαθαρίζει ότι στο κομμάτι που λέγεται Ξενοφοβία με τις όποιες υπερβολές περιλαμβάνει ή την αυτοδικία, τόσο τον ίδιο όσο και το χώρο που πολιτικά κινείται, τους βρίσκει κάθετα αντίθετους και σημαίνει αυτόματα αποδοκιμασία της Δικαιοσύνης.

Θέτει ερωτήματα προς αναλογισμό των Ελλήνων όπως: " Ποιός τους έφερε; Γιατί δεν τους καταγράψαμε; Γιατί κανένας Υπουργός μέχρι σήμερα δεν ανέλαβε την ευθύνη; " και συνεχίζει " γνωρίζει κανείς ότι το Στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας βρίσκεται πλησίον χώρου της Ακαδημίας της Αστυνομίας καθιστώντας αυτό επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών; γνωρίζει ο Ελληνικός λαός ότι οι λαθρομετανάστες μπαινοβγαίνουν ελεύθεροι από τα στρατόπεδα; τα δικαιώματα αυτών ποια είναι; ", για αυτό

"ΟΧΙ στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των Λαθρομεταναστών,,,


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ,,,"

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες, τόνισε το τελευταίο συμβάν με τον 24χρονο νεαρό από την Παιανία που αναγκάστηκε να αφαιρέσει μία ανθρώπνη ζωή προκειμένου να περιφρουρήσει την οικογένεια του.
Επίσης, αναφέρθηκε στα γεγονότα της Πάτρας και κατήγγειλε ένα γεγονός επίθεσης βίας που έζησε ερχόμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό λίγα στενά πρίν, συνοδευόμενος από οικογενειακό φίλο του.

Και έκλεισε λέγοντας: " Είμαστε για την Πατρίδα μας, τον Πειραιά μας, την γυναίκα μας, τα παιδιά μας. Είμαστε ΥΠΕΡ της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και της ΤΑΞΗΣ !!!"

πηγή: http://www.athina984.gr/node/193543

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ