ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο ΠΕΤΡΟΣ Στ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ δίπλα στο Λιμενικό Σώμα

Πρίν λίγη ώρα ο κος Πέτρος Μαντούβαλος εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου εκφράζοντας την συμπαράσταση του σε όσους υπηρετούν το Λιμενικό σώμα και τις οικογένειες τους.

Το Δελτίο Τύπου έχει ως ακολούθως:

"Τούτη τη στιγμή, αισθάνομαι την ανάγκη να σταθώ ολόψυχα στο πλευρό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι βιώνουν μια δραματική κατάσταση.

Είναι ντροπή για την πολιτεία να επιτρέπει άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά, που είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης σε ξηρά και θάλασσα, να αναγκάζονται να πληρώνουν οι ίδιοι φάρμακα και γιατρούς προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Τη στιγμή που η περίθαλψη των λαθρομεταναστών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κοστίζει 6,5 δισ. Ευρώ.

Είναι επίσης απαράδεκτο να έχουν γίνει περικοπές στους χαμηλόμισθους λιμενικούς και την ίδια στιγμή να οφείλεται στο προσωπικό ένα πολύ μεγάλο ποσό από οδοιπορικά έξοδα, τα οποία έχουν καταβάλλει οι ίδιοι για την εκτέλεση υπηρεσίας.

Τα οξύτατα προβλήματα του προσωπικού ΛΣ, επηρεάζουν άμεσα τη λειτουργία του Σώματος, η οποία στηρίζεται πλέον μόνο στο φιλότιμο και τον επαγγελματισμό των λιμενικών.

Είναι υποχρέωση της πολιτείας να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού Σώματος και όχι να αναγκάζονται οι ίδιοι να διεκδικούν τα αυτονότητα.

Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και εκτίμησή μου στο Λιμενικό Σώμα, δηλώνω την προσωπική μου δέσμευση να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αποκαταστήσουμε αυτούς τους ανθρώπου, δίνοντας λύση στα δίκαια αιτήματά τους."


Πέτρος Στ. Μαντούβαλος
Επικεφαλής Ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. Β’ Πειραιώς

πηγή: http://www.neospeiraia.com/2012/06/ty.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ