ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ:10 κρούσματα φυματίωσης σε μεγάλο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν λίγα λεπτά έβγαλε ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής, ενημερώνοντας για το θέμα. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσοι από τους πελάτες του εστιατορίου μπορεί να έχουν προσβληθεί από φυματίωση. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η περιφέρεια Αττικής:

"Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή κρούσμα φυματίωσης που εκδηλώθηκε σε εργαζόμενο εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος νοσηλεύεται υπό θεραπευτική αγωγή στο Νοσοκομείο «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», προέβη άμεσα στις εξής ενέργειες:

-Στον προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux όλων των εργαζομένων στο εστιατόριο. Από τους 18 εργαζομένους που ελέγχθηκαν, οι 9 βρέθηκαν με θετική mantoux και παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, του οποίου τα αποτελέσματα αναμένονται.

-Στους εργαζομένους που βρέθηκαν αρνητικοί στον προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία, να λάβουν φαρμακευτική αγωγή για ένα μήνα προληπτικά.

-Στους εργαζομένους που βρέθηκαν θετικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία να καλυφθούν προληπτικά με φαρμακευτική αγωγή όλο το συγγενικό τους περιβάλλον, καθώς και τα άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί τους."

πηγή: http://www.planet-greece.blogspot.com/2012/07/10_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ