ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


Η ΑΤΕ με την ιδρυτικό της νόμο από το 1927 απέκτησε ορισμένο δικονομικά προνόμια, με τα οποία ενέγραφε προσημειώσεις, υποθήκες και κατασχέσεις σε ακίνητα οφειλετών της, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, δηλ. ακόμα και εν αγνοία των οφειλετών της, διότι είχε «ιδρυματικό» (υποτίθεται) χαρακτήρα, που απέβλεπε στην ανάπτυξη! της γεωργίας.

Μπορούσε δηλ. η ΑΤΕ, με μόνο της επίδειξη του συμβολαίου δανείου στον Υποθηκοφύλακα, χωρίς δικαστική απόφαση και με μόνο τον μονομερή της !
ισχυρισμό ότι –δήθεν-ο οφειλέτης δεν εξοφλά το δάνειό του, να εγγράψει υποθήκη και κατάσχεση σε ακίνητο το οφειλέτη ακόμα κι εν αγνοία του, πράγμα που δεν ίσχυε για τις άλλες τράπεζες φυσικά.
Από το 2000 όμως, όταν η ΑΤΕ έγινε πλέον εμπορική τράπεζα και μπήκε στο ΧΑ, τα παραπάνω δικονομικά της προνόμια ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ από το 2000.
Η ΑΤΕ όμως ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να εγγράφει υποθήκες και κατασχέσεις όπως και παληά, κάνοντας δηλαδή χρήση καταχρηστικά και παράνομα των παλαιών της –και καταρηγθέντων πλέον-δικονομικών της προνομίων.
Αυτές τις άκυρες και παράνομες υποθήκες και κατασχέσεις ζητώ, με την πρόταση νόμου, να καταργηθούν αυτόματα και χωρίς δικαστήριο (όπως κι επεβλήθηκαν!) από τους Υποθηκοφύλακες όλης της χώρας, δηλαδή χωρίς δικαστικές ταλαιπωρίες και έξοδα των δικαιούχων (και με ορισμένες σύντομες, απλές και φθηνές δικαστικές διαδικασίες, ζητώ επίσης να ακυρωθούν και υποθήκες και κατασχέσεις που ενεγράφησαν από το 1992 μέχρι σήμερα) για τους ίδιους λόγους.
Μπορείτε εσείς ή οι δικηγόροι σας να μου τηλεφωνήσετε στο             22210-62743       για σημαντικές λεπτομέρειες και για το δικαστικό ιστορικό της υπόθεσης που άνοιξα εδώ και δύο χρόνια για πρώτη φορά.
Εχω την σχετική αγωγή έτοιμη!
Με αγάπη Δημ. Αντωνίου
από MAIRI LAGANA
VachosRadio