ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η Αλ Κάϊντα εκτέλεσε τους δύο υπουργούς Άμυνας στην Συρία,,,

Σοβαρό κτύπημα για το καθεστώς Άσαντ, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, αποτελεί η δολοφονία από βομβιστή αυτοκτονίας οργάνωσης συνεργαζόμενης με την Αλ Κάϊντα, του υπουργού Αμυνας της Συρίας, Dawoud Rajiha και του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας της Συρίας και γαμπρού του προέδρου Άσαντ, Assef Shawkat στο κτίριο που έχει την έδρα του το συριακό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, στην καρδιά της Δαμασκού.

Τη στιγμή της επίθεσης στο κτίριο εξελισσόταν συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με αξιωματούχος των δυνάμεων Ασφαλείας της xώρας. Είναι μεγάλο το ερώτημα πως κατάφερε ο βομβιστής αυτοκτονίας και πλησίασε την αίθουσα του συμβουλίου, όπου και πυροδότησε τα εκτηκτικά που έφερε επάνω του.


Πολλά ηγετικά στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού βρίσκονται ανάμεσα στους τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Al-Shami της πρωτεύουσας.


Το πρακτορείο Reuters ανέφερε πως ο βομβιστής της επίθεσης εργαζόταν ως σωματοφύλακας στον στενό κύκλο του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.


Επιπλέον, το ίδιο πρακτορείο επικαλείται post του Liwa Al-Islam στο Facebook, συριακής ισλαμικής ομάδας που συνεργάζεται με την Αλ Κάϊντα, η οποία ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ