ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τούρκος επιχειρηματίες "χτυπά" το Ελληνικό και τη ΔΕΘ


Τούρκος επιχειρηματίες `χτυπά` το Ελληνικό και τη ΔΕΘ! Toύρκος επιχειρηματίας του κατασκευαστικού κλάδου ''χτυπά'' την ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη και το ''Ελληνικό'' στην Αθήνα για επενδύσεις.

Όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες ο Πρόεδρος του ΔΣ της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας ''Αστσίογλου'', κ. Γιασάρ Αστσίογλου σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ελλάδα στο κλίμα κρίσης που επικρατεί , διαθέτει πολλές ευκαιρίες και ότι και οι ίδιοι είναι υποψήφιοι για τον εκθεσιακό χώρο Θεσ/κης και για το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι σχεδιάζουν επένδυση 500 εκ δολ για τον εκθεσιακό χώρο.Είπε επίσης ότι πέραν των ιδιωτικοποιήσεων σχεδιάζουν επενδύσεις στην Ελλάδα και στους τομείς ενέργειας , ακινήτων και ανοικοδόμησης.

Σημειώνεται από την εφημερίδα Star ότι ο Ελληνας υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου που πήγε στην Κων/λη για επαφές με επιχειρηματίες, συναντήθηκε και με τον κ Αστσίογλου . Ο κ Καράογλου πριν την συνάντηση του με τον κ Αστσίογλου, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους φέρεται να τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Η Star έχει τίτλο « Η εταιρεία Αστσίογλου υποψήφια για 2 πρότζεκτ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα» .Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Radikal με τον τίτλο « Οι τούρκοι επιχειρηματίες πάνε για την Αθήνα» . Η Haberturk γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Χτύπησε την πόρτα της γειτονικής χώρας για 2 μεγάλα σχέδια» . Η Bugun έχει τίτλο « Οι τούρκοι προβαίνουν σε άλμα». Τα δημοσιεύματα πλαισιώνεται με φωτογραφία του κ Αστσίογλου με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης .

πηγή: onAlert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ