ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Πιέζουν οι Ρόθτσιλντ με το εργαλείο τους S&P την Ελλάδα!

Υποβάθμισαν την προοπτική αξιολόγησης του χρέους μας
 
Πιέζει ο οίκος Ρόθτσιλντ με το εργαλείο του, την Standard & Poor`s, την Ελληνική Κυβέρνηση και τους Ελληνες γενικότερα!
Ετσι, σε «αρνητική» από «σταθερή» υποβάθμισε ο οίκος Standard & Poor`s την προοπτική αξιολόγησης του χρέους της Ελλάδας, εξαιτίας, όπως αναφέρει, των καθυστερήσεων στην υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος, που απαιτούν οι διεθνείς πιστωτές.
Ο οίκος αξιολόγησης, που διατηρεί σήμερα τη βαθμολογία της Ελλάδας στο CCC, επισημαίνει ότι η υποβάθμιση είναι «πιθανή», λόγω της «οικονομικής πορείας της χώρας και των καθυστερήσεων στην υλοποίηση του προγράμματος για τη μείωση των ελλειμμάτων», που απαιτούνται από την τρόικα σε αντάλλαγμα για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.
Πεποίθηση του Standard & Poor`s είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση «θα δυσκολευτεί να πετύχει περαιτέρω εξοικονόμηση πόρων», προκειμένου να εκπληρωθούν οι διεθνείς απαιτήσεις για την έγκριση της νέας δόσης του δανείου προς την Ελλάδα.
«Θεωρούμε πιθανό ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να ζητήσει πρόσθετη βοήθεια 7 δισεκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος αξιολόγησης.
Φυσικά, ουδείς εδώ στην Ελλάδα, τολμά να αναφέρει, ότι οι Τράπεζες των Ρόθτσιλντ, BlackRock και Neuberger Berman, καθε φορά που ένας από τους δύο διεθνείς οίκους αξιολόγησης, η S&P και η Moody`s, (που τους ανήκουν) κάνουν αρνητική αναφορά στην Ελλάδα, αυτομάτως κερδίζουν εκατομμύρια!
Παράλληλα, απαξιώνουν το ίδιο το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα!
Ένα σύστημα στο οποίο έχουν μεγάλη οικονομική διείσδυση!
Κάποτε ένας τραπεζικός σε σχόλιό του στους aegeantimes, ανέφερε "είναι δυνατόν οι Ρόθτσιλντ να έχουν ιδιοκτησία σε Ελληνικές Τράπεζες και να θέλουν να τις καταστρέψουν;" και μας κάλεσε να σοβαρευτούμε!
Μήπως σήμερα ο αγαπητός σχολιαστής, άλλαξε γνώμη, όταν η αξία πώλησης -ειδικά- των κρατικών τραπεζών έχει εκμηδενιστεί, με αποτέλεσμα να πωλούνται έναντι πινακίου φακής σε άλλες τράπεζες πλήρως ελεγχόμενες από τον Οίκο Ρόθτσιλντ;
Ερχεται λοιπόν, νέο κύμα αποκαλύψεων για το τραπεζικό μας ... σύστημα, εδώ στους AegeanTimes!!!
Οπως καταλάβατε, το "μας" ήταν ειρωνικό, μιας και η χώρα μας δεν έχει δικό της τραπεζικό σύστημα, και γι αυτό δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε μια μέρα στους κερδοσκόπους!

Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr