ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Διανομή τροφίμων-ρούχων 29 Σεπτεμβρίου στον ευρύτερο Πειραιά

Σε μια συμβολική κίνηση, αλλά ουσιαστική από πλευράς προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης, ο Όμιλος UNESCO Noμού Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον ΚΡΙΚΟ ΖΩΗΣ, διένειμε σε 150 και πλέον άπορες και πολύτεκνες οικογένειες της Νίκαιας και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκη και ρουχισμού...

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, στα νέα γραφεία του στη Διεύθυνση Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1, στη Νίκαια, Περιβολάκι.

"Ως ενεργοί πολίτες με συντονισμένες και σχεδιασμένες κινήσεις, σε τακτά διαστήματα, προσφέρουμε την βοήθεια μας και στεκόμαστε αρωγοί στα προβλήματα των συνανθρώπων μας, που πλήττονται καθημερινά, μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης", τόνισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Nομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και η κ. Μαίρη Σταθάκη. Πρόεδρος του Κρίκου Ζωής.

Η επόμενη διανομή τροφίμων και ρουχισμού, στους δικαιούχους που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο απόρων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, στα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιά, στη Διεύθυνση Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1, στη Νίκαια- Περιβολάκι.


πηγή: .p-nikaia.gr