ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σεσημασμένους ληστές συνέλαβε η φρουρά του Νίκου Μιχαλολιάκου!

από το Γραφείο Τύπου
Φύλακες άγγελοι αποδείχτηκαν στη γειτονιά του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου οι δύο αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς, που συνέλαβαν... κοντά στο σπίτι του στην Πεύκη σεσημασμένους αλλοδαπούς διαρρήκτες.
Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής μόλις λίγα μέτρα μακριά από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Οι δύο διαρρήκτες, που ήταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους, είχαν διαρρήξει την πόρτα σε αποθήκη πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου και μετέφεραν τα κλοπιμαία σε αυτοκίνητο.
Ένας ειδικός φρουρός και ένας αστυνομικός της Ασφάλειας, της προσωπικής φρουράς του κ. Μιχαλολιάκου, θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις των δύο νεαρών και τους παρακολούθησαν.
Όταν τους είδαν να μεταφέρουν αντικείμενα από το εσωτερικό της πολυκατοικίας, τους πλησίασαν και με προτεταμένα τα όπλα τους αιφνιδίασαν. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου τους πέρασαν χειροπέδες και μέσω ασυρμάτου ζήτησαν ενισχύσεις. Στην κατοχή των κακοποιών οι αστυνομικοί εντόπισαν, εκτός από τα κλοπιμαία, και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και κλειδιά πασπαρτού, που άνοιγαν πόρτες αποθηκών.
Οι διαρρήκτες, ένας Γεωργιανός και ένας Ρουμάνος, οδηγήθηκαν στο Τμήμα της Πεύκης.
Όπως διαπιστώθηκε στο αρχικό στάδιο της έρευνας, οι δύο αλλοδαποί ήταν σεσημασμένοι για διαρρήξεις και κλοπές, είχαν προφυλακιστεί και βρίσκονταν έξω με περιοριστικούς όρους»

.CORFU NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ