ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

«ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» Κίνδυνος για την υγεία των Πειραιωτών!!

Μούχλα στο παρασκευαστήριο εντόπισαν οι ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά
Στην προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας αρτοποιείου στο Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα Πειραιά, το οποίο μετά από έλεγχο των εποπτών δημόσιας υγείας βρέθηκε να λειτουργεί υπό απαράδεκτες υγειονομικές συνθήκες, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητας Πειραιά.
Το αρτοποιείο που λειτουργεί στο όνομα της εταιρείας «ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» αποτελεί, σύμφωνα με την έκθεση των ελεγκτών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, απειλή για τη δημόσια υγεία και τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας έως ότου εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωση των όρων λειτουργίας του.
Συγκεκριμένα οι ελεγκτές της Περιφερειακή Ενότητας Πειραιά διαπίστωσαν ότι στο παρασκευαστήριο, στο χώρο αποθήκευσης αλεύρων και στο χώρο των αποδυτηρίων, τα δάπεδα, οι τοίχοι, τα διαχωριστικά και η οροφή ήταν ρυπαρά, με σπασμένα πλακάκια και φθορές, σε πολλά σημεία είχε αναπτυχθεί ευρωτίαση (μούχλα) και στο χώρο υπήρχαν διάσπαρτα πλήθος άχρηστων αντικειμένων (βιτρίνες, ψυγεία , σακούλες κ.λπ.) τα οποία ήταν ρυπαρά και αποτελούσαν εστίες ανάπτυξης εντόμων.
Στους ελεγκτές δεν επεδείχθησαν οι προβλεπόμενοι φάκελοι καθαρισμού, απολύμανσης και καταπολέμησης τρωκτικών και εντόμων.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου τόνισε: « Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν οι ελεγκτικές μας υπηρεσίες θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση τους ελέγχους, ειδικά στον ευαίσθητο τομέα των τροφίμων, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι στον πολίτη καταναλωτή θα φτάσουν προϊόντα που πληρούν τους κανόνες υγιεινής. Θέλω να επισημάνω στους επιχειρηματίες ότι κατανοούμε τον καθημερινό αγώνα που δίνουν εν μέσω κρίσης και είμαστε δίπλα τους για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας. Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν θα δείξουμε ανοχή απέναντι σε όσους επιμένουν ή να καταστρατηγούν τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή να αισχροκερδούν σε βάρος των συμπολιτών μας».
πηγή enpeiraiei.gr/