ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στο Μόναχο

Η χριστιανοκοινωνική ένωση της Βαυαρίας (CSU) δεν είναι και ο μεγαλύτερος οπαδός της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να επισκεφθεί τα κεντρικά του κυβερνητικού εταίρου της Angela Merkel, σε μια προσπάθεια να αλλάξει αυτή την άποψη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας süddeutsche Zeitung, η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη υποβάλλει σχετικό αίτημα, με την προσδοκία ο Έλληνας Πρωθυπουργός να συναντηθεί με τον ομόλογό του στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βαυαρίας και πρόεδρο του CSU Horst Seehofer πριν από το τέλος του έτους.
Νωρίτερα φέτος, ο υπουργός οικονομικών του κρατιδίου Markus Söder είχε δηλώσει, ότι οι Έλληνες πρέπει «να χρησιμοποιηθούν ως παράδειγμα» (προς αποφυγή) και ότι «το σωτήριο για την Ελλάδα σχοινί θα πρέπει να αποκοπεί πριν συμπαρασυρθεί και η Γερμανία στον γκρεμό». Επιπλέον ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Alexander Dobrindt κατηγόρησε τους Έλληνες για τεμπελιά λέγοντας χαρακτηριστικά «η ευρωζώνη είναι κοινότητα της σταθερότητας και της αποδοτικότητας και όχι κλαμπ για αιώρες»! Τόσο ο Söder όσο και ο Dobrindt έχουν επανειλημμένως απαιτήσει την αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Όπως δήλωσε ο Horst Seehofer, ο Σαμαράς είναι καλοδεχούμενος στην Βαυαρία και η συνάντηση αναμένεται να λάβει χώρα εντός του έτους.
Θυμίζουμε ότι το συντηρητικό χριστιανικό κόμμα CSU συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο στις εκλογές της Βαυαρίας και αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη στο πλουσιότερο κρατίδιο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Μαζί με το CDU της Angela Merkel συγκροτούν μια μόνιμη συμμαχία που κατεβαίνει από κοινού στις εθνικές εκλογές, ενώ στην τρέχουσα βουλή συνθέτουν με την συνδρομή του FDP τον κυβερνητικό συνασπισμό.
ysterografa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ