ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Δεύτερη συνάντηση για το «Χωριό Παραγωγών»! – Περισσότερα από 90 προϊόντα διατίθενται την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, χωρίς μεσάζοντες

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται για δεύτερη φορά το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα, στο οποίο αυτή τη φορά 19 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα διαθέτουν περισσότερα από 90 προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στους καταναλωτές.

Οι πολίτες μπορούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα να προμηθευτούν τα εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου.

Οι κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται αυτή τη φορά, περιλαμβάνουν: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά, όσπρια, ρύζι και ζυμαρικά,, πατάτες, μέλι, αλεύρι, αυγά, αφεψήματα και αρωματικά, φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, τσίπουρο, ρακόμελο, κρασί, σαλιγκάρια και σταφίδα.



«Η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης και το αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς παραγωγών να συμμετέχουν, είχε σαν αποτέλεσμα την επέκταση της πρωτοβουλίας με την ένταξη σε αυτήν περισσοτέρων από 30 νέων προϊόντων», τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς. Και συνέχισε «Το «Χωριό Παραγωγών» έρχεται να απαντήσει σε μία ανάγκη της κοινωνίας, για την προμήθεια ποιοτικών, ελληνικών προϊόντων σε προσιτές τιμές. Πιστεύουμε ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες μπορούν να διαδραματίσουν ρυθμιστικό ρόλο στην αγορά, συνδράμοντας στην εκλογίκευση των τιμών πώλησης βασικών αγαθών».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013.

πηγή: Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Βύρωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ