ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Φραπεδο-Έλληνας, Φραπεδο-Έλληνος μάτι, βγάζει.


Για τους Νεο-Αρχαίας Πατρώας Θρησκείας λάτρεις:
Και κάλεσε ο Δίας στον Όλυμπο όλους τους άλλους θεούς να αποδώσουν την ετήσια σπονδή στον έναν και μόνο Θεό.
Αυτή η αναφορά που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Ολύμπιοι θεοί πίστευαν σε έναν και μόνο Θεό, βρίσκεται μέσα σε έργο αρχαίου Έλληνα συγγραφέα. Βρείτε το μόνοι σας, γιατί εμένα γνωστός "Πατρώος" συγγραφέας, ζητούσε να του δώσω τα στοιχεία για να το εξαφανίσει ώστε να μην υπάρχει και να μην μαθευτεί. (Θα είχε τα "μέσα" φαίνεται).
Η απόπειρα παρουσίασης-αναβίωσης-εγκαθιδρύσεως της μίας δήθεν γνήσιας και Πατρώας Θρησκείας των αρχαίων Ελλήνων, προσβάλει βάναυσα την Μνήμη των Προγόνων και μετά εμάς.
Και αυτό διότι
ο κάθε θεός των αρχαίων Ελλήνων λατρευόταν μεμονωμένα στον δικό του Ναό από τους δικούς του Πιστούς.

Δεν υπήρχε Πατρώα Παν-Θρησκεία αλλά Πατρώα Ανεξι-Θρησκεία.
Γι'αυτό η σημερινή "Πατρώα Παν-Θρησκεία" είναι φτιαχτή και στημένη.
Για τις καταστροφές των αρχαίων Ναών αναζητείστε ευθύνες από την Ρώμη, από την αρένα και μην ξεχάσετε εκείνους τους Σταυροφόρους της Ευρώπης που κετέσφαξαν χιλιάδες Έλληνες αδιακρίτως θρησκείας όπως και άπειρους "μάγους" επειδή είχαν στην κατοχή τους αρχαία Ελληνικά βιβλία.

Όσο για τους αρχαίους Ελληνικούς Ναούς, όταν ρώτησα Ιερέα που οδηγεί η σκάλα κάτω από την Ιερά Τράπεζα, αποκρίθηκε : "Στους Αρχαίους".

Για τους Νεο-Χριστιανούς:
Ο Χριστιανισμός (όπως δηλώνει και το όνομα) θεσπίστηκε και αφορά στην ζωή και στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού.
Μετέπειτα, έγινε αποδεκτή ως θρησκεία από τους Ανεξί-Θρησκους Έλληνες.
Όμως ο έντεχνος εμβολιασμός λόγω της εβραϊκής καταγωγής του Ιησού, η αποσιώπηση του ότι οι ίδιοι οι οβριοί δέν είναι Χριστιανοί και με την άκρα αντίθετη σε διδάγματα απάνθρωπη Π.Διαθήκη, στην ουσία διχάζει τον κάθε πιστό αναγκάζοντάς τον να κλείνει τα μάτια σε πολλά σημεία ειδικά της διαπαιδαγωγήσεως των παιδιών του από πορνίδια.

Επίσης πολλοί Χριστιανοί Ιερείς δίδαξαν και μετέτρεψαν σε δούλο του κάθε οβριού τον κάθε Χριστιανό λέγοντας εκείνο το αυθαίρετο : αυτός είναι εβραίος; είναι άνθρωπος του Θεού.
Απόδειξη του αποτελέσματος της συγχίσεως είναι ότι πολλοί Χριστιανοί διεκδικούν τον τίτλο του "εκλεκτού του θεού" απο τους οβριούς μή αντιλαμβανόμενοι οτι υβρίζουν τον Θεό με το να τον διατάζουν πώς θα συμπεριφερθεί, όπως κάνουν οι οβριοί.

Και στο κάτω-κάτω ο πραγματικός Θεός των Χριστιανών ποτέ του δέν χρειάστηκε "συμφωνίες αίματος" και "συμβόλαια αίματος" με ανθρώπους. Οι Δαίμονες τα χρειάζονται αυτά και ο βααλ ο θεός των ηφαιστείων, ο θεός των οβριών που υπόσχεται Πλανήτες γεμάτους δούλους που θα υπηρετούν τους "εκλεκτούς".
Και γι'αυτό πάμε κατά διαόλου.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Από την μία μεριά η Νέα δήθεν γνήσια αρχαία θρησκεία και από την άλλη ο εμβολιασμένος Χριστιανισμός.
Είναι εμφανές ότι και τα δύο θα έρθουν σε σύγκρουση σύντομα, αλλά δεν γνωρίζω εάν θα είναι πριν ή μετά από τον νέο Εμφύλιο.
Όποτε κι εάν συμβεί με όποια σειρά και τα δύο μέρη είναι ικανά απο μόνα τους να πολεμήσουν με μανία και να εξαφανίσουν τον εχθρό.
Ο νικητής, που θα λάβει τον τίτλο του αδελφοκτόνου φραπεδο-Έλληνα βλάκα, θα προβληθεί παγκοσμίως προς θέασιν-τέρψιν των αγαπώντων ημάς.

ΑΔΗΣ