ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Βόρεια της Καρπάθου ενώθηκε ο ρωσικός στολίσκος - Έμειναν πίσω τα αποβατικά

Στο νότιο Αιγαίο, βόρεια της Καρπάθου και νοτιοδυτικά της Ρόδου ενώθηκαν πριν λίγο τα τρία σκάφη του ρωσικού Ναυτικού που μέχρι πριν από δύο ημερες περιπολούσαν στην Α.Μεσόγειο.
Το καταδρομικό Moskva εκτοπίσματος 12.500 τ., το αντιτορπιλικό Smetliviy και το πετρελαιοφόρο Ivan Bubnov, ενώθηκαν στην περιοχή τα ξημερώματα, αφού το Moskva είχε φτάσει πριν από 24 ώρες στην περιοχή της Καρπάθου. Το αντιτορπιλικό Smetliviyέκανε τον γύρο της Κρήτης και έφτασε στην περιοχή από τα δυτικά, προφανώς για να δώσει χρόνο στo Bubnov να φτάσει από την Α.Μεσόγειο, που βρισκόταν στην ακτές της Γάζας.
Τα ναυτικά παρατηρητήρια παρακολουθούν την κίνηδη των δύο πλοίων και δεν αποκλείεται να κινηθούν προς τα Στενά και να επιστρέψουν στη Μαύρη Θάλασσα.
Τα άλλα τρία ρωσικά σκάφη τα δύο αποβατικά, το ένα το Saratov κλάσης Alligator, το δεύτερο το Novocherkassk κλάσης Ropucha-I και ένα ρυμουλκό εξακολουθούν να βρίσκονται στην Α.Μεσόγειο.
Αν τα τρία πλοία εισέλθουν στα Στενά και δεν αντικατασταθούν από άλλα πλοία, πιθανόν να έχουμ ε αυτό πυο συζητείται ευρέως: Συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για την Συρία. Ήδη η φημολογία για μια χαλαρή ομοσπονδία τριών κρατών (Σουνίτες, Αλεβίτες, Κούρδοι) με την Ρωσία να διατηρεί την βάση στην Ταρτούς, που βρίσκεται σε αλεβίτικη περιοχή...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr