ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου τελική δικαιούχος του mega-λογαριασμού των 550 εκατ.δολ.!

Δύο καταθέσεις που δόθηκαν στους οικονομικούς εισαγγελείς εμπλέκουν την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου, στη λίστα Λαγκάρντως τελική δικαιούχο της κολοσσιαίας κατάθεσης των 550 εκατ. δολαρίων για την οποία το defencenet.gr έχει επανειλημμένα τονίσει από την αρχή ότι "Εκεί κρύβεται μια τεράστια υπόθεση".
Παρένθετη δικούχος της συγκεκριμένης κατάθεσης φέρεται μία ... ιδιωτική υπάλληλος, η οποία δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ και ο διευθυντής περιφερειακής ανάπτυξης στις ένορκες καταθέσεις τους ενώπιον των εισαγγελέων αναφέρουν ότι προέκυψε από τις έρευνες ότι η τελική δικαιούχος είναι η Μ.Παπανδρέου και ότι αυτό επιβεβαιώθηκε σε σύσκεψη πέντε διευθυντών του ΣΔΟΕ.
Τόσο οι δικαστές όσο και οι αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες της Βουλής βρίσκονται εν αναμονή της λίστας, που θα στείλουν και πάλι οι Γάλλοι στην Ελλάδα μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών.
Η σύγκριση της πρωτότυπης λίστας με αυτήν που έχει φθάσει στους εισαγγελείς και στη Βουλή θα είναι σημαντική για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης.
Φυσικά από την στιγμή που είναι έτσι τα πράγματα ο πολιτικός σεισμός που θα ακολουθήσει θα κάνει να μοιάζει το σκάνδαλο Κοσκωτά με απλή αγορανομική παράβαση. Να πούμε ότι η λίστα αφορούσε καταθέσεις μέχρι το 2007, άρα το ποσό αυτό δεν μπορεί να αφορά την περίοδο της διακυβέρνησης του Γ.Παπανδρέου, αλλά του πατέρα του Α.Παπανδρέου και βέβαια της δικής του θητείας στο YΠΕΞ και σε άλλα υπουργεία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr