ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μέσα στα φάλτσα του Εθνομηδενισμού αυτά τα παιδιά τραγουδάνε για την Ελλάδα !




Μια δυνατή αλλά ξεχωριστή νότα μέσα στην παραφωνία της πολιτικής αποτελεί το συγκρότημα των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ .Είναι 4 νέα παιδιά που γράφουν εθνικιστικά τραγούδια στην άχρωμη και άμουση εποχή μας .Επίσης σημαντικό είναι ότι βάζουν νέους και σύγχρονους ρυθμούς αλλά και ήχους .Δεν τραγουδάν ούτε σαχλαμάρες ούτε καψουροτράγουδα αλλά τον έρωτά τους για την Ελλάδα μας .Αν ακούσετε τα τραγούδια τους είμαστε σίγουροι θα τα αγαπήσετε ΟιΕΡΩΣ ΕΛΑΣ είναι ο Φώτης Μήλιος, η Βασιλική Αϊβατζίδου, ο Αρτ Κυδωνάκης και η

Κατερίνα Ελληναίου.  Η διεύθυνση τους στο διαδίκτυο είναιhttp://erosellas.blogspot.gr , ενώ δέχονται μηνύματα στοerosellas@yahoo.gr  .Το κανάλι τους στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 110.000 προβολές, (www.youtube.com/eroshellas1 ), ενώ το fun club τους στοFacebook έχει 5.000 μέλη. Ένα συγκρότημα διαφορετικά από τα άλλα, που έχει πραγματικά έρωτα για την Ελλάδα και τον τραγουδάει! Ακούστε τους..

Ενδεικτικά εμείς βάζουμε τον Φοίνικα ένα καινούργιο τους τραγούδι αλλά προτείνουμε να μπείτε στην ιστοσελίδα τουςhttp://erosellas.blogspot.gr/ να ακούσετε τα τραγούδια τους αλλά και να τα κατεβάσετε αφού υπάρχουν διαθέσιμα και ελεύθερα χωρίς κόστος να γίνουν δικά σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ