ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Υπογράφεται η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του Δ. Πειραιά,,, ΤΡΑΜ

Υπογράφεται εντός των ημερών η σύμβαση για την επέκταση του ΤΡΑΜ προς τον Πειραιά, και αναμένεται μέσα σε 25 μήνες το έργο νάχει παραδοθεί, κάτι που θεωρείται ότι θα αποτελειώσει Οικονομικά και Κοινωνικά τον Πειραιά και θα τον καταστήσει έναν απλό σταθμό μετεπιβίβασης επιβατών προς την Αθήνα και τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, χωρίς να υπολογίζει στο ελάχιστο τη θέληση των κατοίκων του Πειραιά, των Εμπορικών Συλλόγων και των φορέων, αφού θα περάσει μέσα από το κέντρο, καθιστώντας το αδιάβατο και απροσπέλαστο.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Πειραιάς δεν είναι κέντρο διερχομένων αλλά μια πόλη 200 χιλιάδων κατοίκων με οργανωμένο ιστό που προσπαθεί να επιβιώσει κόντρα στην κρίση και την εγκατάλειψη στην οποία έχει περιέλθει, εξ αιτίας και της μνημονιακής πολιτικής που ασκείται τα τελευταία χρόνια από τη Δημαρχιακή συνδιοίκησή του από το δίδυμο Μίχα – Μιχαλολιάκου.

Κρίμα τα μεγάλα λόγια για την υπογειοποίηση του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, από Φάληρο μέχρι Πειραιά, και την διέλευση του ΤΡΑΜ πάνω από αυτή, κάτι που είχαν θέσει ως απαράβατο όρο οι κ.κ Μίχας και Μιχαλολιάκος.

 Η τύχη του Πειραιά είναι προδιαγραμμένη από αυτή την αλόγιστη και κακοφτιαγμένη χάραξη του ΤΡΑΜ που αναμένεται να γίνει η ταφόπλακα κάθε ελπίδας για ανάκαμψη της πόλης.

πηγή: ΦΩΝΗ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ 

1 σχόλιο:

  1. δυστυχως οι πειραιωτες δεν εχουν παρει ακομα χαμπαρι τι τους περιμενει.Εντυπωση μου κανει οτι κανενας φορεας της πολης δεν αντιδρα.Οταν καταλαβουν οι κατοικοι τι τους συνεβει θα ειναι αργα.ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ εκαναν την δουλεια τους.Κριμα για τον θλιβερο δημαρχο πειραιως που αλλα ελεγε προεκλογικα και αλλα κανει.Ο Πειραιας δεχεται ακομα ενα πληγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ