ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Παραδοσιακή Τοξοβολία στην Λαμία - Προπόνηση Κυριακη 24 Φεβρουαρίου 2013


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, η ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Προπόνηση στην Περιοχή της Λαμίας .

"ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ" τοξότες , από την Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Λαμία, Αθήνα , συγκεντρώθηκαν στην πανέμορφη κοιλάδα του Σπερχειού ποταμού  στην φάρμα του μέλους του Συλλόγου μας κου Παναγιώτη Σταμέλου , στο χωριό Μεξιάτες της Λαμίας , βιώνοντας μια πανέμορφη Τοξευτική Εμπειρία , η οποία μας γέμισε με περισσή αισιοδοξία για το μέλλον και την δυναμική της ομάδος μας.


Άνω των 25 μελών και φίλων μας , συμμετείχαν σε μια προπόνηση η οποία τα είχε όλα. Εισαγωγή στα βασικά της Παραδοσιακής Τοξοβολίας για τους αρχάριους , δοκιμή βολών με τα νέα μας τόξα , προπόνηση κοντινών αποστάσεων , καθώς και βολές μακρινών αποστάσεων για τους πιο προχωρημένους.
Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά επίσης να δεχθούμε την πρόσκληση Τηλεοπτικού Σταθμού ο οποίος κάλυψε τηλεοπτικά την προπόνηση .

Με εκτενή πλάνα και δηλώσεις παρουσιάστηκε η δράση του Συλλόγου μας στην Παραδοσιακή Τοξοβολία τόσο στο ερευνητικό όσο και στο αγωνιστικό πεδίο.
Η συνέντευξη πλαισιώθηκε και με την χρήση εξειδικευμένων μικροκαμερών , οι οποίες προσαρμόστηκαν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ούτως ώστε να ληφθούν πλάνα σε πρώτο πρόσωπο, δίνοντας στον θεατή μια εντυπωσιακή όσο και ρεαλιστική οπτική των κινήσεων του τοξότη.

Πλάνα από τις εξειδικευμένες λήψεις θα αναρτηθούν σύντομα στο κανάλι του Συλλόγου μας στο Υoutube.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον, σε μια συνάντηση με μέλη και φίλους μας και από άλλες πόλεις της Ελλάδος.



















ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ