ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!!

Ο Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. "Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ"!

Σήμερα στην εκπομπή του @NChatzinikolaou στο ραδιόφωνο του @Realfm978 ο Γραμματέας της Ν.Δ#ManolisKefalogiannis μίλησε για την Ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές:
"...Η Ευρώπη πρέπει να κάνει ένα μεγάλο βήμα και αυτό το βήμα που πρέπει να κάνει είναι προς την Ομοσπονδιακή Ευρώπη, είναι προς την εμβάθυνση και διεύρυνση των θεσμών, και κυρίως στα οικονομικά ....για αυτό λέμε ότι μετά τις Γερμανικές εκλογές θα γίνουν διάφορα πράγματα στην Ευρώπη, προς την κατεύθυνση της Ομοσπονδιοποίησης". 

Παραδέχτηκε ότι η Γερμανία έχει δώσει μόνον εγγυήσεις:
"Μέχρι τώρα η Γερμανία το μόνο που έχει κάνει είναι να έχει δώσει ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ άρα ουσιαστικά δεν έχει πληρώσει τίποτα", ενώ ανέφερε το καταπληκτικό:
"Η Ελλάδα ήταν το ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ σε αυτήν την ιστορία" !!! 

Είναι πλέον φανερό ποιά είναι η επικίνδυνη και τραγική πολιτική που εφαρμόζεται προκειμένου η Ελλάδα και οι Έλληνες να περιέλθουν σε μία κατάσταση που καμία σχέση έχει με ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ. 
Η "Ομοσπονδιοποίηση" θα σημάνει το οριστικό τέλος της Εθνικής μας Κυριαρχίας, οι εκλογές θα αφορούν στην εκλογή Κεντρικού Κυβερνήτη, δεν θα έχουμε Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος καθώς αυτό θα ενοποιηθεί και φυσικά δεν θα μας ανήκει καμία ΑΟΖ που σημαίνει το
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΑ μας ΣΧΕΔΙΑ. 
Ακούστε το ηχητικό http://po.st/UKlbcL (από το 7:30).