ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

''Τουριστικό εβδομαδιαίο προσωπικό ταξίδι'' της 'Ολγας Κεφαλογιάννη στην Βόρεια Αμερική, γιά...

...''προώθηση του τουρισμού''
Δεν ''καλείς'' τους Αμερικανούς-Καναδούς να επισκεφτούν την Ελλάδα (με φόρο στην εστίαση το παράλογο 23%) όταν έχει αρχίσει η τουριστική περίοδος και αυτοί έχουν ήδη προγραμματίσει τις διακοπές τους από το πρώτο δίμηνο του χρόνου. Με ανόητα ''επικοινωνιακά κόλπα'', δηλ. ''προσωπικά- τουριστικά ταξιδάκια'' γιά δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων στην Ελλάδα, μέσω ''ημέτερων'' ΜΜΕ, δεν προωθείται ο τουρισμός. 'Οπως δεν προωθείται, μιλώντας σε... 'Ελληνες Ομογενείς που επισκέπτονται την πατρίδα τους, ούτε με συναντήσεις με τον... αρχιεπίσκοπο Δημήτριο (που εκπροσωπεί ένα ποσοστό 15% της Ομογένειας μόνο), ούτε με συναντήσεις με Ομογενείς... προεδροπαράγοντες στο... προξενείο και με ''δηλώσεις'' σε ελληνόφωνα ΜΜΕ.
Αλλο πράγμα η προώθηση του τουρισμού με σχέδιο και προγραμματισμό και άλλο οι σπασμωδικές χαζο-επικοινωνιακές κινήσεις γιά εσωτερική κατανάλωση, με ''ταξιδάκια'' (με κρατικό χρήμα).
Οι Αμερικανοί τουρίστες, τα τελευταία χρόνια, έχουν άλλους φτηνότερους προορισμούς και - το πιο σημαντικό- με πολύ καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς κλεψιές και αγένεια αλα Ελλάδα.
Οι δε παρουσιαζόμενοι -στατιστικά- ως Αμερικανοί τουρίστες στην Ελλάδα, κατά μεγάλη πλειοψηφία, είναι... 'Ελληνες της Αμερικής, που ταξιδεύουν με αμερικάνικο διαβατήριο...
Σημ.: Οι απευθείας πτήσεις των αμερικάνικων εταιριών γιά Αθήνα, που γίνονται μόνο καλοκαιρινούς μήνες, στοιχίζουν πανάκριβα: Από 2.200 δολ. το άτομο και πάνω.
Με ένα τέτοιο ποσό περνάς μιά υπέροχη εβδομάδα σε νησί Καριβαϊκής ή στο Μεξικό, με όλα πληρωμένα (εισιτήριο, διαμονή, διατροφή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ