ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πόσο υγιής είναι η ερωτική σας ζωή;


Οι ερωτικές επαφές, πέρα από την απόλαυση που προσφέρουν κρατούν μακριά και τους γιατρούς. Όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι μία υγιής ερωτική σχέση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στην θωράκιση της ψυχικής υγείας.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Health.com, κάποιες εικασίες που έχουν ριζώσει μπορούν να δυναμιτίσουν την ερωτική ζωή και να γκρεμίσουν έτσι τα θεμέλια της.
Ποιοι είναι αυτοί οι αστικοί μύθοι;
Ενας ευρέως διαδεδομένος μύθος που επικρατεί είναι ότι προκειμένου να υπάρξει σεξουαλική επαφή, απαιτείται διάθεση και από τις δύο πλευρές.
Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο, αφού η κούραση,το άγχος της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση του ενός από τους δύο συντρόφους.
Όπως μάλιστα αποκαλύπτουν έρευνες είναι σύνηθες φαινόμενο, ένας από τους δύο να «προκαλεί» την ερωτική διάθεση, όταν ο άλλος δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη.
Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί όσο αφορά την συχνότητα που πρέπει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ Ορισμένο υποστηρίζουν ότι ένα ζευγάρι επιβάλλεται να κάνει σεξ τρεις φορές την εβδομάδα.
Αν και οι συχνές επαφές «τρέφουν» συναισθήματα οικειότητας, έλξης, πόθου και αγάπης από τον έναν στον άλλον, ο έρωτας δε χρειάζεται λογιστικές εξισώσεις.
Το καλό σεξ απαιτεί διάρκεια.
Η ποιότητα δε βρίσκεται στη διάρκεια. Δυστυχώς τα σύγχρονα ζευγάρια δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν πολλές ώρες στη διάθεση τους όποτε οι ειδικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο περιμένοντας μόνο τις διακοπές.
Το σεξ μετά το τσακωμό δεν ωφελεί μία σχέση λένε ορισμένοι αλλά η αλήθεια είναι ότι για τον συγκεκριμένο μύθο, οι απόψεις διίστανται καθώς υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτό είναι που κρατά μερικές σχέσεις ζωντανές.
Παράλληλα , είναι απολύτως φυσιολογικό κάποιος να έχει ερωτική διάθεση μετά από έναν τσακωμό, αφού κατά τη διάρκεια της διαφωνίας, η αδρεναλίνη και η ντοπαμίνη (η ορμόνης της επιθυμίας) αυξάνονται σημαντικά, προσφέροντας αυτό το αίσθημα της έξαψης. Πηγή: iatropedia.gr
myhnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ