ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Σεξ: Τι ζητούν οι άνδρες και τι οι γυναίκες;

Ερευνητές από τη Σχολή Δημοσίας Υγείας & Κοινοτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, συνεργάστηκαν με 6.500 άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι βρίσκονταν σε μόνιμη σχέση, προκειμένου να διερευνήσουν πώς διαφοροποιούνται οι «απαιτήσεις» των δύο φύλων.
Όπως προέκυψε, οι περισσότεροι άντρες αισθάνονται ότι δεν κάνουν αρκετά συχνά σεξ, αλλά φαίνεται πως το απολαμβάνουν περισσότερο απ’ ό,τι οι ερωτικές τους σύντροφοι.
Συγκεκριμένα, το 54% των ανδρών αλλά και το 42% των γυναικών δεν ήταν ικανοποιημένοι από τη συχνότητα των ερωτικών επαφών τους. Ωστόσο, ενώ όλοι οι ανικανοποίητοι άντρες είπαν πως θα ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ, μία στις τρεις δυσαρεστημένες γυναίκες δήλωσαν πως θα ήθελαν… λιγότερο.
Σύμφωνα με τους ερευνητές αυτό οφείλεται ίσως στο γεγονός ότι το σεξ με τους συντρόφους τους απλά δεν τις ικανοποιούσε.
«Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να κάνουν κάτι περισσότερο στο σεξ από την παραδοσιακή συνουσία, αλλά επειδή αυτό συχνά δεν συμβαίνει, χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ.
Δεν έχουν το σεξ που θα ήθελαν», εξηγεί η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Τζούλιετ Ρίχτερς, αναπληρώτρια καθηγήτρια στη Σχολή.
Αυτή ακριβώς η ασυμφωνία μπορεί να εξηγεί έως ένα βαθμό γιατί πολλές εθελόντριες φάνηκε να είναι λιγότερο ικανοποιημένες από τη σχέση τους, παρ’ ότι αναλογικά ήταν πιο ικανοποιημένες από τη συχνότητα των ερωτικών επαφών τους.
Τέλος, όπως φάνηκε, οι γυναίκες επιθυμούν περισσότερο το σεξ κατά την έναρξη της σχέσης, ενώ αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια για να το αρνούνται, όταν η σχέση τους έχει πλέον «καθιερωθεί». Πηγή: www.onmed.gr

myhnews.gr