ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τι έχει να περιμένει η Ελλάδα από την „επανάσταση“ του Τσίπρα;

Η γεωστρατηγική σημασία που έχει η Ελλάδα στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο (αγωγοί πετρελαίου, γκαζιού, ο Πειραιάς σαν διαμετακομιστικό κέντρο για την Κίνα) είναι τεράστιας σημασίας για τον Ηγεμόνα, που δεν θέλει έστω και το παραμικρό άνοιγμα στην Ρωσία. Και όπως ανέπτυξα παραπάνω, αυτός είναι ο κύριος λόγος, που αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Σαμαρά με έναν του χεριού του, τον Τσίπρα. Που μετα τις „εξετάσεις“ που έδωσε στους ειδικούς, στην Γερμανία και τις ΗΠΑ, θεωρήθηκε εξαιρετικά κατάλληλος, καθόσον ντιπ κατά ντιπ βλάξ.
Ο Τσίπρας θέλει το Αιγαίο να ανήκει στα ψάρια του.
Τρέχει στην Καταλωνία και την Βόρεια Ιταλία προπαγανδίζοντας τα εκεί αποσχιστικά κινήματα, που σημαίνει, ότι θα κάνει ή θα ανεχθεί το ίδιο και στην Ελλάδα, ανεξάρτητη Θράκη, Κρήτη, Τσαμουριά κ.λπ. Δέχεται την ξενοποίηση (Überfremdung) της ελληνικής κοινωνίας, που την θέλει, σύμφωνα με τα κελεύσματα του Ηγεμόνα, πολυπολιτισμική, πολυθρησκευτική, πολύγλωσση και πολυεθνική. Δέχεται επίσης την υποβάθμιση του ρόλου της Αστυνομίας, την περαιτέρω μπαχαλοποίηση των Πανεπιστημίων…η λίστα είναι τεράστα (βλέπε και „ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης“…
Και σε ότι αφορά την οικονομία, προφανώς και θα συνεχίσει, λόγω ελλείψεως ενός αναπτυξιακού προγράμματος, την περαιτέρω καταχρέωση της Ελλάδος στις σιωνιστικές τράπεζες (βλέπε και „Συνταγή καταστροφής το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ“. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τα μαλλιοτραβήγματα των Συνισταμένων του αν θα σχηματίσουν κυβέρνηση, θάλεγα, αν και άθεος, ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει το κλωτσοσκούφι της Μέρκελ, του Ομπάμα ή της Goldman Sachs Group.
Ούτε και των μαθητευομένων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ. Μια αλλαγή προς το καλύτερο μ’ αυτό το μάζωγμα των νέων σωτήρων μας δεν είναι ορατή στον ορίζοντα, όπως δυστυχώς ελπίζουν πολλοί παραπλανηθέντες ή νυχτωμένοι Έλληνες.
Και τότε;
Εγώ σας έδειξα πως λειτουργεί το πολιτικό και οικονομικό σύστημα, το κλειδί που θα μπορέσουμε να βγούμε απο την φυλακή που μας έχουν κλειδώσει.
Χωρίς επαναστάσεις και επαναστάτες, γιατί την καλύτερη επανάσταση θα την κάνουμε στο κεφάλι μας, όταν θα καταλάβουμε το παιχνίδι που μας παίζουν και κλείσουμε, σαν τον Οδυσσέα, τα μάτια και τα αφτιά μας στις Σειρήνες.
Που τελικά μας τρώνε.
Αυτά ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα θα πρέπει να τα σκεφθούν καλά, πρίν την ερχόμενη Κυριακή, 25.01.2015, πάνε να ψηφίσουν.

Rubrik: False Flags/Με ψεύτικη σημαία

von Εμμανουήλ Σαρίδης
berlin-athen.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ