ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η στρατηγικής της έντασης, οι παρδαλές επαναστάσεις και οι αλλαγές καθεστώτων (regime change)

Οι ίδιες οδηγίες για κάθε "επανάσταση": Αριστερά στην Αίγυπτο, δεξιά στην Ουκρανία

Η „επανάσταση“ του Τσίπρα ανήκει στην κατηγορία των παρδαλών επαναστάσεων, αυτών, που με την πολιτική και κοινωνική ένταση και πόλωση που προκαλούν, τις διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την Αστυνομία, τα τρομοκρατικά χτυπήματα και τις „συμπάθειες“ των χωρών της Δύσης, „αλλάζουν“ το καθεστώτος μιας στοχευμένης χώρας, καθαιρώντας τον ηγέτη της και αναρτούν έναν που θεωρούν του χεριού τους. Ή την ξεχαρβαλώνουν, για να μπορούν να την κουμαντάρουν καλύτερα, όπως έκαναν τις προάλλες στην Γαλλία με την προβοκάτσια του Charlie Hebdo (βλέπε το άρθρο "Gründe warum Paris ein False Flag sein könnte"). Στην συγκεκριμένη περίπτωση καθαιρούν τον Σαμαρά και κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα πρώτο κόμμα στην Ελλάδα.Για την στρατηγική της έντασης (Strategy of Tension) και τις παρδαλές επαναστάσεις (Colour Revolutions) στην Ελλάδα και την Ευρώπη βλέπε το κλασσικό έργο του Daniele Ganser: NATO- Geheimarmeen in Europa: Inszenierter Terror und verdeckte Kriegsführung καθώς και το λήμμα Operation Gladio στην wikipedia.

Στην παρδαλή επανάσταση που οργάνωσε το 2000 στο Βελιγράδι το κίνημα ΟΤΠΟΡ με την βοήθεια της CIA για την ανατροπή του Μιλόσεβιτς, το κύριο μήνυμα ήταν το "Готов је! " ("Τελείωσε"). Στην παρδαλή επανάσταση που οργανώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά, τα κύρια συνθήματα είναι "έξωση", έχει "τελειώσει" ή "να φύγουν".
Οι ομοιότητες των συνθημάτων δείχνουν προς το συμβουλευτικό κέντρο CANVAS του Srdja Popovic στο Βελιγράδι, που έχει εξειδικευθεί στην παροχή συμβουλών και στην εκπαίδευση προπαγανδιστών για την δημιουργία κοινωνικής και πολιτικής έντασης και την οργάνωση παρδαλών επαναστάσεων και εξεγέρσεων.
berlin-athen.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ