ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Λίγα για τον Ηγεμόνα, το σιωνιστικό Σύστημα των Rothschilds



Σαν Ηγεμόνα ονομάζω εγώ την αόρατη κυβέρνηση που στην συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται πίσω από την ΕΕ και είναι το Σύστημα Rothschild, αυτό που ελέγχει σήμερα ακόμη και χώρες σαν την Ρωσία ή την Κίνα. Το ιεραρχικά δομημένο αυτό σύστημα μπορούμε να το παρομοιάσουμε με την Πυραμίδα περι Καπιταλισμού του περασμένου αιώνα:
Στην κορυφή της βρίσκεται το αφεντικό, ο Ηγεμόνας με τα στηρίγματά του.
Στο πιο κάτω επίπεδο βρίσκονται, ιεραρχικά δομημένες, οι κατηγορίες των βαστάζων και νεροκουβαλητάδων του, το Στρατιωτικό των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, η πολιτική, οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ. Και στον πάτο ο λαουτζίκος.
Ο καθένας κάθεται πάνω στα κεφάλια του αποκάτω και όλοι τους πάνω στα κεφάλια του λαουτζίκου. Που θα μπορούσε βέβαια να τους πετάξει κάτω, δεν μπορεί όμως, γιατί επαναστάσεις σαν αυτή του Τσίπρα τον κρατούν σε παράλυση.
Σύμφωνα με πηγές προσιτές σε όλους (βιβλία, διαδίκτυο), η Δυναστεία ή το Σύστημα Rothschild είναι αυτό, που στα τελευταία 300 χρόνια βρίσκεται πίσω απο όλους τους πολέμους, παγκοσμίους και τοπικούς (Ναπολεόντιοι, Γαλλική Επανάσταση, Ι. και ΙΙ. Παγκόσμιος Πόλεμος, Βαλκανικοί Πόλεμοι, Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία κ.λπ.), πίσω απο την υποδαύλιση εθνικοθρησκευτικών ερίδων, την υποστήριξη παντός είδους επαναστάσεων, εμφυλίων πολέμων ή αποσχιστικών κινημάτων (Οθωμανική Αυτοκρατορία, Σοβιετική Ένωση, Γιουγκοσλαβία…), και την δημιουργία νέων εθνών και κρατών. Και είναι, επίσης, υπεύθυνο για τις αναρτήσεις δικτατόρων - και την αποκαθήλωσή τους - κατα τις δεκαετίες του `60 και του `70.
Η κύρια απασχόληση του Ηγεμόνα είναι όμως η μέσω των κεντρικών τραπεζών που ελέγχει, FED και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δημιουργία χρήματος απ’ το τίποτα (Fiatmoney, χρήμα χωρίς εγγενή αξία που κοστίζει στον δημιουργό του μόνο το χαρτί και τα εκτυπωτικά!) και το κέρδος του απο τον δανεισμό των κρατών με υπέρογγα επιτόκια, που
οδηγούν τις οφειλέτηδες χώρες στην αιχμαλωσία του, οπότε τις χρησιμοποιεί και τις μεταχειρίζεται σαν σκλάβες που έχουν απωλέσει την ανεξαρτησία τους (για το θέμα αυτό βλέπε και την εξαιρετική ανάλυση του Δρ. Γιώργου Χατζηθεοδώρου Sklavenwirtschaft, Οικονομία της σκλαβιάς, που δημοσιευθηκε σ' αυτή την ιστοσελίδα).
Συνυφασμένο με τον χρηματοπιστωτικό τομέα είναι και το άλλο κατασκεύασμα του, η Κοινοβουλετική Δημοκρατία, που μόνο το όνομα έχει κοινό με την Δημοκρατία των Αθηνών, καθόσον προβλέπει την υπαρξη δύο σχετικά μεγάλων κομμάτων, που να αλληλοτρώγονται για την κυβερνητική καρέκλα μπλοκάροντας έτσι την ανάπτυξη της χώρας τους.
Για την επεξεργασία των εγκεφάλων μας έχει στη διάθεσή του τα μεγάλα δημοσιογραφικά πρακτορεία (Reuters κ.λπ., με την εφημερίδα New York Times και Financial Times σαν ναυαρχίδες του δημοσιογραφικού του στόλου), που μαζί με τις ειδήσεις των τηλεοράσεων ABC, CBS, NBC, FOX ή CNN δίνουν τον βηματισμό σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα ΜΜΕ του κόσμου.
Με τα μέσα αυτά το Σύστημα έχει δημιουργήσει έναν κόσμο, που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του και λειτουργεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του, δηλαδή το αυγάτισμα του κέρδος.
Και τίποτα άλλο. Αυτό λοιπόν που εμείς νομίζουμε για πραγματικότητα, είναι ένας τεχνητός κόσμος, ο κόσμος που δημιούργησε ο Ηγεμόνας.
Αν κάποιος άλλος είχε τις δυνατότητες και τα μέσα του, θα μπορούσε να τον αναπλάσει σε έναν κόσμο που να λειτουργεί τελείως διαφορετικά, γιατί οι διεθνείς νομικοί, πολιτικοί, θρησκευτικοί και οικονομικοί κανόνες που τον διέπουν είναι έργα ανθρώπων και όχι της φύσεως.
Δύσκολο να το φανταστούμε, αλλά σκεφτείτε, ότι ο κόσμος της ελληνιστικής εποχής, της Ινδίας ή της Κίνας, λειτουργούσε τελείως διαφορετικά.
Ο σιωνιστικά αυτός κατασκευασμένος κόσμος διοικείται από ορισμένα όργανα, που σκοπό έχουν την συντήρηση του Συστήματος Rothschild και την ολοκλήρωση του Project της „παγκόσμιας κυβέρνησης“. Ένα από τα ανώτατα αυτά όργανα είναι το American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), στα ελληνικά „Αμερικανο-Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων", ένα πανίσχυρο φιλο-ισραηλινό λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο προδιαγράφει την Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ! και φροντίζει για την διατήρηση του λεγόμενου ρόπαλου του ολοκαυτώματος Το επίσης σιωνιστικά ελεγχόμενο κλούμπ Bilderberg είναι αυτό που ασχολείται με το Project New-Age, το ίδιο και η Trilateral Commission που διευθύνουν οι αντιπρόωσποι του για την ΕΕ Jean-Claude Trichet, την Βόρεια Αμερική Joseph S. Nye και την Ασία συν Ειρηνικό Jr. Και Yasuchika Hasegawa (βλέπε και το βίντεο „Neue Weltordnung - Bilderberger und Schattenregierungen“ (Teil 1 von 2).

Φυσικό είναι, στον κόσμο αυτό εκείνοι που κατέχουν θέσεις-κλειδιά να είναι Εβραίοι ή μέλη σιωνιστικών Στοών. Στην Γερμανία η Μerkel, στην Γαλλία ο Hollande, στην Ανγκλία ο Cameron στην Ελλάδα οι πρώην Σημίτης και ΓΑΠ. Τα ίδια και στον τομέα του πολιτισμού και των επιστημών, όπου η κυριαρχία των Εβραίων είναι απόλυτη: Τηλεοράσεις, κινηματογραφικές παραγωγές, εκδοτικοί οίκοι (παραδείγματα: τα στούντιο στις Metro-Goldwyn-Mayer στις ΗΠΑ, οι εκδοτικοί οίκοι – με τηλεοπτικούς σταθμούς - Axel Springer και Bertelsmann στην Γερμανία), ζωγράφοι που διαμορφώνουν το πολιτισμικό μας αισθητήριο (Πικάσσο, ), πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως ο Charlie Chaplin. Στην διανόηση, την μουσική, την οικονομία, την πολιτική: Karl Marx, Siegmund Freud, Albert Einstein, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Moses Mendelssohn, Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, Elena Kagan, Henry Kissinger, Zbignew Brzezinski, Paul Wolfowitz, Rahm Emmanuel, η λίστα δεν έχει τέλος. Και στο Βερολίνο που ζω, οι περισσότεροι πολιτικοί και σχεδόν όλοι οι διευθυντές μουσείων, ορχηστρών και άλλων μεγάλης σημασίας οργανισμών είναι Εβραίοι.
Η στρατιωτική ισχύς του Συστήματος Rothschild στηρίζεται στην πολεμική/στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ και της ΕΕ (ΝΑΤΟ).
Η ΕΕ με κυρίαρχο την Γερμανία (που τελευταία με ψηφισθέντα νόμο μπορεί να επεμβαίνει στρατιωτικά παντού στον κόσμο όπως και οι ΗΠΑ) είναι κομβικής σημασίας για τον Ηγεμόνα, τόσο για την οικονομική ευρωστία της όσο και για την γεωστρατηγική της θέση (σύμφωνα με τον Μπρεζίνσκι «όποιος κατέχει την Γερμανία κατέχει την Ευρώπη και όποιος κατέχει την Ευρώπη έχει πρόσβαση στην Ευρασία, το κέντρο του κόσμου»).
Στην Ελλάδα ο Ηγεμόνας καθαίρεσε το 1974 τους Στρατιωτικούς που ο ίδιος είχε προηγουμένως αναρτήσει, όταν είδε ότι άρχισαν να του κάνουν νερά. Το 2009 καθαίρεσε τον Κώστα Καραμανλή γιατί ήθελε να βάλλει στο παγκόσμιο ενεργειακό παιχνίδι την Ρωσία.
Και σήμερα έχει καθαιρέσει τον Σαμαρά, ο οποίος, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Ηγεμόνα, θέλησε να δώσει τις ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ στην Ρωσία, την εφοδιάζει σήμερα με φρούτα και λαχανικά μέσω Σερβίας παρακάμπτοντας το εμπάργκο και τελευταία υπέγραψε ένα συμβόλαιο για την αγορά ρωσικών ανταλλακτικών για τα αμυντικά συστήματα „TOR-M1“ και „OSA-AKM“.
Οι Έλληνες πρέπει λοιπόν να τελειώνουν με τις επικρατούσες πλάνες, ότι για την σημερινή κρίση στην Ελλάδα ευθύνονται, με την σειρα που ακολουθεί, η Μερκελ, η Γερμανία και η ΕΕ.
Και για τους πολέμους, τις επαναστάσεις και τις διακρατικές φασαρίες στον κόσμο οι ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα οι χώρες αυτές και οι ηγεσίες τους είναι τσίράκια, νεροκουβαλητές και δεκανίκια του Ηγεμόνα (που βέβαια για τις υπηρεσίες που του προσφέρουν αμοίβονται αναλόγως).
Το ίδιο, όπως και η Ελλάδα, μια από τις τελευταίες τρύπες του ζουρνά του, που την κουβαλάει με το ΝΑΤΟ παντού, στο Κόσοβο, στο Αφγανιστάν, στην Συρία ή στο Ιράκ (το 50 μάλιστα την είχε πάει και στην Κορέα: «κι’ ο Στρατός μας που πήγε στην Κορέα, πολεμώντας για τα ιδανικά, έχει πνίξει τους κίτρινους στο αίμα…» κ.λπ., κ.λπ. Το τραγουδούσαμε στο Στρατό).
berlin-athen.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ