ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα μέσω NATO επέβαλλε De Facto την Ελληνικη κυριαρχία στο FIR και το Αιγαιο!

F-16CΑναμένουμε τις Τουρκικές αντιδράσεις στους επόμενους μήνες καθώς στην γείτονα «σύμμαχος» χώρα δεν έχουν χωνέψει την ήττα που έπαθαν στην σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Φυσικά και δεν θα σταματήσουν τις παραβιάσεις, αλλά όταν αρχίσουν κανονικά οι επιχειρήσεις επιτήρησης-διάσωσης τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα με τόσες στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή.
Για όσους δεν έχουν συνειδητοποιήσει, έμμεσα η Ελλάδα επιβάλλει την de facto κυριαρχία στο Αιγαίο απλά επιτρέποντας σχέδια πτήσης την συμμαχικών αεροσκαφών στο Αιγαίο.
Πιο συγκεκριμένα, η Τουρκία εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να γκριζάρει περιοχές στο Αιγαίο αλλά και να γκριζάρει την δικαιοδοσίας της Ελλάδας στην Έρευνα και Διάσωση.
Όμως όταν ένα Συμμαχικό ελικόπτερο από μια φρεγάτα, ζητήσει άδεια για σχέδιο πτήσης σε οποιοδήποτε σημείο του Αιγαίου, είτε 6 μίλια, είτε 10 μίλια, είτε διεθνή, είτε σε κάτι που οι Τούρκοι θέλουν να λένε γκρίζο από την Ελλάδα, αυτομάτως το συμμαχικό πλοίο αναγνωρίζει και την κυριαρχία της Ελλάδα στο συγκεκριμένο σημείο, αλλιώς πως θα ζητούσε άδεια!
Σκεφτείτε τώρα πόσες απονηώσεις και πόσες προσνηώσεις και πόσες (αχρείαστες να είναι) επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης θα γίνουν το καλοκαίρι και η Τουρκία δεν θα μπορεί να επέμβει χωρίς να εκτεθεί στους συμμάχους!
Δεν θα είναι εύκολο καλοκαίρι και οι Τούρκοι έχουν αποδείξει ότι δεν τα παρατούν, αλλά δεν έχουν πλέον την ίδια άνεση να παραβιάζουν το Αιγαίο παρενοχλώντας πλοία όλων των χωρών της συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ