ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Η καταδίωξη τουριστών από Έλληνες είναι η λύση για τον ελληνικό τουρισμό

Οι Κρητικοί που καταδίωξαν με το αυτοκίνητό τους τους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο της Κρήτης κατηγορούνται πως χαλάνε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και πως κάνουν κακό στον τουρισμό, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί οι δυο Κρητικοί είναι πρωτοπόροι και δείχνουν τον δρόμο σε όλους μας.
Η καταδίωξη από Έλληνες στα νησιά μας θα μπορούσε να είναι η απόλυτη τουριστική ατραξιόν, να φέρει πάνω από 100 εκατομμύρια τουρίστες στη χώρα και να εκτινάξει το ελατήριο της οικονομίας.
Οπωσδήποτε, η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει το απόλυτο ξενέρωμα για τους τουρίστες.
Έρχονται οι Γερμανοί και οι Βρετανοί στην Ελλάδα και συναντάνε τους Γερμανούς και τους Βρετανούς που θέλουν να αποφύγουν στην πατρίδα τους.
Οι Έλληνες πουθενά.
Οι Έλληνες είναι για να σερβίρουν τις σαλάτες και να αλλάζουν τα σεντόνια.
Ούτε καμάκι δεν κάνουν πια οι Έλληνες.
Έρχονται οι Γερμανίδες τουρίστριες διψασμένες για ελληνικό σπέρμα και είναι οι Έλληνες με το κινητό στο χέρι και κοιτάνε τον κώλo της Ιωάννας Μούνη στο Instagram.
Για τις Ελληνίδες, δεν το συζητάμε, είναι όλες και αυτοθαυμάζονται στα social media, περιμένοντας τον πλούσιο γαμπρό που θα γίνει χορηγός τους, ενώ έχουν και ύφος “χάρη σας κάνω που μπορείτε και με βλέπετε”, οπότε καταλαβαίνει ο τουρίστας πως, για να πάει με Ελληνίδα, πρέπει να είναι βίζιτα, αλλά κρατιέται ο άνθρωπος γιατί έχει ανέβει η τιμή της κιλοβατώρας και στη χώρα του, και δεν λέει να φάει τα χρήματά του για να φασωθεί με την Μαριάντζελα στην Πάρο και να ξυλιάζει τον χειμώνα στο σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν.
Πρέπει να δώσουμε κάτι καινούργιο στους τουρίστες, για να συνεχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα.
Το Ξαπλώστρα-Θάλασσα-Ταβέρνα είναι πάρα πολύ βαρετό και έχει κουράσει.
Η καταδίωξη από Έλληνες είναι μονόδρομος, αν θέλουμε ο ελληνικός τουρισμός να ανθίσει.
Θα νοικιάζει ο τουρίστας ένα αυτοκίνητο και δεν θα ξέρει ποια στιγμή και από πού θα πεταχτούν οι Έλληνες με ένα 4Χ4, και θα τον πάρουν στο κυνήγι με μαχαίρια, Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.
Αυτό είναι extreme sport, όχι οι παπαριές όπως το Bunjee Jumping και το Kitesurfing.
Αυτά είναι για φλώρους.
Θα σε καταδιώκει ο Έλληνας με το μπαζούκας και θα φτάνει η αδρεναλίνη σου στον Θεό.
Βέβαια, θα σκοτώνονται και κάποιοι τουρίστες στην διάρκεια της καταδίωξης αλλά καλό είναι κι αυτό, αφού μπορούμε να τους θάβουμε στην Ελλάδα και να έρχεται κάθε χρόνο όλο τους το σόι -καμιά πενηνταριά νοματαίοι- για να τους κάνουν ένα μνημόσυνο και να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο που τα τίναξαν.
Η καταδίωξη τουριστών μπορεί να δώσει ώθηση και στον χειμερινό τουρισμό, αφού η χώρα μας θα προσελκύσει εκατομμύρια τουρίστες αυτό το νεκρό διάστημα.
Θα καταδιώκουμε με τα οπλοπολυβόλα και τα drone τους τουρίστες τον χειμώνα και στα απάτητα ελληνικά βουνά, οπότε το ελατήριο της οικονομίας θα φτάσει στο διάστημα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ